Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne demek didemcim herzamn:))bugun ben yrn sen:))buarada seninkide 19 mm likti dimi

tuba sana gelince cnm evet babylissnin nano teknolujili olanı dogalda duruyo dene sende görceksin:)

19 luk babyliss nano tekn.var şimdi onu mu alsam doğal duruyor mu?

bende 19 luk babyliss nano var ilk sayfaya fot. koymustum ...inanılmaz guzel bukleler veriyor ...ben masayı almadan once bir tarafıma 19 bir tarafım 25 yaptırdım yaklasık 1 saat kadar oyle bekledim baktım 25lik sondu gittim 19lugu aldım

ama kızlar genede denemeden almayın ...denemeden alacaksanızda 19 alın bence

ezgi sende almadın maşa dimi sende karar veremeyenlerdensin galiba:))

liv85 sana katılıyorum bnmkide hemen açıldı saçım kalın telli olmasına ragmen zaten sordum çalışanlarada en kullanışlı 19 mm lik dediler digerleri çogunlukla hmn açılıyo dediler

ezgi sende almadın maşa dimi sende karar veremeyenlerdensin galiba:))

benim aklımdaki markayı yazmıştım işte canım ben modelini de yazdım ama ben daha almıcam yani. biraz daha sonra alcam ondan bekliyorum:) ama bi yandan da araştırıyorum böyle yazdıklarınıza da bakıyorum iyi oluyorkaydirigubbakcemile5

liv85 sana katılıyorum bnmkide hemen açıldı saçım kalın telli olmasına ragmen zaten sordum çalışanlarada en kullanışlı 19 mm lik dediler digerleri çogunlukla hmn açılıyo dediler

kesinlikle oyle bencede en kullanıslısı 19 luk ....ben daha onceden 32 almıstım baska bir markadan onunla yaptıgımda 10 dkka sonra hepsi puf diye sonuyordu =)

DAWA diye bir İtalya'n markası ama muhtesem tek kelimeyle öle mm'ni filan bilmiyorum üstünde yazmıyor ama ben kalın yapmak istediğimde kalın tutam ince yapmak istediğimde de ince tutam alıp yapıyorum benim saçlarım çok gür olmasına rağmen isim 20 dk'da bitiyor.Yanlız bu profosyanel bi makina eğer bulabilirseniz siddetle tavsiye ederim 3-4 tane dalga sekli yapabiliyorum..

Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım

canım spreysiz bu şekilde duruyor değilmi bide karar veremedim 19'luk mu 25'lik mi?babyblis alacamda 2 resimdeki gibi olsun istiyorum vr benim saçım düz ve dökümlü spreysiz yapsam aynı dururmu

canım spreysiz bu şekilde duruyor değilmi bide karar veremedim 19'luk mu 25'lik mi?babyblis alacamda 2 resimdeki gibi olsun istiyorum vr benim saçım düz ve dökümlü spreysiz yapsam aynı dururmu

cnm evet orda hiç sprey yok.. ama benim saçlarım hafif dalgalı ve kalın telli. saçların eğer düzse maşayı biraz fazla uygularsın canım. mesela ben saçımı maşaya sarıyorum.. 5-10 saniye arası bekletiyorum. sen de 10-15 saniye bekletirsin.. bunu en güzel deneyerek görürsün canım. ve çabuk açılmaması için sprey kullanabilirsin. aynı zamanda maşam remington 19 mm. babyliss de tavsiye ederim güzel markadır, daha önce kullandım. ama 25 lik tavsiye etmem, saçların zaten düzmüş.. hiç tutmaz, tutsa bile yarım saat içinde düşer.. mutlaka 19 luk al..opuyorumnanaktan

tşkler dideemcim

bugün arzum'un 25 mm lik maşasını aldım. spnuçtan çok memnun kaldım. fotoğrafını çektim sizin için malesef resim eklemeyi bilmiyorum.

oo super google a ımageshack yaz ordan yukleyebılırsın yukleme bıttıkten sonra orda asagıda adres cıkıcak 3 tane http lı olanı kes yapıstır buraya tamammı canım pek anlatamadım ama gorunce anlarsın

ayşülcümm karar veremiyordun ya 25 mi 19 mu diye
remington s2500bs modelini bi netten ara bak 3lü set belkim ilgini çeker

aaa ınanmıyorum cok ılgınc su dalgası aletı bıle var ama acaba kullanışlımı cunku ben teknosada boyle bıkac parcalı urununu sormustum remıngtonun ordakı calısan boyle cok parcalı aletlerın ısınmadıgını falan soyledı ondan sonra vazgecmıstım ama buda oylemı acaba super bıseye benzıyo cunku

ya ezgı kafamı cok fena karıstırdınDD tam aradıgım urun bu ama ıyımıdırkı ufff fıyatıda 127 gercı şoyle kaba taslak hesap yapınca remıngton degılde baybylıss alsam 60+60 hem 19 hemde 25lık maşa alabılırım... sendemı benım gıbı maşa arayanlardansın ya sanırım benım bıraz belemem gerekıcek enazından ıkı ay cunku suankı sacımda deneyebılcegın tek maşa 19luk ve almaya kalksam bılyıroumkı 25lıktede aklım kalcak.. enıyısı bıraz uzasın ıkısınıde deneyıp oyle almak

yok ben aramıyorum alcağım modeli söylemiştim sana da daha şimdi almıcam ben.
senin kafan boyut konusunda karışık olduğu için bu ürünü tavsiye ettim. ben cis25 modelini almak istiyorum inş.
sen bi bu modele de bak yerinde ordaki kızlara falan da sor bakalım. =) dedim görürgörmez internette tam ayşül için=)

canımsın yaaa :))) tesekkurler mutlaka gorursem bakıcamda baska bı sıtede bu modelın cok eskı oldugunu ve bulamadıgını soylemıs bı kız bulmam sorun olabılır... neyse bı surelıgıne beklemeye aldım bende... senın dedıgın cıs 25e baktım ooda guzelmıs:)) sacın uzun senın dımı ya nasıl kestırdım ben saclarımı yaaa uffff bı buhran anımda gıdıverdım kuafore.....ahhh dureydimmmmm garşimde, gitme diyeydimm kendımeeeeDDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…