Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar merhaba sacımızı yıkarken son durulama suyuna bikaç damla sirke dökün sacımızın boyadan dolayı sünmesine kırılmasına uzamasına cok yardımcı oluyor ha bide kepek sorunu olana.ben acma boyama yaptırdım sünmüştü bayagı iyi geldi .hiç sacımı kestirmeden bu yöntemle bakımlı olarak belime kadar uzattım :)

cnm ne sirkesi?
bir de acaba saçımız tam durulanmış olur mu ki öyle?

kuru mayaya geçenlerde denedim 2 kere yaptım yok böyle bişi şıp diye dökülme kesilir mi ya inanın kesildi.sadece ilk kez uyguladığın zaman fazla dökülüyo sanirim oda cansız saclar kendini atıo .ama saç cıkartır mı bilmiyorum.

denemediğim şey kalmadı..dökülüyo ve çoook inceldi..kendimi kedi gibi hissediyorum..eskiden aynalara bakmaktan kendimi alamazken..şimdi aynalara bakamıyorum..ne kötü bi şans daha 27 yaşındayım (((

homini kan sayımı falan yaptır belki noksanlık vardir. seyrelme falan var mı

arkadaşlar bana iyi gelen başkasına gelmeyebilir. ben bugünlerde mesela şampuan olarak glıss kullanıyorum kremi ile beraber. artık havadanmı şampuandanmı bilemem toplasam 10 tel sac dökülmüyor..sirke evde ne varsa elma sirkesi bulunuyor bizde genelde.bikac dala oldugundan kokar felan diye düşünme koku yapmıyor sacda durulanıyor istersen bi dene içine sinmezse üstüne tekrar durulama yaparsın.

merhaba

bende geçen kuru mayayı denedim geçen gün bir güzel mayalandım :)) arkadaşlarıma anlattım akşama eşin seni kabarmış bi saçla mı görücek deyip güldüler.

ayrıca 1 gün arayla bişeyler deniyorum.yağlar mayalar sabunlar..sirkeyide deniyeyim bari.bende artık saçlarıma dokunmaya korkuyorum dökülcek diye

benim saçlarım boyalı ve duştan sonra krem olmadan açılmıyo.ama bende saç kremi kullanmak istemiyorum artık.kolay açılması için bişeyler yapılabilir mi

cn msaç kremini saç uçlarına uygula sadece ve durularken de saç diplerine gelmemesine dikkat et o zman dökmez yada tresan ın saç kremini kullan ama çok yumuşak yapıor mu bilemem:)

denemediğim şey kalmadı..dökülüyo ve çoook inceldi..kendimi kedi gibi hissediyorum..eskiden aynalara bakmaktan kendimi alamazken..şimdi aynalara bakamıyorum..ne kötü bi şans daha 27 yaşındayım (((

hemen doktora gitsen çok iyi olur cnm hiç üzülme çoğumuz bu dönemden geçiyoruz saçların toparlanır ama neden döküldüğünün doğru teşhis edilmesi lazım:)

doktora gitmez olurmuym kaç kere gittim özele paralar bayıldım ..birsürü şey kullandım maddi manevi göçtüm..bilmiyorum nolcak ırsi sanırım bizde herkes kel.. ((

Benim saçlarımda dökülüyo biraz. Saçlarımı düzleştirirlken hele kopuyo sinir oluyorum.Az önce kardeşimin saçlarını düzleştirdim. Toğlasam 4-5 tel koptu ve saçları benim saçlarımın 2 katı uzunluğunda ((

benimde dökülüyor çok ya ama yerine yenisi bitiyor ki hiç azalmıyor gibi ama elimi nereye atsam saç saç saç bıktım valla...bide ısırgan otunu deniyecem çok etkili imiş ...

Ben doktora gittim sonuc alamadım butun degerler normal cıktı ama saclarım cok az ve buda beni cok üzüyor saclarımı kazıttım suanda keloglan gibimim :) yılan yagını kullansammı bilmiyorum offff yaaa bi bu saca care bulamadılar

tresan diye bir şampuan var ısırgan otlu ben kullanıyorum benimki boya yüzünden dökülme oluyor ama etkisini farkettim bide yumurta ve zeytinyağ karıştırıp sürebilirsin...sarımsağında çok iyi geldiğini duymuştum.

tresan diye bir şampuan var ısırgan otlu ben kullanıyorum benimki boya yüzünden dökülme oluyor ama etkisini farkettim bide yumurta ve zeytinyağ karıştırıp sürebilirsin...sarımsağında çok iyi geldiğini duymuştum.

arkadaşlar yeni bir şampuan aldım schwarzkoph ACTİV F dr.hoting saç dökülmelerini uyaran ve sağlıklı saç gelişimini destekleyen bi şampuanmış.pek istekli almadım aslında eşimin ısrarıyla nedense ona pahalı şampuanlar iyi şampuandır gibi geliyo 25 ytl falandı.denemedim daha.bundan öncede wella nın saç dökülmesini engelleyen şampuanı ve losyonunu kullanıyodum.pek bi işe yaramadı o kadar para verdim.

ben sana yeşil çayı öneririm ben kullanıyorum ve memnunum.........

su anda benim saçlarımın yarısıda dokuldu sagliksiz beslenmekten vitaminlerim azalmıs ozelikle
demir in azalması sac dokulmesi yapıyo bi doktora git bence. gerçi bu msj ne zaman yazıldı bilmiyorum belki gecmistir sorunun:)

Kızlar benim saç derimde ne zaman kaşıntı olsa saçlarım dökülüyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu? Acaba ne yapmam lazım?

ben vitamin kullandım çok iyi geldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…