Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merak edenler için bu şekilde çantası var. çantanın içi ısıya karşı korumalı. maşa sıcakkende koyulabiliyor.

bende hepsiburadadan aldım aynısını 50 küsürdü fiyatı
yalnız bişi sürüp yapsam nasıl olur denemedim hiç
yani köpüklüyomusunuz normal saçımda önce fön sonrada maşa yapıyorum azar azar alıyorum saçı yaparken güzel 2 saat sonra bozuluyor ama

Arkadaslar duzlestrici ve masa konusunda bi kac soruma destek ariyorum
1remington 19 mm masa duzlestirici olarak kullanilsa cok mu ugrastirir.
2 saclarim omuz hizasindan azcik uzun.sIk ve kalin telli hangi markayi onerirsiniz babylis mi remingtonmu sac yapima gore hangisini secmeliyim.
bu konuyu okudukca aklim cok karisdi acemi olarak. bu plakalar 19 mm 25 mm 32 mm hangisini hangi sac tipi ve boyuna gore secmek .lazim. bende babylis pro230 var ama duzlestirmesinden depek menmun kalmadim sacim kalin telli oldugu icin.geri verip remington veya baska bi urun alamk istiyorum ama kararsiz kaldim yaww.bide bu menmun kladiginiz urunlerin tam kodunu yazarmisiniz. mesela ReMINGTON Cİ76 PRO SPIRAL 19MM BUKLE MAŞASI

noolur tecrubeliler cevap yazsiin.tesekkurler simdiden

Son düzenleme:
bende ci76 pro spiral olan var iiyi ya ama bende tam anlamıyorum internetten hediye çekim vardı 150 tl lik bende birkaç şeyin arasında aldım okadar araştırmadım fazla

canım bence en kalınını alma yani 32 mm lik alma, pek dayanmıyor ve uzun saçlara daha çok yakışır o..ya 19 ya da 25lik al bence..babyliss de remington da güzel..ben remington ci76 aldım fazla kullanmadım üşendiğimden..arkadaşım da 25mm lik buharlı olanından almıştı remingtonun..o çok memnun kaldı saçları çok inatçıdır buharsız bile güzel tutyor dedi..kalın kalın sararsan maşaya çok uğraşmazsın..bir de bence burda bazı arkadaşlar foto koymuş mesela hangi boy istediğine o fotolara bakarak karar verebilirsin 19 mm lik de daha sık dalgalar olurken 25 mm lik de daha gevşek oluyor..ben de üsteki fotodaki arkadaşın saçlarını çok beğendiğim için 19 mmlik almıştım..

arkadaslar .pekii genelde duzlestirici olarak kullanicaksak arada bukle yapicaksak
masa alip onunlami duzlestirmek iyi olur. yoksa ince duzlestirici alip onunla arada buklem yapmak mi daha kolay olur
fikirlerinizi bekliyorum
tesekkurler:1hug:

benim kuzide braunun düzleştiricisi var gerçi onun saçı hafif dalgalı fönlü gibidir ama yinede düzleştiriyor aletle
bende bir deniyeyim dedim ama kabarık yaptı saçlarımı

kıvrılmadı bide bukle yapmamıştı saçım kayıp gitti anlıcan
ben zannetmiyorum düzleştiriciler kıvrım yapsın
ama bende remingtonu çok duydum düzleştiricide
bende almak istiyorum acaba hangi modeli benim saçıma ii gelir
normalkl fön makinasıyla fön çekiyorum
yarım saatte saçlarım kuaför gibi oluyor
acaba düzleştiricide aynı sonuç alırmıyım bide modellerin bazıları ıslak kuru yazmıyor onlar sadece kuru içinmi acaba
ürün aççıklamasındada yazmıyor heralde kuru saça uygulanıyor.
sadece ıslak/kuru yazanlar böyle kullanılıyor

kızlar yardım lütfen saçlarımın kesimi ve boyu bihterin ki gibi, bukleleri de öyle olsun istiyorum kaç mm lik almalıyım maşayı ve ne marka tavsiye edersiniz?

