Merak edenler için bu şekilde çantası var. çantanın içi ısıya karşı korumalı. maşa sıcakkende koyulabiliyor.
Arkadaslar duzlestrici ve masa konusunda bi kac soruma destek ariyorum
1remington 19 mm masa duzlestirici olarak kullanilsa cok mu ugrastirir.
2 saclarim omuz hizasindan azcik uzun.sIk ve kalin telli hangi markayi onerirsiniz babylis mi remingtonmu sac yapima gore hangisini secmeliyim.
bu konuyu okudukca aklim cok karisdi acemi olarak. bu plakalar 19 mm 25 mm 32 mm hangisini hangi sac tipi ve boyuna gore secmek .lazim. bende babylis pro230 var ama duzlestirmesinden depek menmun kalmadim sacim kalin telli oldugu icin.geri verip remington veya baska bi urun alamk istiyorum ama kararsiz kaldim yaww.bide bu menmun kladiginiz urunlerin tam kodunu yazarmisiniz. mesela ReMINGTON Cİ76 PRO SPIRAL 19MM BUKLE MAŞASI
noolur tecrubeliler cevap yazsiin.tesekkurler simdiden
evet son bölümde ben de dikkat ettim kalın maşa gösterdiler ama devamlı onu kullanmıyor olabilir..bence 19 mm lik yapan arkadaşın saçına benziyor dalgaları, hem ben de bugün denedim 19 mmlikle bihterinki gibi oldu..kalın tutamlar halinde yapmak gerek sanırım..onun dizideki maşası kalındı heralde
canım falla remingtonun 1051 diye bir modeli var hem dalga yapmak için hem de düzleştirici olarak kullanılabiliyormuş ama dalgayı güzel yapıyor mu bilmiyorum; ben ayrı ayrı aldım hem maşa hem de düzleştirici aldım ikisi de remington..ama düzleştirici alıcaksan ince olanlardan al canım daha kolay oluyor diplere ulaşması..arkadaslar .pekii genelde duzlestirici olarak kullanicaksak arada bukle yapicaksak
masa alip onunlami duzlestirmek iyi olur. yoksa ince duzlestirici alip onunla arada buklem yapmak mi daha kolay olur
fikirlerinizi bekliyorum
tesekkurler:1hug:
kızlar benim maşam babyliss 25 mm, şuan koyacak bir fotoğrafım yok ama aynı aşk-ı memnudaki bihterin saçları gibio luyor modeli ve boyu da benziyor zaten saçımın. fotoğraf yok ama size iyi bir fikir verir gibi :dance:
hepsiburada dan aldım bek yaklaşık 60 tl ye ve çok memnunum. yalnızca biraz ağır gibi sanki ama diğer maşaları bilmiyorum belki hafiftir bile. mağazaya gitmeye üşendim hepsiburada dan da uygun fiyata görünce almıştım. memnunum ben tavsiye ederim.
kıslaaar benm saçlarım göğüs hizasında katlı, hafif dalgalı.bukle istemiorm dalgalarını belirgnleştrmek istiorm hangi markadar önerrsnz bi de 19 mu 25 mi alayım.bukleler bana kokoş durcak gibi gelio oyüzdn sade bişiler arıorm 25 ik alsam da hemen düşecek şimdiki saçımdan farkı kalmick die korkuorm.
Bende remingtonun 19 mm olanı var.Çok ince.Ben de bu konularda bilgisizdim alırken...Hiç aklıma gelmedi kalınlığına bakmak.Maşa mı maşa işte diyerek aldım.Teknosada da indirim vardı....Güzel kıvırıyor ama çok ince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?