Siz yaptirdiniz mi mezorerapi yada prp gittiginiz doktor varsa onerebilir misinizmezoterapi veisim prp öneririm, vakit kaybetmeden kan tahlili yaptırmalısın büyük ihtmalle b vitamini eksikliğin var
burdan yazmak yasak olabilir mesaj atmayı deniyim :)Siz yaptirdiniz mi mezorerapi yada prp gittiginiz doktor varsa onerebilir misiniz
cok tesekur ederım :)burdan yazmak yasak olabilir mesaj atmayı deniyim :)
Slm bende de iko tarafta dokulme var erkek tipi mi oluyo mezoterapi yada prp deneyen arkadslar memnun olaniniz varsa yazabilir misiniz lutfen
Siz yaptirdiniz mi mezorerapi yada prp gittiginiz doktor varsa onerebilir misiniz
aynı sorun bendede var bu sehre geleli 3 yıl oldu ve nerdeyse 3 yıldır dökülüyor kel kalacağım diye tedirgin oluyorum ...çamterebentin denedim 500 ml me 2 kapak koymuştum daha çok döküldü sanırım az konması gerekiyormuş.. göz için gittiğimde d vitamini eksikliği çıkmıştı.. ama nasıl gideriliyor bilmiyorum güneşle alakalı sanırım...merhaba arkadaşlar saçlarım son üç yıldır çok dökülüyordu dün doktora gittim b12 ferritin hemoglobin d vitamini tsh vs...herşeyime bakıldı sonuç normal olmayan tek değerim vitamin d çıktı ..4,17 ..en düşük sanırım internette Ciddi eksiklik 0-10 Orta düzey eksiklik 10-24 Optimal düzey 25-80 Muhtemel toksisite >150 yazıyoır muhtemelki dökülmem d vitamini eksikliğine bağlı daha sonuçlarımı göstermedim bakalım nasıl bir tedavi uygulanacak
aynı sorun bendede var bu sehre geleli 3 yıl oldu ve nerdeyse 3 yıldır dökülüyor kel kalacağım diye tedirgin oluyorum ...çamterebentin denedim 500 ml me 2 kapak koymuştum daha çok döküldü sanırım az konması gerekiyormuş.. göz için gittiğimde d vitamini eksikliği çıkmıştı.. ama nasıl gideriliyor bilmiyorum güneşle alakalı sanırım...
bunu bende denesem iyi olacak elimden geldiği kadar yada tahlil mi yaptırsammerhaba ceren ..benim d vitamini depolarım neredeyse boş.. devit verdi doktor ayda bir kere alıyuorsun ama asıl d vitamini güneşten sağlanıyor..ben güneşin en yoğun geldiği saatlerde kapalı alandayım çıkamıyorum 11:00-16:00 arası d vitamini en çok emilimi sağlanıyormuş bu yaz inş fırsat buldukça güneşe çıkacağım
merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım saçının belirli yerleri dökülüyor saç ektirmeye başvurmak istemiyoruz saçlarının yeniden çıkması için önerebilceğiniz bir şey var mı fikirleriniz nelerdir bize yardımcı olursanız çok seviniriz
lavanta kürünü nasıl uyguladınız?lavanta kürü. heryere yazıcam bunu .kesinlikle işe yarıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?