Saçlarım ince telli benim taradım koydum ondan olabilir .Napayım peki var mı bir fikrinizyolunmuş tavuk gıbı neden oyle yanmış saçların hiç ombre gıbı olmamış koyu kahve boyarsan bı sure sonra alttan bunlar çıkar gene bırde siyah gıbı oluyor emın mısın ?
yıpranır saçların bırak dınlensın bakım yap kuzumSaçlarım ince telli benim taradım koydum ondan olabilir .Napayım peki var mı bir fikriniz
Böyle kalsın mı yani bilemedim ki .Teşekkürleryıpranır saçların bırak dınlensın bakım yap kuzum
Ombreyle alakası yok ki dümdüz boyamış, sahtekar kuaförlerden nefret ediyorum, benim de saçlarımı onlarca kez "yaparız, ederiz" diye mahvettiler, artık yıllardır kesim için bile kuaföre gitmiyorumArkadaşlar saçıma ombre yaptırmak için gittim kuaföründe biraz işi vardı memleketine gidecekmiş cenazesi varmış tamam alayım seni dedi uzun sürmez dedi .Bir de kesim yaptı güya 5 dakikada çok kötüydü ona da 500 lira aldı .Saçlarım istediğim gibi olmadı .Kuaföre mesaj attım cevap yazmadı .Ben ne yapayım .Bu rengi nasıl kahveye koyu renge çevirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz.İlk defa boyatmıştım bir de .Pek anlamaz diye düşündü sanırım baştan salma yapmış gibi sanki .Resim koyuyorum istediğim sağda ki gibiydi aslında.
Sagdaki fotograftaki sac fonlu sekillendirilmis bi sac. Keske siz de fonluyken bir fotograf koysaydiniz daha iyi anlayabilirdik.Arkadaşlar saçıma ombre yaptırmak için gittim kuaföründe biraz işi vardı memleketine gidecekmiş cenazesi varmış tamam alayım seni dedi uzun sürmez dedi .Bir de kesim yaptı güya 5 dakikada çok kötüydü ona da 500 lira aldı .Saçlarım istediğim gibi olmadı .Kuaföre mesaj attım cevap yazmadı .Ben ne yapayım .Bu rengi nasıl kahveye koyu renge çevirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz.İlk defa boyatmıştım bir de .Pek anlamaz diye düşündü sanırım baştan salma yapmış gibi sanki .Resim koyuyorum istediğim sağda ki gibiydi aslında.
Fön çekmedi mi saçına boya sonrası
Nemli durması gerekiyormuş dediğine göre çekmedi fön falan .Fön çekmedi mi saçına boya sonrası
Sağda ki istediğim saç rengiydiKızlar sağdaki kuafördeki hali işte gayet güzel soldaki de taramış karışık şekilde koymuş
Hahaha ben yanlış anlamışim sorrySağda ki istediğim saç rengiydi
Anladığım kadarıyla sağdaki yapmasını istediği saç soldaki yaptığı saç, sağdaki ona ait değil yaniKızlar sağdaki kuafördeki hali işte gayet güzel soldaki de taramış karışık şekilde koymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?