Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.761
sac dokulmesı ıle ılgılı cıddı ama cok cıddı sıkıntı yasıyordum. saclarım belıme kadar gelıyordu :) prozınıc ısımlı bır sampuana basladım dokulmeler ıcın kesınlıkle sonuc aldım. ama baska sampuan, sac kremı urun kullanmamalısınız bu surecte. ayrıca saclarımı da kestırdım cok daha ıyı oldu :) tavsıye ederım. eczanelerde bulabılıyorsunuz. dun baktıgımda turuncukasa da ındırımdeydı 3 al ıkı ode olarak. bu sampuanın bırde dustan sonra sac serumu var onunla cok daha etlıkı oluyormus. bnm aldıgım serumun tarıhı gecmıs :/ o yuzden deneyemedım. ama sadece sampuanda bıle %90 dokulmelerım azaldı.

• #1.762
Karanfil kuru deneyip sonuç alan var mi? Çok aşırı dokulmem var.Ve nuvem yogun bakım şampuan deneyen var mi hiç? Lavanta kuru ve karanfil kuru arasında kararsiz kaldim

• #1.763
ben otacının ısırgan otlusunu kullanıyorum aşırı memnun kaldım toparlandı saçlarım

• #1.765
dökülmem baya azaldı hala biraz var ama stresten sanırım şu sıralar, küçük saçlarda çıkardı bende, cansızdı ve mattı şimdi düzeldi çok şükür

• #1.766
dökülmem baya azaldı hala biraz var ama stresten sanırım şu sıralar, küçük saçlarda çıkardı bende, cansızdı ve mattı şimdi düzeldi çok şükür
canim ben de otacının 10 bitkili sampuanini aldim hic memnun kalmadim yaa saclarim o kadar dokuuluyor ki

• #1.767
10 bitkili kotu diye duydum icinde cok fazla madde oldugu icin saclari kurutuyor ve saci cok yoruyor diye biliyorum, isirgan otlusunu denemeni tavsiye ederim ama sacin alisina kadar bekle tabi :)

• #1.769
Hamilelikte yaşanan saç dökülme sorunu ve bilgileri için güzel bir içerik var....

isterseniz inceleyebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
  • #1.770
Saç Dökülmemi ve Saç egzemamı giderici Leaf Action Ardıç Katranlı Şampuanı kullandım. Fayda gördüm..... dan ücretsiz kargo olarak 20 TL ye Aldım. Leaf Action Bitkisel Şampuanlarda bence en iyisi, çoğu arkadaşım kullandı memnun kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • #1.771
Saç dökülmesi için bnce herseyi denemiş biri olarak arkadaşlar medobiotinkomplek k kullanın derim biotin b vitamini ve silisyum sacın ihtiyac duydugu hersey mevcut.androjenik dökülmeyede ii ben yeni basladım keske daha önce baslasaydım diyorum siznle paylaşmak istedim saç döküldem bbaya fazlaydı bn hem içtim hemde b grubu vitamnleri suda cözüldgü için biraz suyun içine bir kapsülü boşaltıp sürdüm saç döküldem var ancak 20 teli gcmio dencek kadar azaldı inşallah tamamiyle durup uzar yani bizzat denemiş biri olarak tavsiye ederim

• #1.772
Öncelikle geçmiş olsun diliyorum benimde aynı problemim vardı avuç avuç dökülüyordu denemediğim yöntem kalmamıştı sonuç
Zinco hapı + medobiothin + maya maskesi

• #1.773
merhaba
saclarim icin defne sabunu kullanmayi dusunuyorum ancak hala cesaret edemedim. kullanip faydasini gorenler bilgi verirse sevinirim. sc dokulmesine iyi geliyormu tavsiye ediyormusunuz

• #1.774
merhaba
saclarim icin defne sabunu kullanmayi dusunuyorum ancak hala cesaret edemedim. kullanip faydasini gorenler bilgi verirse sevinirim. sc dokulmesine iyi geliyormu tavsiye ediyormusunuz
Canım ben kullandım saçım keçe gbi oldu daha saçında egzama varsa kaşıntıya felan ii gelir benim elimdeki egzama yı geçirmişti fakat dökülmeye çözüm degil gbi

• #1.775
Merhaba arkadaslar. Benimde saclarim son 5 yildir cok dokuldu ama abartmiyorum kalmadi gibi bisey. Doktora gittim butun testleri yaptirdim. Bana mezoterapi yada saç ekimk dedi.. Yani okadar cok dökülmüs ve az. Erkek tipi sac dokulmesi dediler..
Ben bu iki careyide kullanmakistemiyorum. Dogal kür, dogal yağ bilenleriniz kullananlariniz varsa onerebilirmisiniz