onun dizideki maşası kalındı heralde
evet son bölümde ben de dikkat ettim kalın maşa gösterdiler ama devamlı onu kullanmıyor olabilir..bence 19 mm lik yapan arkadaşın saçına benziyor dalgaları, hem ben de bugün denedim 19 mmlikle bihterinki gibi oldu..kalın tutamlar halinde yapmak gerek sanırım..

canım falla remingtonun 1051 diye bir modeli var hem dalga yapmak için hem de düzleştirici olarak kullanılabiliyormuş ama dalgayı güzel yapıyor mu bilmiyorum; ben ayrı ayrı aldım hem maşa hem de düzleştirici aldım ikisi de remington..ama düzleştirici alıcaksan ince olanlardan al canım daha kolay oluyor diplere ulaşması..

bnde 19 mm lik kullanıyorum ve çok memnunum ya biraz da aldıgın tutamlara da bağlı bence

kızlar benim maşam babyliss 25 mm, şuan koyacak bir fotoğrafım yok ama aynı aşk-ı memnudaki bihterin saçları gibio luyor modeli ve boyu da benziyor zaten saçımın. fotoğraf yok ama size iyi bir fikir verir gibi :dance:

hepsiburada dan aldım bek yaklaşık 60 tl ye ve çok memnunum. yalnızca biraz ağır gibi sanki ama diğer maşaları bilmiyorum belki hafiftir bile. mağazaya gitmeye üşendim hepsiburada dan da uygun fiyata görünce almıştım. memnunum ben tavsiye ederim.

gökcen canım benim bende bugün babyliss 25 mm aldım ve hemen denedim ama benm pek hoşuma gitmedi.yarın değiştirsem mi diye düşünüyorum ama değiştirirşer mi onu da bilmiorum.benim saçımda su dalgası gibi oldu ve kalın tutam aldığımda da hiç kıvırmadı.geceden duş alıp yatar sabah kalktığınd saçın dalgalı olur ya öle bişi oldu.anlamadım gitti ben mi beceremedim acaba.ama moralim çok bozuldu kararsız kaldım çok.

kıslaaar benm saçlarım göğüs hizasında katlı, hafif dalgalı.bukle istemiorm dalgalarını belirgnleştrmek istiorm hangi markadar önerrsnz bi de 19 mu 25 mi alayım.bukleler bana kokoş durcak gibi gelio oyüzdn sade bişiler arıorm 25 ik alsam da hemen düşecek şimdiki saçımdan farkı kalmick die korkuorm.

canım ben babylisi öneririm çünkü eğer biraz dikkat ederseniz babylis sadece saç üzerine üretim yapıo ve hemen hemen memnun olamayan hiç kimseyle karşılaşmadım.yani diğer markalar gibi bi ütüsü bi robotu ya da bi süpürgesi vs yok.sadece saç üzerine üretim.bana da bi satıcı böle anlatmıştı ve düşününcede hakikaten doğru.açıkçası ben çok memnunum 19mm almanı öneririm bende 25mm almıştım saçlarım seyrek olduğu için güzel olmadı değiştirdim 19 mm den çok memnunum

kızlar benim saçlarım gür ve belime kadar ben kuaföre 1 günlük yaptırmak istiorum melekler korusundaki esin gibi olsun istiyorum nasıl tarif edeyim kuaföre birde önüne nasıl şekil verdireyim çünkü alnım dar

arkadaslar saclarım baya uzun kuyruk sokumuna kadar geliyor suanda braunun bi maşası var baya eski model ama kırıldı malesf yeni maşa alcam sizce 25lik mi olur ? 19luk pek güzel durmaz gibime geliyo bide hemen asağıya inmez dmi ?

aynı hatayı bende yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…