Doğal Saç Bakım Kürleri Saç parlaması öneri ve yorumlar

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
loreal elseve'in parlaklık için olan pembe şampuanını ve kremini kullanıyorum memnumum ben bi de banyo sonrası durulanmayan ürün olarak macadamia ve aloe veralı saç balsamı kullanıyorum. tavsiye ederim:) ama tabi sizin söylediğiniz sirke ve yağlar doğal olduğu için daha iyi olabilir. illaki bi şampuan kullanıcaz ama tabiki o da loreal olabilir.

advance technıques mirror shine spray
avondan almıştım ben bunu
indirime girdiğinde 7-8 liraya fln almıştım tam hatırlamıyorum ama
fotosunu da çektim
dsci0701.jpg

canım benimmm çok saol gerçekten , en kısa zamanda kullanacağım yorumlarımı yazarım.

baya olmuş konu açılalı ama yinede merak ettim sonuç aldınmı bu üründen canım:26:

benimde saçlarım belime kadar uzun .. Kalın telli ve koyu renkte fakat uçları çok kırıııık. Kestirmek istemiyoruuum kırıkları onarmamın bi yolu yokmuu ??
Elma sirkesini direk saçamı sürücez parlaması için ? Koku yapmazmı sirke kokusundan nefret ediyorum :S

kızlar banada aktar saç parlaması için papatya suyu önerdi yıkayıp kuruttuktan snra sür dedi ancak kötü bi kokusu var bu suyun kullanan faydasını gören varmı:26:

ben de haftada bir kere badm we zetin yağını karştııp diplerime değdirmeden sürorm sonrada uçlarnabebe yağı yrım sa sonra ykıorm wee tüm hafta yumuşacık oluolar

benimde saçlarım belime kadar uzun .. Kalın telli ve koyu renkte fakat uçları çok kırıııık. Kestirmek istemiyoruuum kırıkları onarmamın bi yolu yokmuu ??
Elma sirkesini direk saçamı sürücez parlaması için ? Koku yapmazmı sirke kokusundan nefret ediyorum :S

direk sürmeyin sacınızı yakabilir 5 litre suya yarım fincan

Ahh ahhh eski fotolarıma bakıyorum saçlarım boyatmaya başlamadan önce nasıl güzel nasıl ışıl ışıl parlıyomuş :( Hepsini okudum mesajlarınızın ama kafam karıştı hangisi yapsam diye :)

bir tutam lavantayı yaklaşık bir buçuk su bardağı kaynayan suya atın ..ve 4-5 dakika demlendikten sonra..hemen süzün ılınınca saçınıza sürün.(.ben saçımda kuruyana kadar bekletip duruluyorum..).
sonrada ılık su ile durulayın..

Acaba lavantayı suyla kaynatsak aynı etkiyi vermiyor mu? Püf noktası mı acaba diye merak ettim, kaynayan suya atın yazmışssınız.

merhaba arkadaşlar ben formula HNS diye bir kapsül kullandım inanılmaz işe yarıyor 3. kutuyu kullanıyorum şu an
haftada bir iki kezde yumurta zeytinyağ bademyağı bepanten bemiksi kaıştırıp saçıma sürüyorum çok yararlı oluyor tvsiye ediyorum.

Back
X