Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tşkrlr cnm en kısa zamanda bir mağazaya gidip deneeyi düşünüyorum

tşkrlr cnm en kısa zamanda bir mağazaya gidip deneeyi düşünüyorum
rica ederim canım ben de remington ci76 19 mm aldım ama saçlarımı kısa kesitrdiğimden beceremiyorum bi türlü kaydirigubbakcemile3 kaç mm alacağına karar veremiyorsan mesela 1 önceki fotoda arkadaş saçını benim aldığım saç maşası ile yapmış 19 mm..fikir olur canım sana da.. ben de o fotoyu görünce maşanın aynından aldım zemuszemuszemuszemus

Arkadaşlar ben babyliss in 32 mm olanından almışım pek araştırmadan aldım. Saçlarım ince telli ve çok değil. Bunu kullanabilir miyim pek deneyemedim şu an. Yoksa denemeden değişsem mi ? ne önerirsiniz acilll :S...

kızlar benm saçım kalın telli bu arada.bana ne önerirsiniz ((
saçlarım gür ve omzumun 5 parmak altında şu an.

Dideem'' yaa bn cok begendm saclarini senn ay ne tatli yapmissn ole,sevdim bu topigi bnde almayi dusunuyodm masa iyi oldu bnde fikir edinirimm zemuszemus

onun saçları çok güzel olmuş inş. bnmkilerde öyle olur

neyse sağolun gidip 19 aldım şu an güzel

aysulcumm cnm bnm ne kararszsin ya allahm oldum valla burda ama cok sekersn guldm hep sana
cnm bnm bak bnm saclarm senn gibi ince telli ama bnmkiler uzun baya ve iki gun fln oldu bu topige bakali bnde almayi dusunuyodm iyi oldu yani bi yandanda:):)
ve bu gun gittm aldm dideemn aynisndan remington ci76 19 luk aldm fiyatida 80 aslnda duzlestrcm babyliss cok cok memnum
harika yapiyo ve onun masasini alicaktm burdaki remington yorumlari da guzel olunca onada bakmak istedim
evkurdan aldm denedm orda cok guzel yapti sacimi internette baktm bu markaya yorumlari yine guzel ve saclarm ince oldugu icin sacima uygn olan mm de 19 du
yani senn sacina uygn olan boyut ta bu bn hic dusunme ve bu markayi al derm cnm 19 lukla hem daha sik bukleler yapabilirsn
hem hafif dalgalida yapabilirsn ve saclarmzn inceligi azligi ayni yani bn 19 luk al derm :)
yaptigim zaman sacima bnde bi foto sitlattiri veririm cnm grmus olursn hem:):)
ya ne cok konusmsm bee kafani sisrdm kusura bakma ama sikilmyp okursan cok sevnms olurum
yardmci olmusumdr ins birazcikta olsa
NOT: BU IKI MARKADAN BASKA BI MARKA DUSUNME SAKIN:)

kızlar bende gecen ay aldım rowentanın hem duzlestırıcılı hemde maşa iyon özellıgı var çok memnunum ama kaç mm oldugunu bılmıyorum 25 olabılır.

kızlar bana da yardım lütfen mafoldumben
saçlarım kalın telli ve omzumun 5 parmak aşağısında şu an.

didemcimm bu saçı içe mi sardın dışa mı harika ama ben yapamıyorum senağlama

Cnm valla ben de nasıl yaptığımı hatırlamıyorum :))) o maşayı aldığımdan beri sadece 2 kere kullandım, hep düzleştiriyorum. Çok elektrikleniyo saçım bir süre sonra, sinir oluyorum ben de kullanamıyorum..

Ne zamandır bu topice uğramıyordum :))) ayşül nerde acabaaa? :))

Dideem'' yaa bn cok begendm saclarini senn ay ne tatli yapmissn ole,sevdim bu topigi bnde almayi dusunuyodm masa iyi oldu bnde fikir edinirimm zemuszemus

tşkler cnm.. o saçıma dair tek hatırladığım, uçlardan başlayıp yukarı doğru sardım. Uçları daha dalgalı oldu o nedenle. Bazı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bir kere de diplerden uca doğru yapmayı denedin, o daha hoş oldu bence. Saçlarımın üst kısmı daha havalı durdu. Her ikisinin ayrı güzellii var :))

ben 32 lik aldım hiç tutmuyo saçımda -ki kalın telli ve kendide dalgalıdır. ne yazık ki en fazla 2 saat sonra hareketli fön çekmiş gibi oluyo maşalıdan ziyade. bunu da göstermek için çektim. yapar yapmaz böyle oluyo. köpük filan yok kendi saçıma yaptım gerçi böyle dalga istiyodum ben ama kalıclığı kötü

buda bnm arkimn babyliss nano teknoloji 19mm ile yaptıı saçları

Eklentiler

• $22256_1290605098499_1031394725_30862065_7616736_n.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 37
benim maşamda remington 19 mm
ve çok memnunum cumartesi sabahı yaptığım buklelerim hala duruyorve normalde benim
saçım kolay şekil almaz hemen bozulur
şu 3 katlı olanlardan benim ki
tavsiye ederim biraz pahalı ama değermiş onu gördüm

buarada saçlarınızın doğal maşalı durmasını istiyorsanız ve daha kolay maşa yapak
istiyorsnız saçlarınızı tepeden toplayıp maşalayın
hem bukleler düm düz inmicek hareketlenecek hem de daha basit şekilde maşa yapacaksınız
sonrada lepike dua etceksiniz:)

dideemcim saçların harika olmş işte bende böle istiyorum seninkiler gibi..saçlarım ince telli göğüs hizasında dalgalı birazck gerçi hep düzleştiriyorum düzleştkten snra kullancam ztn maşayı babyliss pro200 düşünüyorum bnde ama 25mm 19mm arası kararsızım işte..25mm alırsam senin saçların gibi olurmu ...

o anlattığını bir arkadaş kendi blog sitesinde yapmıştı foto da koymuş..güzel ve pratik oluyor fakat benim saçlarım kısa ve katlı ,toplanmıyor saçım, ben nasıl yapıcam,aldığım günden beri kullanamadım, elim çok yanıyor yaparken kızlar siz nasıl yapıyorsunuz bana da anlatın lütfeen

Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım

canım ya saclarını nerden hangı acıyla sarıyorsun
benım de saclarım cok uzun
tek basıma yapamıyorum bır kısmını sarıyorum oyle dolanıyorum sokakta napim
arkayı nası hallettın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…