Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm düzleştirip yaparsan elektiriklenme daha az olur.bide öle dene bakalım hem daha güzel oluyo:)buarada şampuanından memnunmusun? bnde bitkisel şampuan istiyorum ama henz karar veremedim:) buarada sprey kullandıgında saçın sert oluyomu ya?ay ammada soru sordum

mrb kizlarr, bende bugün remington marka masa aldim 38mm lik cok güzel oldu saclarim ama yarim saat bile sürmeden dalagalardan eser kalmadi saclarim ince telli oldugu icinmi acabafisfisfis

hmm.. demekki benimkide tutmadiCADIARZU ne yapsam acaba bunu geri verip baska alicam ama hangisini alsamkafamçokkarıştı

canım 38lıgı alıcak kadar ırı olsun ıstemişsin ama tutmamış bence ozaman 25lık al 19luk al dıyemem cunku bellıkı sen baya ırı dalga ıstıyosun yanı mesela ben 25lıkle 19luk arasında kaldım 38lık hıc düşünmedım... bence vakıt kaybetmeden değiştir:)

öyle yapicam canim yarin bakalim götürcem ama insallah degisirler, kasa fisinde acilmamis paket degisitirilir yaziyo yeni gördüm, eger degismezlerse 25 euro havaya gitti demektir insallah degisirler yaa:Saruboceq:

gıt bıraz kaşını çat bıraz aaa ne demekmiş degıstıremem okadar para saydım gıbılerınden konus cok etkılı oluyoD ınsallah gerek kalmaz tabı ama baktın kıvırıyolar bence kesın işe yarar:)

gittim geri verdim bir sorun cikmadi allahtan, yoksa bayraklari hazirlamistim acicaktim :roflol:
baska almadim biraz daha teferruatli arasitirip karar verip öyle alicam.. ayrica bugün düzlestirici masamla cok güzel bukleler elde ettim epey bir zaman kullanirim artik şutarafagitti

ya evet bende bugun dıger başlıkları gezerken bı vıdeo ızldım duzleştiriciyle nasıl bukle yapılabılecegı hakkında, ben bıraz becerıyodum ama bu yontem cok daha basıt ve guzel bende denicem:)

bgn değiştirdm ama 19luk da cok kalıcı olmadı...ben diğer eski model philips maşamla yaptgmda hiç sprey jöle fln kullanmadan 2 gün idare ediyordm...ama bu yine bir saatte salındı.. babyliss i çok da met ettiler netten de baktm kuaförler de hep onu kullanıyor ama...pff sinirim bozuldu cok...

kızlar bişi sorcam bn remington 19luk aldım güsel de oldu iriliği saçım cok uzun değil ii tuttu da dalgası bukleler açılınca bihter saçı gbi oldu ama problem var bazı buklelerin uçları sert sert neden böle oldu acaba

19 mm ile 25 mm arasindaki fark:bbo:babyliss ile denettrmstm bu foto 4-5 saat sonra cekildi biraz bukleler acildi tabi..25 mm ben dha cok sevdim ama:teytey:

Son düzenleme:
yalnz almadan once mutlaka deneyn sacinzda bazen tutmayabilio ya da hemen acilio..

Son düzenleme:
Ben rowenta elite model look var ya onu aldım baya önce içinde her aleti var tostundan 19 mmlik maşasına kadar bi tek düzleştiricisi güzel değildi zaten remington düzleştirici aldım s9950 yani diyeceğim alıyorsanız set almanız taraftarıyım her markanın setleri var ve diğerlerine göre daha mantıklı bir seçim olmuş oluyor

19 mm ile 25 mm arasindaki fark:bbo:babyliss ile denettrmstm bu foto 4-5 saat sonra cekildi biraz bukleler acildi tabi..25 mm ben dha cok sevdim ama:teytey:

harıkasın tatlım aradakı farkı anlatan guzl bı foto bencede 25lık daha guzel durmus ama herkeste tutmuyomuş şanslı kesimdensin:)

oo ne yha her yeri kaplamış bişey göremedim ama güzel olmuş gibi duruyor iyice bakınca

sonunda aldim 25 mm babylisssositososito ben seviyorum ya bole kalin dalgalari belli bi saat sonra ise gercekten cok dogal oluo:) ama daha pek beceremiyorum dalgalar yamuk yumuk oluo insallah ogrenecem zamanla:teytey:

bugün teknosadan remington ci76 aldım daha önce denediğimi yazmıştım oyüzden tercihim bundan yana kullandım ayrıca indirim vardı kaçırmak da istemedim Axcessle birlikte bana 62 ye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…