Saç Uzatma Yöntemleri sac uzatmak isteyenler :)

bende yag bakımı almıştım yetmedi aktarda yag karımı yaptırdım içine bemix bepanten evigen birde c vitamini kattım aktarada e vitamini katmıştı içine
şampuanımı degiştim trasan ısırgan otlu aldım içine o ampullerden 3 er tane kırdım badem yagı hin yagı ve zeytin yagı damlattım yetmedi samırsak dogradım attım yetmedi 2. şampuan olarak bebe şampuanına dogum kontrol hapı ezdim 2. yıkamayı onunla yapıyorum sonrada kremliyorum çıkıyorum saç diplerim parıl parıl :)) bu kadar işleme alılşık degiller cumartesi sinamekiye başladım döküyo diyenler var korkuyorum da

kızlar sırf anlaya bilmek için saçlarıma boya yaptırdım bu hafta sinameki ve yag karışımlarımı şampuanlarımı kullandım y1 hafta oldu boyatalım sabah bir tel koparttım öltüm yarım santim uzamış ayda 1 santim diyorlar ya ayda 2 santim olması çok daha iyi olur hafta hafta bakıcam dipten bakalım işe yarıcakmı bunlar :)

Ben birde sey duymustum mayonez, zeytinyagi ve yumurtanin sarisini karistiriyosun saclarini yikadiktan sonra havluyla biraz suyunu alip sacina uygulayip bekletiyosun sonra yikiyosun merak etmeyin yumurta kokusu kalmiyor yani ben almadim koku :)) düzenli yapicaksin iste benim pek vaktim olmadigindan düzenli yapamadim..
bu sac maskesine protein bombasiymis ve nemlendiriyormus.. :) internetten bakabilirsiniz tabi ben bi tarif buldum: 3 yumurta sarisi, yarim cay bardagi zeytinyagi ve 3 yemek kasigi mayonez :) kisa saci olanlar bu ölcünün yarisini kullancakmis

umarim isinize yarar

ben mayonez kullanmiyorum ama bazen yumurtayla zeytinyagi hint yagi badem yagi karstrp suruyorum :2:

benda 2aya 5sm uzadi .ama gecen hafta yarim sm .bakalim bu ay ne kadar uzuycak merak ediyorum .sonuclari yazarsan memnun olurum

pratikmiş sen faydasını görebildinmi şimdilik benimde deniyesim geldi ama hakiki zeytin yağı almam lazım saçı uzatirmıki ben hızlı uzasın istiyorumda

meraba kızlarr bende geldimm saç bakımı için bende herşeyi deneyenlerdenim sinemakiyi kullandım ama saçlarımı çok döktüğü için bıraktım.şuan saçlarımda kırıklar var önce saçlarımı toparlayıp sonra uzatmayı düşünüyorum.hindistancevizi yağı, badem yağı ve çörekotu yağını karışıtırıp kullanıyorum.bakalm sonç nasıl olcak

kızlarr saçlarımın ilk uygulama sonrasi hali aslında saçlarım çok kısa degil ama üstteki katlarım kısa .s ve bagladıgım zaman minnacık kalıyo cumartesi günü 2. uygulamamı yapacağım. hadi bakalım inşallah hepimizin saçıııı belimize kadar uzar D

Son düzenleme:

Barcelona mi ne adı yağ bakimi var onu kullanıyorum.bide dax saç bakım ürünü.biotin ve çinko hap kullanıyorum.arti şampuana dogum konturol hapı da kattım :) bukleler bütün dursun istiyorsan saç köpüğü kullanabilirsiniz.ben kullanmıştım.benim de saçlarım öyle çünkü

sonuclari yazarsan mutlu olurum ,bende simdi yazcam 1haftaya ne kadar uzadi diye

amin fistik .benim saclar seni sacindan kisa.bide bukleli oldugu icin anlasilmiyo uzun olmasi

mrb bu siteye yeni uye oldum bende bir suru kur denedim ama faydasını goremedim saçlarımı doktu saçlarım ince teli ve seyrek gur olmasını istiyorum ve bide uzun ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Kızlar merhaba, size bir süredir uyguladığım ve memnun kaldığım bir kür tarifi vericem; malzemeler: tabiki sarımsak ama bu kürün uygulanma şekli biraz farklı. İki-üç baş sarımsağı ayırmadan, soymadan bir kaba koyun sarımsakların üzerine kadar çıkacak seviyede su doldurun 5-10 dk. kaynatın, (Bu şekilde kokusu biraz hafiflemiş olacak.) ılındıktan sonra soyun, sarımsak sıkacağı ile sıkın ve ince bir tülbent yardımıyla suyunu çıkartın. Çıkardığınız sarımsak suyunu parmak uçlarınızla sadece saç diplerinize sürün bir saat kadar bekledikten sonra ilk önce zeytin yağlı sabunla yıkayın sonra kendi şampuanınızla yıkayın. (3-4 defa) Islakken hafif bi koku oluyor ama bidahaki yıkamada koku moku kalmıyor. Saç uçlarınıza da azıcık parfüm sıkın ki en azından kendinizi iyi hissedin. Ben haftada bir kere yapıyorum, yapmaya başladığımda saçlarımı döküyor gibiydi ama inat ettim ve inadımın meyvelerini topluyorum:)
Sakın unutmayın saç sağlığında psikolojinin ve beslenme şeklinin etkisi büyüktür ve en önemlisi de genlerdir.

Bende başladım şampuanıma çamterebentin ve badem yagı kattım gerceçekten güçlendi ve baya toparlama hissettim.. ama saçlarımın fotosunu çektirdigimde farkettim ki kuaförüm eğri kesmiş saçlarımı mecbur 3 4 cm yine kestireceğim nasıl dikkat etmedi ya da ben farkedemedim bilmiyorum sinirlerim bozuldu ama bıkmadan yaza kadar devam edicem..
sinemaki kürünü yapacaktım ama olumsuz yorumlarda çok fazla.. şampuanıma ek bemiks ampul sarımsak yagı ve koku bastırsın diye menekşe yagı koymayı düşünüyorum sizce nasıl olur ?

hint yagi badem yagi karstrp kullaniyorum

Merhaba bende burada yeniyim. Anlık bi kararla saçlarımı kestirdim ve çok mutsuzum bir an önce uzasın istiyorum. Henüz herhangi bir kür denemedim sadece bioblas sarmaşık özlü şampuan kullanıyorum ve soğuk suyun saçı uzatmada etkisi olduğunu okumuştum, deniyorum. Hint yağı ve badem yağı karışımını da denemek isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…