T
tedicik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
dudu41 .!.:Saçı dökülmüşlere ve dökülenlere müjdeli haber diye tvde izledim, eczanelere yeni verilen ve değeri 24 YTL olan bir şampuan, ayrıca bedeli 89 YTL (umarım fiyatları yanlış hatırlamıyorumdur) olan bir serum bu derde çare olmuş. Serunla 1 dk masaj yapıyosunuz saç diplerine ik ayda yenileri çıkmağa başlıyormuş.
Denemek isteyenlere duyurmuş olayım .)
selam kızlar ..oğlumun doğumundan sonra yaklasık 3 aydır saçlarım çoook dökülüyor. kel kalacagım diye korkuyorum. çaresini bilen varsa yardım eder misiniz?
merhabalar bende doğumdan 7ay sonra anormal derecede saç dökülmesi problemi yaşadım özelliklede ön ve yan kısımlardan bariz görünen kellik problemiyle karşı karşıya kaldım bunun üzerine dr.gittim ve tahliller sonucunda bir sorun olmadığını sinirsel bir durum olduğunu söyledi doktorum bunun üzerine 1hap+sıvı solisyon erkeklerin kullandığı saç dökülmesini engelleyici bir sıvı solüsyon+placenta saç şampuanı kullanmamı önerdi ve ben bunları bir ay boyunca kullandım hem saçlarımın dökülmesini engelledik hemde yeni saçlarım çıktı şimdi yeni çıkan yavru saçlarla başedemiyorum bile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?