ben çevremdeki kaç kişiye bundan aldırdım çünkü çok memnunum sitede arasan bulursun resim ekleyen arkadaşlar vardı
yalnız saç boyun nekadar uzun
birde normal dalgamı istiyorsun böle salaş dalgalardan mı
Birde bunun boyutu 25 mm yoksa 19mm mu?
Benim saçım kalın telli uçları çok ince sadece kesimden dolayı sonuç alır mıyım :) Çok soru soruyorum sorry :)
kızlar ben 19 luk kullandım fakat bi hevesle 25 lik de aldım..cok guzel ama maalesef cabuk düşüyor bukleler..-ki benım saclarım kolay bozulmayan bir saç iken..
Birde bunun boyutu 25 mm yoksa 19mm mu?
Benim saçım kalın telli uçları çok ince sadece kesimden dolayı sonuç alır mıyım :) Çok soru soruyorum sorry :)
Arkadaşlar ben de doğal dalgalar olsun diye 25mm babyliss pro 200 almıştım.
Gerçekten doğal duruyor, bana kendi saçın mı böyle diye soruyorlar.
Yine de ben şekil koruyucu kullanmadığımdan mı yoksa saçım düze yakın, normal telli ve uzun ondan mı bilmiyorum
çabuk açılıyor (dedikleri gibi yarım saatte değil ama gün içinde). Ama tamamen bozulmuyor, 2.gün fönlü gibi uçlarında kalıyor.
Öyle de kullanabiliyorum. Bazen saçımın iyi zamanına denk geliyor, yıkayana kadar bozulmuyor.
Ben saçlarım fazla yıpranmasın diye hep 150 derecede yapıyorum. Yüksek ısıda daha kalıcı mı olur acaba?
Maşa kullananlara sormak istiyorum maşa kullanınca saçınız parlayıp daha canlı gözüküyor mu bir de tabiki hangi markada öyle oluyor? 19luk da alsam mı diye düşünüyorum da......
Sacinin boyu orta ve sana tavsiyem 25 mmlik
Kullanan biri olarak yardimci olmaya calisiyotum aklina soru gelirse sor :) hem fiyatina gore cok iyi sonuclar veriyor fazla ucret odenek gereksiz illa hetseyin son modeli cikiyor die almak lazim degil
Canim bence 19mm lige gerek yok gibi 25 mmde sıkıca sarinca 19mmliklik gibu oluyor cunju daha once 19mmlik masam vardi ama hic gerek duymuyorum
Ben 180derecede yapiyorum yikiyana kadar bozulmuyor
Ayrica cok guzel hos bir parlaklikta veriyor
Kullandigim masa 180 pro babyliss 25 mm masadan sonra kalinti birakmayan sprey sıkıyorum
Teşekkürler :$ 19 mm 25 mm arasındaki fark nedir ? :) doğru haklısınız bu model benim kafama yattı..BABYLISS 2325 E PRO 180 alacağım kesinlikle.
Maşanın saça zararını en aza indirmek için ne gibi saç ürünleri kullanmak gerekiyor :))
Teşekkürler :$ 19 mm 25 mm arasındaki fark nedir ? :) doğru haklısınız bu model benim kafama yattı..BABYLISS 2325 E PRO 180 alacağım kesinlikle.
Maşanın saça zararını en aza indirmek için ne gibi saç ürünleri kullanmak gerekiyor :))
cnm ben de Babyliss 2362CE 25mm kullanıyorum.. senin dedğin modelin 200dereceye çıkanı. Ama ben hiç 200e çıkmadım bence dediğin modelde işini görür. Ablama dediğn modeli almıştık, memnun..
19 daha sık bukleler yapıyor daha kısa saçlara öneriyorlar(omuz hizasına yakın ve yukarı olanlara özellikle), daha kalıcı olduğu söyleniyor yorumlarda.
25 daha doğal bukleler oluyor, uzun saçlar rahat kullanabilir. bazı saçlarda bukleler kolay açılıyor. Ama bu markaya ve saç tipine göre değişir.
ben ısı koruyucu olarak gliss'in total repair ısıya karşı koruyucu spreyini kullanıyorum. 220dereceye kadar koruma sağlıyor yazıyor.
Kullanmaya yeni başladım etkisi oluyor gibi...
lafı uzattım umarım biraz olsun faydam dokunmuştur....
19 ile25 mm arasindaki fark sadece kalinliklari sacina zara gelmemesi icinde sac serumu kullana bilirsin
Saçlarını kurutmadan önce akat gardinin yeşil saç köpüğünü nemli saçlarına iyice yedirip kurut,böyle dene tatlım. O köpük esnek bir köpük, saçı sertleştirmeden tutuculuk sağlıyor...
kızlar sefasepeti.comda babyliss pro 180 2319 (19 mm) maşa toplam 35.50 + kargo 7.50 = 43 tl
Sizce nasıl fiyatı ? Ben çekiniyorum netten alışveriş yapmaya elektronik aletler konusunda.Ucuz olunca tereddütte kaldım.Normalinde 55 60 civarı fiyatlar gördüm nette.Alayım mı bu fiyattan bi sorun çıkar mı ? Yoksa güvenilir bildiğiniz başka bi site varsa ordanda bakabilirim.
Eki Görüntüle 321064
Canım teşekkür ederim yorumun için...bende loreal ve taft köpük var..Köpükle denemek aklıma gelmemisti fakat köpük saçta kurudugunda mı yapayım..Yoksa köpüğün nemiyle hemen mi yapayım..
kızlar sefasepeti.comda babyliss pro 180 2319 (19 mm) maşa toplam 35.50 + kargo 7.50 = 43 tl
Sizce nasıl fiyatı ? Ben çekiniyorum netten alışveriş yapmaya elektronik aletler konusunda.Ucuz olunca tereddütte kaldım.Normalinde 55 60 civarı fiyatlar gördüm nette.Alayım mı bu fiyattan bi sorun çıkar mı ? Yoksa güvenilir bildiğiniz başka bi site varsa ordanda bakabilirim.
Eki Görüntüle 321064
cnm ordan hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum. "hızlı al" güvenilir bir site fiyatı 49.90tl. bir iş günü içinde kargo yazıyor. kargo en fazla 2.5tl oluyor. oraya da bakabilirsin... ya da sefa sepetini "şikayet var"da arayabilirsin hakkında ne şikayetler var diye..
canım ben maşamı hızlıal dan aldım.31 araıklta sipariş vermiştim 2 ocakta geldi hemen,tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?