Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Islak hali uzun gibi durmuş sma değil önlerimde kahkül var niye kestirdiysem şekil almıyo hiç aman kızlar kahkül kestirmeyin
Kahkul bi ara ben de kestirdim tobe ettim yakismayinca yakismiyor bi de ne gerek var

Buldum galiba Canımmm ilk birkaç kullanımda benimde saçım aşırı dökülmüştü hatta krem sürmeden saçımı açamaz hale gelmiştim daha sonrasında kullandığım biotin hapın etkisi mi bilemiyorum dükülme sadece bir kaç telle sınırlandı . Doğallığına bende pek inanamıyorum hatta instagramdaki hesabında mı nerde okuduğuma hatırlamıyorum bir miktar vazalin olduğunu yazmışlardı buda kremin katı kıvamda olması içinmiş Bazı forumlarda vazelinin kaş çıkarttığını okumuştum belkide işe yarıyordur ne dersin. Birde bu bakım işleri sanırım şans işi sana iyi gelen bana gelmiyordur bana iyi gelen sende işe yaramaz Şunu ekstra belirtmeliyim bende daxın işe yaradığını düşünüyorum ama hindistancevizi yağını hiçbirşeye değişmem aşırı yumuşattı saçımı

Canım bilmiyorum ki ben hiç memnun kalmadım. Çıkartmak için saçı o kadar yıkıyıruz ki yararı da gidiyor. Zaten daxı ilk kullananlar 3-4 ay memnun kalıyorlar sonra isyan ediyorlar:)) Hindistan cevizi yağı bence de müthiş bişi. Ben Hindistan cevizi yağını keşfettikten sonra diğer yağları almayı bıraktım. Fazla inçe bir yap mı bilmiyorum saçım sadece onu emiyor. Hakkını yemeyeyim hint yağı da yumuşacık yapıyor ama onun 50 milimi 15 tl falan. Çok gidiyor o yüzünden almıyorum . Hindistan cevizi yağı hesaplı . Ben çok marka ayırttırmıyorum 300 ml 25 tl ye alıyorum

Belki bende 3-4 ay sonra dax tan sıkılanlar kervanına katılacağım ama ben tek yıkamayla çıkarabiliyorum neyse bakalım ne zamana kadar kullanacağım göreceğiz
hindistancevizi yağı müthiş zaten şimdiye dek hiçbir krem saçımı bu denli yumuşatmamıştı zaten baya da bereketli maşallah

Kızlar merhaba bu gün de aşırı dökülme nedeniyle maya maskesi yaptım saçıma. Tutam tutam saçım dökülüyor. Birde yoruldum sanırım bu saç uzatma işinden.

Kızlar merhaba bu gün de aşırı dökülme nedeniyle maya maskesi yaptım saçıma. Tutam tutam saçım dökülüyor. Birde yoruldum sanırım bu saç uzatma işinden.
kıyamam gerçekten sabır işi sanrım bu maskeler bende ara versemmi acaba diye düşünüyorum her hafta düzenli en az iki defa yaptım maskelerimi ara verince nasıl olur bilemedim

kıyamam gerçekten sabır işi sanrım bu maskeler bende ara versemmi acaba diye düşünüyorum her hafta düzenli en az iki defa yaptım maskelerimi ara verince nasıl olur bilemedim
Ara ver canım. Kendini bezdirme . Maşallah saçların inatçı değil senin uzama gözle görülebiliyor.

arkadaşlar meraba 24 eylülden itibaren bakımlarıma ara vermiştim. bu günden itibaren başlıyorum.. ayrıca bakımlara baylayalı 13 ayı doldurmuş. 14. aya başlıyorum. dile kolay vallahi. 2018 mayıs ayına kadar bakımlarıma devam edeceğim ve mayıs ayında bitireceğim. bu 7 aylık bakımda kullanacağım ürünler hindistancevizi yağı. soğan suyu olucak. diğer ürünleri kullanmayı düşünmüyorum. şapuan olarak otacı meyveli. büyük konuşmayayım ama artık bi aksilik olmadıkça değiştirmem. saç kremi konusunda çok çok seçici değilim sadece uçlara sürdüğüm için.

Soğan suyundan memnun musun canim

canım çok salakça olacak ama pek bi fikrim yok. bu bakımların faydasının yüzde ellisi psikolojiye sanırım:))). ama lavanta suyu konusunda bu kadar çekimser değilim inanılmaz sakinleştirip yumuşatıyordu. soğan suyunu belkim uzatır diye yapıyorum. çoğu kişi çok memnun . sülfürün saç uzzattığına dair olumlu söyleyen bi çok kişi var . ama maalesef ki benim saçım gıdım gıdım uzuyor .

Anladim canim ben de bugun deneyeceğim

Canım arkadaşlarım merhaba. Bu gün saçlarımın dip uç her bir yerciğine Hindistan cevizi yağı sürdüm. Yarın sabah yıkayacağım

Canım arkadaşlarım merhaba:) ben bi müddet bakım yapmayacağım saç diplerim acıyor. Niye bilmiyorum . Hergüm yıkıyorum ve bu iyi hissettiriyor. Bi müddet böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…