- Konu Sahibi EU1
canım maalesef boyatmaktan başka bir çare yok sanırsam bu karışımları deneyen var mı bilmiyorum bir dereceye kadar olabilir bence dene birini ,ben de ceviz tarifini deneyeceğim henüz başlamadım çünkü ceviz doğal bir saç boyası zaten ama kimyasal boya kadar etkili değil tabi ki ama uzun vadede işe yarayabilir ,saçı eski rengine döndüren losyonlar da bıraktıktan sonra işe yaramıyor sanırım daimi kullanmak lazım o da para gerektiriyor biraz ,sen daha çok beyazlar diye mi endişeleniyorsun o zaman bir öneri saçının diplerini boyama beyaz yerlerini boya dipten beyaz gelse de dipler kalsın boyayı dibe değdirmedikçe bir şey olmaz sanırım bence dene bu karışımlardan da birini seçip uygula bence cnm o kadar rahatsız ed
yorsa denemekten ne çıkar ceviz i de uygula bence ya da ben uygularsam sonucu sana yazarım ama inan ki bunlardan çok daha büyük dertler var oyuzden çok şüküra.s
yorsa denemekten ne çıkar ceviz i de uygula bence ya da ben uygularsam sonucu sana yazarım ama inan ki bunlardan çok daha büyük dertler var oyuzden çok şüküra.s