- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi Blackcatt1
-
sinamekiyi aktardan alacağım değil mi canım? bemiks ve badem yağını nereden bulabilirim peki? öff çok cahilimSinamekiyi kaynar suda ılınıncaya kadar beklettim sonra bemiks ve badem yağı koydum ekstra bir şey katmadım canım fısfıslı şişeyle bütün saca uygulayıp 2 saat bone takarak beklettim.Hatta ilk birkaç kur sinameki bulamadığım için içinde sinameki ve isirgan otu olan bitki çayı vardı onunla yapmistim
Yok canım deme öyle hepimiz sora sora öğrenmedik misinamekiyi aktardan alacağım değil mi canım? bemiks ve badem yağını nereden bulabilirim peki? öff çok cahilim
çok teşekkür ederim canım, çok sağ olYok canım deme öyle hepimiz sora sora öğrenmedik miSinameki aktardan alacaksın ama çok değil 2 TL lik alırsan bir sene bile yeter.Bemiks eczaneden fiyatı 5 TL bir kutuda 5 ampul var zaten.Tatlı badem yağını da marketlerde bulabilirsin veya aktardan
Ciddi misin Aybuşum o kadar oldu muBenimde bu pzt 5. Kurum olacak
Evet 0mayram:)) sence bugün banyodan sonraki halimi çekip yükleyeyim mi yoksa 1 ay daha mı beklesemCiddi misin Aybuşum o kadar oldu mu
Çok merak ettim canım başlamadan önceki haliyle bu kürden sonraki halini yükle bence illa gelişme olmuşturEvet 0mayram:)) sence bugün banyodan sonraki halimi çekip yükleyeyim mi yoksa 1 ay daha mı beklesem
Ayyy ne kadar uzun benim ne zaman böyle olacak
Seneye olur bence canim senin deAyyy ne kadar uzun benim ne zaman böyle olacak
Keşke bir öncekiyle birleştirip koysaydın canım o şekilde daha iyi kritiğini yapabilirdik
Aslında başta oyle yaptim canım ama o zaman yuklenmiyor anlamadim ben deKeşke bir öncekiyle birleştirip koysaydın canım o şekilde daha iyi kritiğini yapabilirdik
Peki canım sen bir daha denemeye çalış bana uzamış gibi geldi ama yanyana görmek lazım bideAslında başta oyle yaptim canım ama o zaman yuklenmiyor anlamadim ben de
YaptiiimPeki canım sen bir daha denemeye çalış bana uzamış gibi geldi ama yanyana görmek lazım bide
Evet canım uzamış farkedilecek kadar süper vallaYaptiiim
Ayy cok sevindimEvet canım uzamış farkedilecek kadar süper valla
Maşallah çok güzel 20 gün içinde neler yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?