- 1 Ekim 2016
- 736
- 644
- 103
- 29
- Konu Sahibi Blackcatt1
-
Ben o kadar bakım yapıyorum yanmış saçlarım düzeldi ama kısa hala saçlarım 1 cm ya uzuyor ya uzamıyor, benim saçım sende olsa sokağa çıkmazsın herhalde :))Merhaba kızlar 6 aydır saç uzatıyorum fakat çok bi sonuç elde ettiğimi düşünmüyorum yağ bakimlarindan sogan suyuna bemiks ampullerden sirkeli suya her seyi yaptim yapiyorum da yine de hala kisa geliyor saclarim
Bakima basladigimda Eki Görüntüle 1958952 Eki Görüntüle 1958952
Şu an
Eki Görüntüle 1958954
6 ay var iki fotograf arasinda
Haklisim Sabretmek gerekiyor gercekten bi anda belime gelsin istiyorum ben bazen :))Ben o kadar bakım yapıyorum yanmış saçlarım düzeldi ama kısa hala saçlarım 1 cm ya uzuyor ya uzamıyor, benim saçım sende olsa sokağa çıkmazsın herhalde :))
Ben de bir kutu bitirdim canim fakat arindirma sorunu cok yasadim 2 gun yağlı sacla gezdigim oluyordu bi de simdi baya pahalilanmis 34 tlyken suan 45ten asagi fiyatta goremedimSupergro kullanmıştım ben saçlarımı kestirdiğim dönem ve inanilmaz uzatmıştı
Ben almıyorum bi kaç yıldır saçım çok uzadı diye fiyat baya artmış.. Onu arındırmak için hiç ıslatmadan sampuan dokuyorum ben diplerine masaj yapıp öyle su döküyorum 2. Şampuanlamada tamamen arınmış oluyo..ben de bi yerde okumuştum bunu denedim işe yaradı sana da tavsiye ederimBen de bir kutu bitirdim canim fakat arindirma sorunu cok yasadim 2 gun yağlı sacla gezdigim oluyordu bi de simdi baya pahalilanmis 34 tlyken suan 45ten asagi fiyatta goremedim
Ben de hic su degdirmesen sampuanliyorum ama sanirim dax i biraz fazla surdugumden arinmiyordu ama yine de baya iyi gelmisti artik indirime girmesini beklicem :)Ben almıyorum bi kaç yıldır saçım çok uzadı diye fiyat baya artmış.. Onu arındırmak için hiç ıslatmadan sampuan dokuyorum ben diplerine masaj yapıp öyle su döküyorum 2. Şampuanlamada tamamen arınmış oluyo..ben de bi yerde okumuştum bunu denedim işe yaradı sana da tavsiye ederim
Teşekkürler takip edeceğim8 mart kadınlar gününde gratis ve Watson indirimin dibine vuruyor kızlar . Takip edin
Ay inşallah canım belime gelsin de baska bisey istememcanım bu omuz ile sütyen hizası sorunsalı çok fena . bu aşama çok zor geçiyo. amas sen bunu 3 aya atlatırsın gibime geliyo. ondan sonrası rapunzel:))
Hindistan cevizi yağı sürekli kullandigim bi ürün nemlendirmesi cok basariliHindistan cevizini akşamdan sür.uçlara yada heryerinde beklesin belki durur. Ni de kafan takma , saçların güzel
Dax supergro , hindistan cevizi yagi , badem yağı , zeytinyağı surebilirsin dip ve uclarina ve sampuanina çam terebentin yağı ekleyebilirsin bunlar bana iyi gelenlerBENIMDE SACLARIM HIC UZAMIYOR ESIMKUAFOR ANCA BONCUK KAYNAK KULLANIYORUM BAKIMLAR YAPIYORUM YILAN YAGI FALAN SURDURM SIIZN ONERDIGINIZIN ISMI NEDIR UZATIYORMU GERCEKTEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?