• #1.776
dermatoloğa git

• #1.777
merhaba ben bişe sorcm bu yöntemi deneyen war mı acaba

• #1.778
Merhaba kızlar bende yeni bir üyeyim yıllardır hep takipteydim konuşmalarınızı konuya saç dökülmesinden daldım.Öncelikle alakası yok diyenler olabilir ben saçlarımı ustura yada aramakası vurdurmuyorum.En son gittiğim kuaför saç kesimin çok kötü diyip ara makasını vurana kadar günde 20tel anca dökülüyordu.1aydır avuç avuç duşta tararken her yer saç.Gittim başka bir kuaföre kısaldı biraz ama vurdurdum makası inanının hemen dökülmem durdu.Sevgili kuaförümde tüy gibi kalmış uçlar çok aşırı inceltmiş ıslekken açmak çok zor olur dedi birde uştüne boyalı.O yuzden kesime önem vermek lazım buda bir etken naçizane fikrimi paylaşmak istedim.

• #1.779
Herkese merhabalar,
Saç dökülme sorunum üniversite yıllarında başladı ve 14 yıl az yada çok sürekli saçlarım döküldü.Çok gür ve kalın telli olan saçlarım giderek azaldı.Yıllarca saç dökülmesini önlemek için uğraştım.Yağ karışımları sürdüm, eczanede yapılan karışımları kullandım, bitki suları sürdüm, en ünlü markaların serumlarını kullandım, PRP ve MİKROİĞNELEME denilen yöntemleri yaptırdım......Kısacası yaptırmadığım hiçbir şey kalmadı.Sonuç elde edebildim mi? HAYIR.
Özellikle son 3 yılım sadece saç dökülmemi durdurmak için yöntem denemekle geçti.Milyarlarca para harcadı.Parayı geçtim ,her yöntem öncesi çok umutlandım ve her seferinde büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Depresyona girdim, her banyo sonrası ağlıyordum.
Bu arada ssaç dökülmesinin yanı sıra egzema, kabızlık, şişkinlik ve gaz gibi çözümü ve sebebi bilinemeyen rahatsızlıklarım vardı.Bu rahatsızlıklar hayat standartımı fazlasıyla düşürüyordu.MALATYA da yaşıyorum.Bu rahatsızlıklar için besin intolarans testi yaptırarak MALATYA ÖZEL HAYAT HASTANESİN de Uzman Diyetisyen ÖZALP KAYA ya gittim.Test sonucuna göre bazı besinlere bağırsağımda intolarans olduğundan rahatsızlığımı bunlara bağladı. Onları bir süreliğine yemeyecektim.Diğer rahatsızlıklarımın sebebi ise bağırsak floramın hasarlı olmasından kaynaklandığını söyledi.Saç dökülmemin tek sebebinin bu olduğunu belirtti.Bağırsağımın ise GAPS DİYETİ adında bir beslenme şekli ile düzeleceğini söyledi.
Diyete başladığımın 2. günü kabızlığım geçti, şişkinlik ve gaz bitti, egzemam yok denecek kadar azaldı.Diyete başladıktan 1,5 ay sonra ise saç dökülmem her yıkamada azalarak günlük 15-20 tele indi.Yıllardır para, emek ve umut harcadığım hiçbir yöntemin durduramadığı dökülmeyi bu diyet bitirmişti.Sonra araştırdığımda bu diyetin birçok hastalığı iyileştirdiğini öğrendim.Bağırsağınız düzeldiği için bütün vücudunuz düzeliyor.ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM.Herkese saçları dökülmeyen günler diliyorum.

• #1.780
merhaba hanımlar,
bu forumdaki ilk mesajım olacak ama durum çok acil, sırf bunu sorabilmek için üye oldum desem yeridir.

1 aydan daha kısa bir süre içinde nikahım var. Düğün yapmayacağım için, nikah günüm benim için ekstra özel bir gün olacak.
9 yıl önce tanısı konan PCOS sebebiyle Androgenik Alopesi yani erkek tipi saç dökülmesi mağduruyum. Şu an gerek hormonal değerlerim gerekse USG normal olsa da, yıllar içinde seyrelen ve incelen saçlarım elbette ki geri dönmüyor...

Nikah günümde klasik bir gelin topuzu değil de, zaten omuzlarıma anca gelen kısa saçlarımı belki victoria beckham tarzı kestirip daha modern bir görünüm elde etmeyi planlıyorum.
sizlere sorum şu: aranızda bu tarz özel günlerde veya günlük yaşamda toppik tarzı bişeyler kullanmış olan var mı? Varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? yıllaaaar içinde açılan alnımı gerçekten doğal bir şekilde kapatır mı?

şimdiden çoook teşekkür ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…