Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sonunda yaptim saclarimi ama cok uzun surdu ilk yaptigim icin sanirim:)umarim zamanla elim alisir bu arada maşam 25 mm ben bole yapış yapış lüle sevmiyorum daha salık seviyorum o yüzden maşa beklentilerimi karşıladı:teytey:

ben maşamdan istediğim sonucu alamadım kızlar.saçım boyalı epeyde uzun.spreyle sabitleştiriyorum ama yok yani en fazla 2 saat kalıcılığı.gittigidiyora koydum yaı fiyatına verip remington 19 mm alıcam bakalım.

babyliss 25mm di benim maşam.bugun yolluyorum yeni sahibine saçlarımı kestirdim akşam birde öle denedim ama yok yani kalın olduğun için sanırım benim ince telli saçlara dayanmıyor.senelerce önce aldığım bir philips var ince uçlu ama seramik falan değil ayrıca ısı ayarı da yok o yüzden onu kullanmak istemiyorum.şimdi kızlar remington 19mm kullananlar tekrar riske girip almamı önerir misiniz?burdaki mağazalarda hiç seçenek yok deneyip alıcam ama hep eski tip maşalardan var.

canım benim remington 19 mm var.89 liraya aldım 3 ay önce..seramik ve teflon kaplı..ama keşke 25 alsaymışım dedim..ben daha doğal bukle seviyordum ancak yorumlara bakarak 19 aldım çünkü çok düz saçım ve çok ince telli..25 mm tutmaz dediler...sonuç ben çokda memnun değilim..ama markadan değil..19 mm den...

reyho bende aynı senin yaptığın gibi dalgalar istiyordum ama saç tipimden olmuyor.senin saçların belliki hacimli ve gür.
ben en son nişanımda kuaförde maşa yaptırdım saçlarıma her tutama sıvı sprey sıkarak sardı.sadece 3 saat sonra saçın nasıl göründüğünü göstermek için resimleri ekledim.demem o ki denemeden almayın kızlar tabi öyle bir imkan varsa bende burda okudum 25mm uygun istediğim şekle göre dedim ama saç tipi hepsinden önemli.

Eklentiler

• $11.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 59

aaaa...işd benimde tam istediğim buydu...ben 19 mm aldım ama dediğin gibi sık oluyor bukle ve bende sevmiyorum..arkadaşlar remington 19mm var.seramik ve teflon kaplı..89 a aldım...25 ile takas yapmak siteyen olursa yapalım...

evet oznur dogru diorsun sac tipi cok onemli kimisinde 25 mm hic tutmuo bile onlar icin en iyisi 19 mm zaten 19 mm belli bi saatten sonra acilio ve dogal oluo..sihri cnm sende bi yerde denettr 25 mm mi o zmn dha iyi anlarsn eger saclarin cok kisa deilse sanada olacaktr 25 mmyerimseniben

Kızlar bende 25 ve 13'lük maşalar var, 25'lik ile çok güzel havalı dalgalar yapıyorum, 13'lük ile bonus yapıyorum kıvır kıvır oluyor tavsiye ederim...

Bende remingtonun 19 mm olanı var.Çok ince.Ben de bu konularda bilgisizdim alırken...Hiç aklıma gelmedi kalınlığına bakmak.Maşa mı maşa işte diyerek aldım.Teknosada da indirim vardı....Güzel kıvırıyor ama çok ince...

arkadaşlar bnm maşamda babylis 19mm lik ama sizin dediginiz gibi ince olmuyo gayette kalın bence siz çok ince alıyosunuz saçınızı ve de saçınızı iç tarafa sarmak yerine tamamen dışına sararsınız dahada kalın olur.bnde 25 mm lik istiyodum ilk başta ama denedim hemen açıldı ve kalın dalgalar daha hoşuma gidiyo 19 mm liklede kalın dalgalar yapabiliyorum sizde bnm dedigimi deneyin o zman göriceksiniz

kızlar saçlarım uzun sayılır kıvırıcık yapmak için kaç mmlik maşa almalıyım

kızlar bende 25 ve 13'lük maşalar var, 25'lik ile çok güzel havalı dalgalar yapıyorum, 13'lük ile bonus yapıyorum kıvır kıvır oluyor tavsiye ederim...

13 mm lik maşanın markası ne acabacadıarzu

kızlar sizden yarım ısıtyorum saclarım cok ınce tellı.bende masa almak istiyorum ama karar vermedim. babylis 19mm yoksa 25 dah ıyı olur..yardımlarınıza ve yorumlarınıza ıhtıyacım var..

kızlar sizden yarım ısıtyorum saclarım cok ınce tellı.bende masa almak istiyorum ama karar vermedim. babylis 19mm yoksa 25 dah ıyı olur..yardımlarınıza ve yorumlarınıza ıhtıyacım var..

kesinlikle 19 mm.25mlik hic tutmazzz

saçın uzunsa 25 mm olur
kısaysa 19 mm :)
ince saçta tutması için gereken en önemli şey düşük ısı kullanmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…