- Konu Sahibi sekergunel
-
Badem yağı kullanıyorum işe yaradı çevremdeki kişilerde
Ben birde sey duymustum mayonez, zeytinyagi ve yumurtanin sarisini karistiriyosun saclarini yikadiktan sonra havluyla biraz suyunu alip sacina uygulayip bekletiyosun sonra yikiyosun merak etmeyin yumurta kokusu kalmiyor yani ben almadim koku :)) düzenli yapicaksin iste benim pek vaktim olmadigindan düzenli yapamadim..
bu sac maskesine protein bombasiymis ve nemlendiriyormus.. :) internetten bakabilirsiniz tabi ben bi tarif buldum: 3 yumurta sarisi, yarim cay bardagi zeytinyagi ve 3 yemek kasigi mayonez :) kisa saci olanlar bu ölcünün yarisini kullancakmis
umarim isinize yarar
kızlar sırf anlaya bilmek için saçlarıma boya yaptırdım bu hafta sinameki ve yag karışımlarımı şampuanlarımı kullandım y1 hafta oldu boyatalım sabah bir tel koparttım öltüm yarım santim uzamış ayda 1 santim diyorlar ya ayda 2 santim olması çok daha iyi olur hafta hafta bakıcam dipten bakalım işe yarıcakmı bunlar :)
Ben birde sey duymustum mayonez, zeytinyagi ve yumurtanin sarisini karistiriyosun saclarini yikadiktan sonra havluyla biraz suyunu alip sacina uygulayip bekletiyosun sonra yikiyosun merak etmeyin yumurta kokusu kalmiyor yani ben almadim koku :)) düzenli yapicaksin iste benim pek vaktim olmadigindan düzenli yapamadim..
bu sac maskesine protein bombasiymis ve nemlendiriyormus.. :) internetten bakabilirsiniz tabi ben bi tarif buldum: 3 yumurta sarisi, yarim cay bardagi zeytinyagi ve 3 yemek kasigi mayonez :) kisa saci olanlar bu ölcünün yarisini kullancakmis
umarim isinize yarar
benda 2aya 5sm uzadi .ama gecen hafta yarim sm .bakalim bu ay ne kadar uzuycak merak ediyorum .sonuclari yazarsan memnun olurum
sinameki gerçekten etkilimi acaba ya aldım dökerse diye korkuyorum sadece..
hangi bakim kürünü kullaniyorsun ? :))
bu arada kizlar benim saclarim kivircik-dalgali karisimi bisey bende tam cözemedim dogrusubilindigi gibi düz saclara göre daha nemsiz sizin bi fikriniz varmi acaba ne yapabilirim nemli olmasi icin kivirciklarimin böyle bütün olmasni istiyorum tek tek teller ayriliyo böyle saman gibi tuaf duruyo ama elleyince aslinda öyle kuruda degil .. suan head&shoulders dan extra nemlendirici sampuanini bakim kremini ve sac maskesini kullaniyorum ama bu seferde cok dökülüyor ve son 1 haftadirda dustan cikinca saclarim kuruyunca kafamin ön bölgesindeki saclar yagli duruyor bi anlam veremedim baska kullaniyorum..
meraba kızlarr bende geldimmsaç bakımı için bende herşeyi deneyenlerdenim sinemakiyi kullandım ama saçlarımı çok döktüğü için bıraktım.şuan saçlarımda kırıklar var önce saçlarımı toparlayıp sonra uzatmayı düşünüyorum.hindistancevizi yağı, badem yağı ve çörekotu yağını karışıtırıp kullanıyorum.bakalm sonç nasıl olcak
kızlarr saçlarımın ilk uygulama sonrasi hali aslında saçlarım çok kısa degil ama üstteki katlarım kısa .s ve bagladıgım zaman minnacık kalıyocumartesi günü 2. uygulamamı yapacağım. hadi bakalım inşallah hepimizin saçıııı belimize kadar uzar D
Eki Görüntüle 801574
sonuclari yazarsan mutlu olurum ,bende simdi yazcam 1haftaya ne kadar uzadi diye
hint yagi badem yagi karstrp kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?