babyliss 25mm di benim maşam.bugun yolluyorum yeni sahibine saçlarımı kestirdim akşam birde öle denedim ama yok yani kalın olduğun için sanırım benim ince telli saçlara dayanmıyor.senelerce önce aldığım bir philips var ince uçlu ama seramik falan değil ayrıca ısı ayarı da yok o yüzden onu kullanmak istemiyorum.şimdi kızlar remington 19mm kullananlar tekrar riske girip almamı önerir misiniz?burdaki mağazalarda hiç seçenek yok deneyip alıcam ama hep eski tip maşalardan var.
sonunda yaptim saclarimi ama cok uzun surdu ilk yaptigim icin sanirim:)umarim zamanla elim alisir bu arada maşam 25 mm ben bole yapış yapış lüle sevmiyorum daha salık seviyorum o yüzden maşa beklentilerimi karşıladı:teytey:
bunun aynisi benim aldigim masaCADIARZU
kızlar bende 25 ve 13'lük maşalar var, 25'lik ile çok güzel havalı dalgalar yapıyorum, 13'lük ile bonus yapıyorum kıvır kıvır oluyor tavsiye ederim...
kızlar sizden yarım ısıtyorum saclarım cok ınce tellı.bende masa almak istiyorum ama karar vermedim. babylis 19mm yoksa 25 dah ıyı olur..yardımlarınıza ve yorumlarınıza ıhtıyacım var..
kızlar sizden yarım ısıtyorum saclarım cok ınce tellı.bende masa almak istiyorum ama karar vermedim. babylis 19mm yoksa 25 dah ıyı olur..yardımlarınıza ve yorumlarınıza ıhtıyacım var..
kesinlikle 19 mm.25mlik hic tutmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?