canim ben de otacının 10 bitkili sampuanini aldim hic memnun kalmadim yaa saclarim o kadar dokuuluyor kidökülmem baya azaldı hala biraz var ama stresten sanırım şu sıralar, küçük saçlarda çıkardı bende, cansızdı ve mattı şimdi düzeldi çok şükür
Hic bi ise yaramior lawanta aldm bosa gittiKaranfil kuru deneyip sonuç alan var mi? Çok aşırı dokulmem var.Ve nuvem yogun bakım şampuan deneyen var mi hiç? Lavanta kuru ve karanfil kuru arasında kararsiz kaldim
Canım ben kullandım saçım keçe gbi oldu daha saçında egzama varsa kaşıntıya felan ii gelir benim elimdeki egzama yı geçirmişti fakat dökülmeye çözüm degil gbimerhaba
saclarim icin defne sabunu kullanmayi dusunuyorum ancak hala cesaret edemedim. kullanip faydasini gorenler bilgi verirse sevinirim. sc dokulmesine iyi geliyormu tavsiye ediyormusunuz
dermatoloğa gitLÜTFEN YARDIM EDİN. SAÇLARIM ÇOK DÖKÜLÜYOR. GÜNLÜK YAKLAŞIK 200 TEL CİVARIDIR BELKİ. SABAH BİR KALKIYORUM YASTIĞIMIN ÜZERİNDE BİR SÜRÜ SAÇ TELİ VAR. NASIL ÖNLEYEBİLİRM BUNU? TOPLU MU DURSA AÇIK MI DURSA HİÇ BİLMİYORUMKIRILMASIN DİYE TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA ENGELLEYEMİYORUM DÖKÜLMELERİNİ İŞE YARAYACAK BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR KARIŞIM YADA ECZANEDEN ALABİLECEĞİM BİR İLAÇ VAR MI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?