Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.741
Evveet kızlaaar. Kuzenimin erkek tipi saç dökülmesi vardı. Ve bir internet sitesinde bulduğu ve oldukca olumlu yorumlarin bulunduğu bir karışımı paylasacağim sizinlee. Kuzenimin yeni yeni ufacik saclari cikmaya basladi. Buyrun karışım..

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-14-23-14-14.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 810
  • #1.742
Slm bende de iko tarafta dokulme var erkek tipi mi oluyo mezoterapi yada prp deneyen arkadslar memnun olaniniz varsa yazabilir misiniz lutfen

• #1.743
mezoterapi veisim prp öneririm, vakit kaybetmeden kan tahlili yaptırmalısın büyük ihtmalle b vitamini eksikliğin var
Siz yaptirdiniz mi mezorerapi yada prp gittiginiz doktor varsa onerebilir misiniz

• #1.746
Arkadaşlar saç boya yada kuaförde yanmadıysa saç kalın tel yağlıysa tamam bu öneriler olur ama saçı kopan dipten yanan insan her yağı kafaya sürmesin şampuanı özel alsın ilacına kadar içsin saç ma sapan yağ sirke kuru saçı kurutur naylon eder dipten boyatmayın her ay saçı kuaföre güvenmeyin en dipten yandı saçım bunu yaşamayan bilemez iyilik değil kötülük yapıyosunuz gencecik kızlarda uyguluyo burdan okuyup

• #1.747
şu an günde üç ilaç alıyorum ve seboreid dermotit oldum kafama sürmedik yap bırakmamıştım bir kere köpüren her şampuan fazla zararlıdır fazla sıcak su zararlıdır her saça zeytinyağ badem yağ hint yağ olmaz kuru olan benim gibi saçlar dax firmasının bakım yağı var bir iki saat saça kolayca sürülen onu alsın prozinc in saç maskesi otuz lira banyo öncesi onu az ıslak saça masaj yapın alcopecia yine kurumuş saça çok iyi gelen ekonomik bir marka saç çıkarmayıda destekler keratin ve biotin alcaksınız vitamin alcaksınız yağlı saçlı arkadaşlar yağ bakımı tamam ama sirke limon bir işe yaramaz her öneriyi yaparsanız kel kalırsınız yazık

• #1.748
Artı balık yeşil sebze kivi muz fındık pirinç saç sağlığını destekler bu arada saçı asla organikte olsa boyatmıcaksınız en az altı ay dip çıksada yoksa boşa para harcamayın bunalıma girmeyin ben iki aydır savaşıyorum saçlarım dipten yaktı kuaför hemde organik boya demişti asla güvenmeyin kendiniz yapın daha sağlıklı fön makinasınada fazla yaklaşmayın yumuşatıcı bazlı serumlar kullanın inşallah işe yarar

• #1.749
Slm bende de iko tarafta dokulme var erkek tipi mi oluyo mezoterapi yada prp deneyen arkadslar memnun olaniniz varsa yazabilir misiniz lutfen

canım ben prp yaptırdım gayet memnun da kaldım Mehmet Akgün'e gittim küçük küçük saçlarım çıkmaya başladı.

• #1.751
Bugun prpye basladim sonuclari burdan yazacagim :)

• #1.752
Kızlar merhaba, ben yeni üyeyim bir kutu GNC den aldığım HSN FORMULA 60 tabs kullandım çoook memnunum. günde 2 yazıyor ama ben günde bir alıyorum bazı günler de unutuyorum. yıpranmış saça etki etmiyor ama dipten gelen saçlar çok güçlü ve dökülmelerim çok azaldı. Ayrıntılı bilgi isteyen olursa daha uzun bir mesaj yazabilirim:)

• #1.753
aynı sorun bendede var bu sehre geleli 3 yıl oldu ve nerdeyse 3 yıldır dökülüyor kel kalacağım diye tedirgin oluyorum ...çamterebentin denedim 500 ml me 2 kapak koymuştum daha çok döküldü sanırım az konması gerekiyormuş.. göz için gittiğimde d vitamini eksikliği çıkmıştı.. ama nasıl gideriliyor bilmiyorum güneşle alakalı sanırım...

• #1.754

merhaba ceren ..benim d vitamini depolarım neredeyse boş.. devit verdi doktor ayda bir kere alıyuorsun ama asıl d vitamini güneşten sağlanıyor..ben güneşin en yoğun geldiği saatlerde kapalı alandayım çıkamıyorum 11:00-16:00 arası d vitamini en çok emilimi sağlanıyormuş bu yaz inş fırsat buldukça güneşe çıkacağım

• #1.755
bunu bende denesem iyi olacak elimden geldiği kadar yada tahlil mi yaptırsam

• #1.756
merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım saçının belirli yerleri dökülüyor saç ektirmeye başvurmak istemiyoruz saçlarının yeniden çıkması için önerebilceğiniz bir şey var mı fikirleriniz nelerdir bize yardımcı olursanız çok seviniriz

• #1.757

prp veya sac mezoterapisi yaptirsin bence benim saclarim cikti kucukler ve gucluler zaten prp islemi o bolgeyi iyilestiriyor

• #1.758
lavanta kürü. heryere yazıcam bunu .kesinlikle işe yarıyor çünkü.

• #1.759
Saç Mezoterapisi yaptırın sevdim ben gayette etki etti :) Ankara'dakilere doktorumu önerebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…