Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı 2500 liraya berbat eden kuaför

Kötü olmuş .Umarım zamanla bakimla düzelir .İnsanın morali çok bozuluyor yaşadım biliyorum.Kisacik kestirdim ve eski haline getirmek için çok özenli sabırla bakım yaptım .

Benim ilk ve son ombre deneymimde saçım kızıl alt tonlu olduğu için tupturuncu çizgiler olmuştu saçımda ve işlem o kadar kötüydü ki kafama kuş s*çmış gibi görünüyordu. Saçımı epey bir kestirip uzunca süre de toplayarak kamufle etmeye çalışmıştım.
Bu berbat deneyimin yanında sizin saçını o kadar de kötü durmuyor. Evet, harikalar yaratmamış ama biraz şekil vermeyi deneyin. Eğer şekil verdiğinizde de halen model olarak kötü ise kesim düzelttirin. Biraz dalgalı kullanarak rengi gizleyebilirsiniz.

O değil de bdv deki konu buraya taşınmış. Hani konu sahibine ban?? ben bdv ye açtığım ve bana göre gerçekten dert olan konularım hiçbir başlığa uymayan yazılara taşındığında sürekli ban yiyorum da sormak istedim konu sahibi yanlış anlama:)

Beğenmedim sağolsun pasif agrasif tavırlar birşey yazamaz ama gelip sürekli sinir bozar uzaktan uzaktan vardı bunun gibi bir kaç tane banlana banlana uslandılar
Ben anlamadim neden boyle yapıyor, degisik biri, gelir simdi bunada begenmedim atar, yemin ediyorum basliklara yorum yazmaya cekinir oldum.

Konu sahibi Komiknick ilk fotonuzdaki isikla saclariniz hem renk hem sozde ombre acisindan cidden kotu, ustelik ilk kez boyanmis bir saca gore fazlasiyla yipranmis, aklinizda olsun bundan sonra ince telli ve kivircik kuru sacli bi insan olarak, sacinizi boyatmadan once bir bakim islemi uygulatin, birde bazi iyi kuaforler boyle kuru, ince telli ve kivircik saclar icin boyama sirasinda bir yag benzeri uygulama yapiyor onuda talep edin.

Ancak 2.eklediginiz fotoda isik iyi oldugu ve fonlude oldugu icin saciniz cok kotu durmuyor ama kuaforunuz ombre degil ucta yogunlasan isilti yapmis onu soyleyeyim.

Yaptigi islemde folyo kullandi mi?

Atamaz banlanmış kim şikayet ettiyse eline sağlık benim hiç aklima gelmiyor şikayet etmek

Çünkü sizlerin maşallahı var, neredeyse 7/24 non-stop.
Konu sahibiyse 2022’den beri siteye yorum dahi yazmamış, 3 yıl aradan sonra ilk konusu, haliyle aktif ceza puanı yok, açıklama tamam mı :)))

Çünkü sizlerin maşallahı var, neredeyse 7/24 non-stop.
Konu sahibiyse 2022’den beri siteye yorum dahi yazmamış, 3 yıl aradan sonra ilk konusu, haliyle aktif ceza puanı yok, açıklama tamam mı :)))
Abartmasak , 7 24 konu açmıyorum elbette. He ama 7 24 aktifim orası doğru. O da ne kadar doğru bir karar tartışılır tabii. Neyse konuyu sulandırmayayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…