Saç Uzatma Yöntemleri sac uzatmak isteyenler :)

ben de varım ben de :)))

saçlarım göğsümde yandan ayırıp yandan ayırdığım yerden ölçtüğümde bikaç gün önce 46,5 cmdi. amacım yaza kadar belime gelmesi. gelicek eminim ve inanıyorum.

yaptıklarıma gelince, her gün vitamin alıyorum, yumurta vs yiyorum, haftada 1 kez zeytinyağlı b ve e vitamini karıştırdığım karışımı saç diplerime sürüp masaj yapıp en az 1 gün bekletiyorum. yumuşak organik bir şampuan kullanıyorum. mutlaka ama mutlaka saç kremi kullanıyorum favorim gliss ürünleri. saçlarıma asla ısı değdirmiyorum böylece kırılmıyorlar zaten dümdüzler kuruyunca. kıvırcık istediğimde de bigudi vs gibi şeyler kullanıyorum. saçlarıma aklıma geldikçe saç diplerime masaj yapıyorum, arada saç uçlarıma bakıyorum kırık görürsem hemen o teli kırığın üstünden kesiyorum. 2-3 ayda bir uçlarını alıyorum azıcık 1-2 cm kadar.

geçen sene küt kestiğim saçım bu şekilde sütyenin alt hizasına kadar geldi sırtımda bu arada da 4-5 cm kestim, kesmeseydim iyidi şimdiye belimdeydi(( uzun süre hiç kesmemeyi düşünüyorum yamuk yılık uzasa da. eğer hiçbir şey yapmazsam ayda 2 cm uzuyor saçlarım. ekstra bişiler yaparsam daha da hızlı uzar diye ümit ediyorum hedefim ayda 4 cm uzatabilmek :)))

resim ekleyemem ama cm cm yazıcam size kızlar üşenmek yok, şu an kafamda zeytinyağlı karışımım var

bi insani sac kestirmek bu kadar etkiler mi demeyin iki senelik sac uzatma emegime kuaforun viri bir guzel ....s..ti..bende cok mutsuzum..nasil bakardim kendime..saclar gitti bi 161 yoyubda 50kilo citi piti buseyim..simdi saclarim kut..kendimi cocuk gibi hissediyorum..kendime bakmiyorum..cok uzuldum saclarima..mutsuzum(((

seni anlıyorum bende saçlarım gidince kendime küstüm süsü püsü herşeyi bıraktım hiçbirşeyde hevesim kalmamıştı birkaç ay böyle gitti uzun zamandır düşündüğüm ama cesaret edemediğim şeyi yaptım kuzenimin vesilesiyle allahın emrine uydum kapandım artık kapalıyım çok daha huzurluyum inan bana artık uzadaha uzamasada umrumda degil elbet uzayacak bakımalrın üstüne çok yüklendim galiba saçlarımd abaya dökülme oldu

Sacim ayda 2.3cm uzuyor keske 3-4uzasa.ssclarim omuzlarimda lanet bi kooforun gazsbi cok mutsuzum ama ssclarim cok sagkikli isil isil ve gur

Kızlar bende uzamasi icin her seyi yapanlardanim. Oncelikle badem yagi evigen ve bemiks kürünü kullandim o siralar sampuan olarak bioblas Sarmaşık özlü olanini kullaniyodum sonra sinemakiye basladim ve bioblasla birlikte dökülmeyen sacimı döktüler. Yinede etkiliydiler. 3 ay sonra sacima ısı uygulamaya basladigimda uzamam durdu. Zeytinyağı denedim ama sacimi aşırı kaşındırdı badem yaginin pek faydasini gormedim. Hindistan cevizi yağı sacimi döktü. Her banyoda mutlaka sirke kullanirim. Sac kremi olarak sıvı sac kremlerin den kullaniyorum gliss. Şuan lavanta kürüne başladim hem saca dökulenden hemde icilenden. Ama sacim kırık dolu oldugu icin pek umudum yok suanlik. Kırıklarimdan kurtulucam az az ilk hedefim bu sonra saclarimi saglikli uzatmaya calisicam. Yakin bi zamanda kırıklarimi aldiricam ve lavanta kürünüm yanında jojoba defne tohumu ve yilan yağı karısımı kullanicam. Ama en önemlisi DUZLESTIRICI YOK! :) Saçlarım dalgali düzgün sekillenmesi icinde John frieda dream curls kullanmayı düşünüyorum. Bu siteden arkadaslar baya memnun.
Iste boyle kizlarrrr

yağlı yağlı bakımlarla uğraşacağınıza şampuana çam esansı katın bence... her seferinde ayrı ayrı uğraşmaya gerek yok..

canım napıosun saçların ne alemde bende dün saclarımı kestırdım kestırdıgıme pişman degılım zaten kestırmem gerekıyodu yanıktı ama yanlış oldu kesım bu sekıl uzatmaya müsaıt degıl.. ensemde saç yok 1 cm ense önlere dogru uzuyo önler uzun hemde usturayla kestı şimdi önce uzatıp makasla düzelttırmem lazım sonra uzatcam sever gıbı oluyorum bazen şeklı sonra üzülüyorum...
en yakın zamanda medobıotın falan alıp uzatmaya baslıycam....
saçımda hemen hemen şöyle;Eki Görüntüle 978826

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…