canım genel olarak remington ve babyliss ikisi de güzel, saça en az zararı remington veriyormuş..saçların uzun olduğu için bence 25 lik alabilirsin..32'lik var bi de sanırım ama onun için fazla durmuyo sönüyor hemen diyorlar..arkadaşım remingtonun buharlı modelinden aldı ister buharlı kullanıyosun ister buharsız..25mm..çok memnun normalde de çok inatçıdır onun saçları şekil almaz ama remington hakkından geldi evvelallah...
rica ederim canım ben de remington ci76 19 mm aldım ama saçlarımı kısa kesitrdiğimden beceremiyorum bi türlü kaydirigubbakcemile3 kaç mm alacağına karar veremiyorsan mesela 1 önceki fotoda arkadaş saçını benim aldığım saç maşası ile yapmış 19 mm..fikir olur canım sana da.. ben de o fotoyu görünce maşanın aynından aldım zemuszemuszemuszemustşkrlr cnm en kısa zamanda bir mağazaya gidip deneeyi düşünüyorum
rica ederim canım ben de remington ci76 19 mm aldım ama saçlarımı kısa kesitrdiğimden beceremiyorum bi türlü kaydirigubbakcemile3 kaç mm alacağına karar veremiyorsan mesela 1 önceki fotoda arkadaş saçını benim aldığım saç maşası ile yapmış 19 mm..fikir olur canım sana da.. ben de o fotoyu görünce maşanın aynından aldım zemuszemuszemuszemus
güle güle kullan canım iyi yapmışsın benceneyse sağolun gidip 19 aldım şu an güzel
didemcimm bu saçı içe mi sardın dışa mı harika ama ben yapamıyorum senağlama
Dideem'' yaa bn cok begendm saclarini senn ay ne tatli yapmissn ole,sevdim bu topigi bnde almayi dusunuyodm masa iyi oldu bnde fikir edinirimmzemuszemus
o anlattığını bir arkadaş kendi blog sitesinde yapmıştı foto da koymuş..güzel ve pratik oluyor fakat benim saçlarım kısa ve katlı ,toplanmıyor saçım, ben nasıl yapıcam,aldığım günden beri kullanamadım, elim çok yanıyor yaparken kızlar siz nasıl yapıyorsunuz bana da anlatın lütfeenbenim maşamda remington 19 mm
ve çok memnunum cumartesi sabahı yaptığım buklelerim hala duruyorve normalde benim
saçım kolay şekil almaz hemen bozulur
şu 3 katlı olanlardan benim ki
tavsiye ederim biraz pahalı ama değermiş onu gördüm
buarada saçlarınızın doğal maşalı durmasını istiyorsanız ve daha kolay maşa yapak
istiyorsnız saçlarınızı tepeden toplayıp maşalayın
hem bukleler düm düz inmicek hareketlenecek hem de daha basit şekilde maşa yapacaksınız
sonrada lepike dua etceksiniz:)
Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?