M
moon87
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ayşül
-
Merak edenler için bu şekilde çantası var. çantanın içi ısıya karşı korumalı. maşa sıcakkende koyulabiliyor.
canım resımdekı kızın gıbı sacını yapmak ıstıyosan bende 32 lık maşa kullanman gerekıyo ama şöyle bi sorun var birçok kişinin saçı tutmuyo yanı boyle yapman zor olabılır.. ama bna yakın olsun dersen 25lık bence tam. güllüşen canım senın dediğin maşada interentte satılıyo bn gordum hepsıburada yada gıttıgıdıyoda ıkısınden bırınde. ama yuksek ıhtımalle hepsıburadada gordum. yalnız fıyatını sana soylıyım 170lerde... şimdi baktım wag saç maşası yaz arat goggleda bulursun
canım 38lıgı alıcak kadar ırı olsun ıstemişsin ama tutmamış bence ozaman 25lık al19luk al dıyemem cunku bellıkı sen baya ırı dalga ıstıyosun yanı mesela ben 25lıkle 19luk arasında kaldım 38lık hıc düşünmedım... bence vakıt kaybetmeden değiştir:)
19 mm ile 25 mm arasindaki fark:bbo:babyliss ile denettrmstm bu foto 4-5 saat sonra cekildi biraz bukleler acildi tabi..25 mm ben dha cok sevdim ama:teytey:
bunun aynisi benim aldigim masaCADIARZU
babyliss modellerinde saklama çantası yok canım ben aldım ama yok...ya o maşanın saklama çantası olması çok iyi acaba babyliss maşalardada saklama çantası var mıdır ki??delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?