M
moon87
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ayşül
-
19 luk babyliss nano tekn.var şimdi onu mu alsam doğal duruyor mu?
ezgi sende almadın maşa dimi sende karar veremeyenlerdensin galiba:))
liv85 sana katılıyorum bnmkide hemen açıldı saçım kalın telli olmasına ragmen zaten sordum çalışanlarada en kullanışlı 19 mm lik dediler digerleri çogunlukla hmn açılıyo dediler
Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım
canım spreysiz bu şekilde duruyor değilmi bide karar veremedim 19'luk mu 25'lik mi?babyblis alacamda 2 resimdeki gibi olsun istiyorum vr benim saçım düz ve dökümlü spreysiz yapsam aynı dururmu
cnm evet orda hiç sprey yok.. ama benim saçlarım hafif dalgalı ve kalın telli. saçların eğer düzse maşayı biraz fazla uygularsın canım. mesela ben saçımı maşaya sarıyorum.. 5-10 saniye arası bekletiyorum. sen de 10-15 saniye bekletirsin.. bunu en güzel deneyerek görürsün canım. ve çabuk açılmaması için sprey kullanabilirsin. aynı zamanda maşam remington 19 mm. babyliss de tavsiye ederim güzel markadır, daha önce kullandım. ama 25 lik tavsiye etmem, saçların zaten düzmüş.. hiç tutmaz, tutsa bile yarım saat içinde düşer.. mutlaka 19 luk al..opuyorumnanaktan
ya ezgı kafamı cok fena karıstırdınDD tam aradıgım urun bu ama ıyımıdırkı ufff fıyatıda 127 gercı şoyle kaba taslak hesap yapınca remıngton degılde baybylıss alsam 60+60 hem 19 hemde 25lık maşa alabılırım... sendemı benım gıbı maşa arayanlardansın ya sanırım benım bıraz belemem gerekıcek enazından ıkı ay cunku suankı sacımda deneyebılcegın tek maşa 19luk ve almaya kalksam bılyıroumkı 25lıktede aklım kalcak.. enıyısı bıraz uzasın ıkısınıde deneyıp oyle almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?