Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı 2500 liraya berbat eden kuaför

Komiknick

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
1.660
1.411
133
Arkadaşlar saçıma ombre yaptırmak için gittim kuaföründe biraz işi vardı memleketine gidecekmiş cenazesi varmış tamam alayım seni dedi uzun sürmez dedi .Bir de kesim yaptı güya 5 dakikada çok kötüydü ona da 500 lira aldı .Saçlarım istediğim gibi olmadı .Kuaföre mesaj attım cevap yazmadı .Ben ne yapayım .Bu rengi nasıl kahveye koyu renge çevirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz.İlk defa boyatmıştım bir de .Pek anlamaz diye düşündü sanırım baştan salma yapmış gibi sanki .Resim koyuyorum istediğim sağda ki gibiydi aslında.

Eklentiler

• 20250828_101434.webp
    45 KB · Görüntüleme: 1.167
yolunmuş tavuk gıbı neden oyle yanmış saçların hiç ombre gıbı olmamış koyu kahve boyarsan bı sure sonra alttan bunlar çıkar gene bırde siyah gıbı oluyor emın mısın ?
Saçlarım ince telli benim taradım koydum ondan olabilir .Napayım peki var mı bir fikriniz

Ombreyle alakası yok ki dümdüz boyamış, sahtekar kuaförlerden nefret ediyorum, benim de saçlarımı onlarca kez "yaparız, ederiz" diye mahvettiler, artık yıllardır kesim için bile kuaföre gitmiyorum

Sagdaki fotograftaki sac fonlu sekillendirilmis bi sac. Keske siz de fonluyken bir fotograf koysaydiniz daha iyi anlayabilirdik.

Kendiniz cila yapabilirsiniz koyulaşsın istiyorsanız, yarım tüp 6.1 numara boya yarım tüp oksidan boyanın 2-3 katı saç kremi, çeyrek çay bardağı su. Güzelce karıştırın, ıslak saça masaj yapa yapa bi 5 dk yedirin, sonra durulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…