Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçın uzunsa 25 mm olur
kısaysa 19 mm :)
ince saçta tutması için gereken en önemli şey düşük ısı kullanmak :)

saclarım cok uzunda degıl cok kısada degıl normal resım de bakabılırsın
kaydirigubbakcemile5

saçın uzunsa 25 mm olur
kısaysa 19 mm :)
ince saçta tutması için gereken en önemli şey düşük ısı kullanmak :)
underjoyed nasıl yani düşük ısı kullanınca daha mı iyi tutuyo ince telli saçlar?
bnm saçım belimde nerdeyse ama ince telli, 25mm babyliss maşam var ama 4-5 saate bazı bukleler açılıyo bazıları kalıyo acayp bişey oluyo. 19 mm mi alsam bi de diorum ama kalın bukle seviyorum fırçayla yapılmış gibi dursun istiyorum. sprey mi boca etseydim bilemedim ısısını 200de yaptım daha düşük ısıda yapınca daha mı ii tutar dediğine göre?

bazı bukleler kalıyorsa muhtemelen senin sorunun kalıcı olmayanları daha büyük parçalar halinde maşalaman. Ama saçına birşey sürmeden 4 saat kalıyorsa saçın o kadar da ince telli olmayabilir :)

benim saçım da ince telli. Yıkadıktan sonra 1 gün hafif yağlanmasını bekliyorum öyle daha iyi tuttuğunu duymuştum. Köpük de tutmasına çok yardımcı oluyor, bir de en sonda sabitleyici sprey gerekiyormuş ama saçı ağırlaştırmaması için hafif olması gerekli (mega güçlü falan değil yani), hafif spreyim olmadığı için kullanmıyorum. Isıya gelince kendi denemelerimden 10 kademeden 8inci kullandığımda örneğin çok uzun saçta tutamıyorum saçım yanıyor (yanık kokusu senağlama) o yüzden sadece maşanın değdiği yer düzgün şekilleniyor. Zaten ince saç kalından çok daha kolay ısınacağı için fazla ısıya da gerek yok. Denemelerimde en iyi 2,5 ve 3. kademede yaklaşık 10 saniye falan tuttuğumda en iyi sonuç aldım ama muhtemelen 4. veya 5. kademede çok ısınan saç maşadan çıkarınca hemen birşeyle tutturulup (örneğin bigudi, tel toka, klips vs.) uzun sürede soğumaya bırakılırsa çok daha güzel tutacaktır.

bütün saçım köpüklüyken 2.5uncu kademedeki hali en uzun süre dayanan oldu şimdiye kadar :) hem elim kayınca o kadar çok da yakmıyor.kaydirigubbakcemile2 Bir de saçımın uçlarını maşanın içine sokmamaya çalışıyorum 1cm falan kadar dışarıda kalıyor.

Neyse denemelerim devam ediyor ama saçı yakmaya gerek yok bence.
Bir de mavi su varmış onu bulsam iyice iyi tutucağı söyleniyor ama bulamadım henüz :S

Bir de saçımın uçlarını maşanın içine sokmamaya çalışıyorum 1cm falan kadar dışarıda kalıyor.

maşa yaparken saçınımı doluyosun maşaya bnm arkadaşlarım hep saçı maşaya yerleştirdikten sonra kendi döndüre döndüre aşağı indiriyodu ve alıyo daha çabuk oluyodu

maşa yaparken saçınımı doluyosun maşaya bnm arkadaşlarım hep saçı maşaya yerleştirdikten sonra kendi döndüre döndüre aşağı indiriyodu ve alıyo daha çabuk oluyodu
şu anda saçım orta uzunlukta olduğu için yukarıdan dolamaya başlıyorum klipsine azar azar basarak aşağıdaki saçları da yavaş yavaş maşanın içine alıyorum ama uzun olanların bir kısmını saçı maşaya dolayıp klipsi üstüne kapatarak yapıyorum hem farklı şekillerde yapınca daha doğal görünüyor ama saçı maşaya elimle dolayınca sonuç daha tatlı oluyor opuyorumnanaktan o yüzden uzayınca hep öyle yapmayı düşünüyorum.
keşke klipssiz olanlardan da satılsaydı türkiyede =)

yeni masa almaya karar verdim ama marka konusunda kararsızım,sac yapım ince telli,söle kalın bukleler yapsın,doğal dursun istiyorum.19luk masam var ama istediğim gbi yapmıyo artk..:1no2: ne önerirsiniz

yeni masa almaya karar verdim ama marka konusunda kararsızım,sac yapım ince telli,söle kalın bukleler yapsın,doğal dursun istiyorum.19luk masam var ama istediğim gbi yapmıyo artk..:1no2: ne önerirsiniz

saçın uzunsa 32mm çok havalı durur opuyorumnanaktan

kızlar omuz hizasındaki saça19 mm mi iyi olur 25mm mi ?

bir de remington s8660 kullanan var mı? hem maşa hem düzleştirici hem de tost yapıyormuş, çok fonksiyonel ..ama genelde böyle ucu değiştirilen,birkaç aparatı olan şeyler biraz dandik olur bu nasıl acaba?

bende babyliss 25lik kullanıorm bizim dükkanda vardı ordan getrdm 19lukta vardı biras daha kalın die 25lik aliim ddm saçlarımda göğüslerimn birascık altında işte valla gsl oluo tavsiye ederim hem fiyatıda ucuz resim atabilsem pcye koyardım ama olmuo maalesef

saçınızın arkasına nasıl yapıyorsunuz deliricem

kızlar benim saçlarım kalın telli,ama boyadan dolayı yıpranmış durumda.ben de maşa alacağım.saçımın boyu omzumun biraz altında şu an.ama fotoğraftaki gibi istiyorum
sizce ne almalıyım marka olarak ve kaç mm olmalı

kızlar saçlarım belimde baya uzun yani hangi marka ve kaç mm almalıyım

benim saçlarım kısa, ben hiç yapamıyorum maşa ya..bir de elim yanıyo benim hep saçı maşaya dolarken siz nasıl yapıyorsunuz kızlar?

kızlar saçlarım belimde baya uzun yani hangi marka ve kaç mm almalıyım
canım genel olarak remington ve babyliss ikisi de güzel, saça en az zararı remington veriyormuş..saçların uzun olduğu için bence 25 lik alabilirsin..32'lik var bi de sanırım ama onun için fazla durmuyo sönüyor hemen diyorlar..arkadaşım remingtonun buharlı modelinden aldı ister buharlı kullanıyosun ister buharsız..25mm..çok memnun normalde de çok inatçıdır onun saçları şekil almaz ama remington hakkından geldi evvelallah...

Son düzenleme:
Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım

didemcimm bu saçı içe mi sardın dışa mı harika ama ben yapamıyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…