- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.129
- 548
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Kahkul bi ara ben de kestirdim tobe ettim yakismayinca yakismiyorIslak hali uzun gibi durmuş sma değil önlerimde kahkül var niye kestirdiysem şekil almıyo hiç aman kızlar kahkül kestirmeyin
Buldum galibaDip uç Hindistan cevizi yağı sürdüm . Bu arada Hindistan cevizi yağım bitti. N11 den alıyorum. Sırf kargo da sürünmemek için almıyorum valla . Erteleyip dürüyorum. Bu defa lifeco almıcam .en ucuz hangisi ise onu alacağım Almam gereken bi sürü mekana ürün var aslında ama bir üşengeçlik öle böle değil. Saç bakım yağlarında hazır olanlardan en çok hc care i beğendim . 50 küsür tl olmasa birde. Benim saçım gür 3-5 kullanımda bitiyor. Barcelino yi çok merak ediyorum ucuz hem illa ki denemek lazım . Bu iletiyi okuyup ta dax kullananlara sesleneyim birde dax kullanmayın. Full vazelin . Çok merak ediyorum bu dax eskiden mi iyiydi acep. Saç düşmanı. Acayip döküyor. Evigen bepanten bwmiks üçlüsünü de uzun zamandır ihmal ettim bitti almadı idim onları sonbaharda alıcam.ayy bu saç uzatma ne sancılı bi süreçmiş. Resmen bu da bi iş . Bırakayım diyorum içime sinmiyor. Son 6 ay ha gayret diyorum. Bitçek sonra. O kadar uğraştım vazgeçmeyi yakıştırmıyorum kendime :)) hoş ne alakaysa:)) forum bu aralae çok sessiz herkesi öpüyorum
Canım bilmiyorum ki ben hiç memnun kalmadım. Çıkartmak için saçı o kadar yıkıyıruz ki yararı da gidiyor. Zaten daxı ilk kullananlar 3-4 ay memnun kalıyorlar sonra isyan ediyorlar:)) Hindistan cevizi yağı bence de müthiş bişi. Ben Hindistan cevizi yağını keşfettikten sonra diğer yağları almayı bıraktım. Fazla inçe bir yap mı bilmiyorum saçım sadece onu emiyor. Hakkını yemeyeyim hint yağı da yumuşacık yapıyor ama onun 50 milimi 15 tl falan. Çok gidiyor o yüzünden almıyorum . Hindistan cevizi yağı hesaplı . Ben çok marka ayırttırmıyorum 300 ml 25 tl ye alıyorumBuldum galibaCanımmm ilk birkaç kullanımda benimde saçım aşırı dökülmüştü hatta krem sürmeden saçımı açamaz hale gelmiştim daha sonrasında kullandığım biotin hapın etkisi mi bilemiyorum dükülme sadece bir kaç telle sınırlandı . Doğallığına bende pek inanamıyorum hatta instagramdaki hesabında mı nerde okuduğuma hatırlamıyorum bir miktar vazalin olduğunu yazmışlardı buda kremin katı kıvamda olması içinmiş Bazı forumlarda vazelinin kaş çıkarttığını okumuştum belkide işe yarıyordur ne dersin. Birde bu bakım işleri sanırım şans işi sana iyi gelen bana gelmiyordur bana iyi gelen sende işe yaramaz Şunu ekstra belirtmeliyim bende daxın işe yaradığını düşünüyorum ama hindistancevizi yağını hiçbirşeye değişmem aşırı yumuşattı saçımı
Belki bende 3-4 ay sonra dax tan sıkılanlar kervanına katılacağım ama ben tek yıkamayla çıkarabiliyorum neyse bakalım ne zamana kadar kullanacağım göreceğizCanım bilmiyorum ki ben hiç memnun kalmadım. Çıkartmak için saçı o kadar yıkıyıruz ki yararı da gidiyor. Zaten daxı ilk kullananlar 3-4 ay memnun kalıyorlar sonra isyan ediyorlar:)) Hindistan cevizi yağı bence de müthiş bişi. Ben Hindistan cevizi yağını keşfettikten sonra diğer yağları almayı bıraktım. Fazla inçe bir yap mı bilmiyorum saçım sadece onu emiyor. Hakkını yemeyeyim hint yağı da yumuşacık yapıyor ama onun 50 milimi 15 tl falan. Çok gidiyor o yüzünden almıyorum . Hindistan cevizi yağı hesaplı . Ben çok marka ayırttırmıyorum 300 ml 25 tl ye alıyorum
kıyamam gerçekten sabır işi sanrım bu maskeler bende ara versemmi acaba diye düşünüyorum her hafta düzenli en az iki defa yaptım maskelerimi ara verince nasıl olur bilemedimKızlar merhaba bu gün de aşırı dökülme nedeniyle maya maskesi yaptım saçıma. Tutam tutam saçım dökülüyor. Birde yoruldum sanırım bu saç uzatma işinden.
Ara ver canım. Kendini bezdirme . Maşallah saçların inatçı değil senin uzama gözle görülebiliyor.kıyamam gerçekten sabır işi sanrım bu maskeler bende ara versemmi acaba diye düşünüyorum her hafta düzenli en az iki defa yaptım maskelerimi ara verince nasıl olur bilemedim
Soğan suyundan memnun musun canimAz önce saçıma soğan suyu döktüm. Durulamadım
Soğan suyundan memnun musun canim
canım çok salakça olacak ama pek bi fikrim yok. bu bakımların faydasının yüzde ellisi psikolojiye sanırım:))). ama lavanta suyu konusunda bu kadar çekimser değilim inanılmaz sakinleştirip yumuşatıyordu. soğan suyunu belkim uzatır diye yapıyorum. çoğu kişi çok memnun . sülfürün saç uzzattığına dair olumlu söyleyen bi çok kişi var . ama maalesef ki benim saçım gıdım gıdım uzuyor .
Soğan suyundan memnun musun canim
Anladim canim ben de bugun deneyeceğimcanım çok salakça olacak ama pek bi fikrim yok. bu bakımların faydasının yüzde ellisi psikolojiye sanırım:))). ama lavanta suyu konusunda bu kadar çekimser değilim inanılmaz sakinleştirip yumuşatıyordu. soğan suyunu belkim uzatır diye yapıyorum. çoğu kişi çok memnun . sülfürün saç uzzattığına dair olumlu söyleyen bi çok kişi var . ama maalesef ki benim saçım gıdım gıdım uzuyor .
uzatmaya gramda olsa etkisi var bence heleki verdigi parlaklik ve yumusaklik deger benceAnladim canim ben de bugun deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?