Saç Uzatma Yöntemleri sac uzatmak isteyenler :)

sekergunel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
28
1
6
İzmir
selam kizlar ben burda yeniyim ve yalniz olmamak icin buraya geldim :) cunki cok yorumlari falan okuyordum ben ve kiskandim sizleria cikcasi uye oldum buraya ama yeni konu aciyorum.kim istyo birlikte saclarimizi uzatalim? ve her defasinda resimler atalim? benim msj sayim az resim atamam ama en azindan konusalim falan .msj sayim odlugunda resimleri atcam hadi rapunzeller bekliyorum sizi

Öncelikle hosgeldin :) gerci bende yeniyim senin gibi bende bugün kayit oldum daha nasil olcak o hani normalde uzar da sac daha hizli uzamasi icin bi yöntem mi biliyosun :)) öyleyse isterim tabi ki :))

Son düzenleme:
uzun saçlarımı kuaför kısa kesti ve ben aynaya bakmak istemiyorum hemen uzasın istiyorum yag karımı aldım yag karışımı yaptırdım sinameki aldım bir defa yaptım saçlarımı döktü diye yorumlar okuyorum korkuyorum açıkçası ne uygulasak kızlar bu arada kuaförlük kursuna başladım ve birbirimize fönler çekiyoruz saçlarım yıpranır diye korkuyorum saçlarımda rofle vardı kırıklar baya kesildi ama saçım baya kısaldı halbuki uclarını al demiştim bu ara saçlarımdan dolayı mutsuzum

Hoş geldin :) geçen hafta lazer seansıma gittiğimde laf lafı açtı ve saç konusuna girdik benim "saçlarım kolay kolay uzamıyo" dedim o da

"iki su bardağı kadar suya yarım çay bardağı elma sirkesi koy karıştır (geniş bir kova da ) banyodan sonra önce saç uçlarını kovanın içinde bir süre beklet sonrada saç diplerine masaj yaparak dök" dedi.

Şimdi bir çok kişi sorabilir durulanacak mı ? çok kokmaz mı ? diye. Evet kokuyor fakat uzun sürmüyor ve durulanmayacak.

Geçen hafta ilk denememi yaptım saçlarım yumuşacık oldu. Araştırdığım kadarıyla elma sirkesinin saçı güçlendirmede bayağı etkisi varmış. Umarım işe yarar. Telefonum yapıldığında fotoğraf ekleyeceğim.

Bende varım.gerçi yaklaşık bir aydır dikkat ediyorum ben bakım kürleri falan uyguluyorum faydasını da gördüm hani

Bende varım.gerçi yaklaşık bir aydır dikkat ediyorum ben bakım kürleri falan uyguluyorum faydasını da gördüm hani

hangi bakim kürünü kullaniyorsun ? :))
bu arada kizlar benim saclarim kivircik-dalgali karisimi bisey bende tam cözemedim dogrusu bilindigi gibi düz saclara göre daha nemsiz sizin bi fikriniz varmi acaba ne yapabilirim nemli olmasi icin kivirciklarimin böyle bütün olmasni istiyorum tek tek teller ayriliyo böyle saman gibi tuaf duruyo ama elleyince aslinda öyle kuruda degil .. suan head&shoulders dan extra nemlendirici sampuanini bakim kremini ve sac maskesini kullaniyorum ama bu seferde cok dökülüyor ve son 1 haftadirda dustan cikinca saclarim kuruyunca kafamin ön bölgesindeki saclar yagli duruyor bi anlam veremedim baska kullaniyorum..

havuc suyu princ suyu yap saclarina bide yaglar kullan

bizde mutsuzuz zaten .kuaforler hep oyledir zaten .her ay saclarimizn resmini atalim iste

haftaya bunuda ekliycem ,bakalim nasil olcak

Selamlar.. :)
Nasıl uzatıyorsunuz hanımlar saçlarınızı? Biraz bakındım ama sadece sarımsağı gördüm. :)
Eğer çok korkutucu bir kür yoksa bende katılabilirim. :)

Selamlar.. :)
Nasıl uzatıyorsunuz hanımlar saçlarınızı? Biraz bakındım ama sadece sarımsağı gördüm. :)
Eğer çok korkutucu bir kür yoksa bende katılabilirim. :)

sampuana 5-6 dis sarmisak kes at sampuanina islak oldugunda kokuyor sadece merak etme bide havus kuru ,yaglar ,princ suyu.zeytin yagi hint yagi falan kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…