- 17 Ocak 2016
- 2
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
- #1.781
Hangi demir hali kullaniyorsunuz canim?Sac dokulmesi kansizlik ve demir eksikligiyle ortaya cikiyor. Kan yapici seyler yemen tavsiye.. ben demir şurubu kullaniyorum yaninda pancar turp tahin pekmez vs c vitamini iceren demir iceren beslenme yapiorum ve saclarim suan 2 3 tel geliyor onceden feci sekilde gelirken..
Hafif kansizligim vardi o bile baya sacimi dokuyordu yani.
Bende kısacık kestirdim saçlarımı sığır iliği kürü uyguluyorum birde çikolata kahveye boyadım 1 ay sonra kına yakıcamAyrıca saçlarımıda kısacık kestirdim.
Bence saçın bu kadar çok işlem görmesi saça güzelleşmek uğruna zarar verir.Ben olsam boyatmazdım ama sen illa boyatacağım diyorsan bir renge karar ver ve o renk yap derim.Bende kısacık kestirdim saçlarımı sığır iliği kürü uyguluyorum birde çikolata kahveye boyadım 1 ay sonra kına yakıcam
Dogru diyorsun zaten 7 aydır boyatmadım uçları sarı röfleli dipleri siyah ve beyaz saçlarım gelmişti kulak hizamda kestirdim daha yeni boyattım peki kınayı ne Zaman yakayımBence saçın bu kadar çok işlem görmesi saça güzelleşmek uğruna zarar verir.Ben olsam boyatmazdım ama sen illa boyatacağım diyorsan bir renge karar ver ve o renk yap derim.
Beyazların varsa doğal boyayla boya.Birde saçlarını kınaya alıştırma.Dogru diyorsun zaten 7 aydır boyatmadım uçları sarı röfleli dipleri siyah ve beyaz saçlarım gelmişti kulak hizamda kestirdim daha yeni boyattım peki kınayı ne Zaman yakayım
işte ne kadar doğal olsada malesef içlerinde kimyasal varmış canım yaBeyazların varsa doğal boyayla boya.Birde saçlarını kınaya alıştırma.
Haklısın ama kınaya alışan şaç derisi kına yakmadığın zaman kına yakana kadar seni rahatsız eder.işte ne kadar doğal olsada malesef içlerinde kimyasal varmış canım ya
nasıl rahatsız eder canımHaklısın ama kınaya alışan şaç derisi kına yakmadığın zaman kına yakana kadar seni rahatsız eder.
Can'ım kınaya alışan saç derisi kına yakmadığın zaman kaşınır ve bu kaşıntı kına yakmadan geçmez.nasıl rahatsız eder canım
anladım canım sağolCan'ım kınaya alışan saç derisi kına yakmadığın zaman kaşınır ve bu kaşıntı kına yakmadan geçmez.
Ricaederim.anladım canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?