saçın uzunsa 25 mm olur
kısaysa 19 mm :)
ince saçta tutması için gereken en önemli şey düşük ısı kullanmak :)
hmm bu saç boyu için en iyisi 19 mm bence de :)
babyliss tavsiye ederim :)
underjoyed nasıl yani düşük ısı kullanınca daha mı iyi tutuyo ince telli saçlar?saçın uzunsa 25 mm olur
kısaysa 19 mm :)
ince saçta tutması için gereken en önemli şey düşük ısı kullanmak :)
underjoyed nasıl yani düşük ısı kullanınca daha mı iyi tutuyo ince telli saçlar?
bnm saçım belimde nerdeyse ama ince telli, 25mm babyliss maşam var ama 4-5 saate bazı bukleler açılıyo bazıları kalıyo acayp bişey oluyo. 19 mm mi alsam bi de diorum ama kalın bukle seviyorum fırçayla yapılmış gibi dursun istiyorum. sprey mi boca etseydim bilemedim ısısını 200de yaptım daha düşük ısıda yapınca daha mı ii tutar dediğine göre?
şu anda saçım orta uzunlukta olduğu için yukarıdan dolamaya başlıyorum klipsine azar azar basarak aşağıdaki saçları da yavaş yavaş maşanın içine alıyorum ama uzun olanların bir kısmını saçı maşaya dolayıp klipsi üstüne kapatarak yapıyorum hem farklı şekillerde yapınca daha doğal görünüyor ama saçı maşaya elimle dolayınca sonuç daha tatlı oluyor opuyorumnanaktan o yüzden uzayınca hep öyle yapmayı düşünüyorum.maşa yaparken saçınımı doluyosun maşaya bnm arkadaşlarım hep saçı maşaya yerleştirdikten sonra kendi döndüre döndüre aşağı indiriyodu ve alıyo daha çabuk oluyodu
yeni masa almaya karar verdim ama marka konusunda kararsızım,sac yapım ince telli,söle kalın bukleler yapsın,doğal dursun istiyorum.19luk masam var ama istediğim gbi yapmıyo artk..:1no2: ne önerirsiniz
canım genel olarak remington ve babyliss ikisi de güzel, saça en az zararı remington veriyormuş..saçların uzun olduğu için bence 25 lik alabilirsin..32'lik var bi de sanırım ama onun için fazla durmuyo sönüyor hemen diyorlar..arkadaşım remingtonun buharlı modelinden aldı ister buharlı kullanıyosun ister buharsız..25mm..çok memnun normalde de çok inatçıdır onun saçları şekil almaz ama remington hakkından geldi evvelallah...kızlar saçlarım belimde baya uzun yani hangi marka ve kaç mm almalıyım
Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?