- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
lavanta suyu mu ? ben yapıyordm onceden elektrklenme yapıyordu
ben durulama suyuna sirke katıyorum üzüm sirkesi ve de saçımın nemini aldırdıktan sonra ya az bişey elime badem yağı alıp tüm saçlarıma güzelce yediriyorum ya da durulanmayan kremlerden alıp saçlarıma yediriyorum hem daha parlıyor hemde saçımın dalgaları daha güzel oluyor
evde uygulama formülü değil belki ama avonun bi spreyi var yeşilli bişey saçı inanılmaz parlatıyor bi yere gideceğin zaman saçına sık parıl parıl parlıyor indirime girdiğinde kaçırma derim
ama saçının diplerine sıkınca çok fazla parladığından sanki saç yağlıymış gibi görünüyor diplerine sıkmazsın
benim aradığımda tam öyle bir şey cnm araştıracağım ama tam adını hatırlarsan çok çok iyi olur :) teşekkürler
advance technıques mirror shine spray
avondan almıştım ben bunu
indirime girdiğinde 7-8 liraya fln almıştım tam hatırlamıyorum ama
fotosunu da çektim
Canim aslinda onun renkle ilgisi yok sac telinin kalinligiyla ilgisi var. Acik renk saclar daha ince tellidir o yüzden pek parlamaz. Koyu renk özellikle siyah saclar genelde kalin tellidir daha iyi parlar ve gür olurlar. Tabi istisnalar da var, benim saclarim acik kumral ama kalin telli oldugu icin parliyor, kardesiminkiler koyu fakat ince telli oldugu icin matcanım saç rengi çok önemli... açık renk saçlar ne yaparsan yap fazla parlamıyor, koyu renk saç acaip parlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?