- 3 Şubat 2018
- 25.924
- 111.575
- 598
Arkadaşlar düz tarayınca ilk attığım resim gibi oluyor. Bağlayınca bu şekilde oluyor .Rengi içime sinmedi nedense
Ben de acik renge boyadim sacimin tek bir kismini yandi simdi koyu boyasamda iki yikamada Gene cikiyor sariSaçlarım ince telli benim taradım koydum ondan olabilir .Napayım peki var mı bir fikriniz
Aynen ben geçen sordum 5 binden başlıyor dediler2.500₺ ombre nerede var
Ombre yapmamış ki resmen boyamış. Ayrıca 2500 e ombre mi kaldı. Ben 10.000 verdim geçen ay. Mükemmel yaptı adamArkadaşlar saçıma ombre yaptırmak için gittim kuaföründe biraz işi vardı memleketine gidecekmiş cenazesi varmış tamam alayım seni dedi uzun sürmez dedi .Bir de kesim yaptı güya 5 dakikada çok kötüydü ona da 500 lira aldı .Saçlarım istediğim gibi olmadı .Kuaföre mesaj attım cevap yazmadı .Ben ne yapayım .Bu rengi nasıl kahveye koyu renge çevirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz.İlk defa boyatmıştım bir de .Pek anlamaz diye düşündü sanırım baştan salma yapmış gibi sanki .Resim koyuyorum istediğim sağda ki gibiydi aslında.
Post'u dogru duzgun okumayip veya okuyup da anlamayip yorum yapanlara tahmin edersin ki sinir oluyorum. Ayni seyden muzdarip oluyorum da bu okumamalar, anlamamalar yuzunden. Elimde degil dislike'lamamak :) Sorry canim ama iste bu durum yuzunden garip garip yorumlara maruz kaliyorum!
Yap yap ama hobi olarak yap zira boşa gidiyor :) anlıyorum bu konuda çok dertlisin ama alışırsın kiyamamPost'u dogru duzgun okumayip veya okuyup da anlamayip yorum yapanlara tahmin edersin ki sinir oluyorum. Ayni seyden muzdarip oluyorum da bu okumamalar, anlamamalar yuzunden. Elimde degil dislike'lamamak :) Sorry canim ama iste bu durum yuzunden garip garip yorumlara maruz kaliyorum!
Ayrıca çok biliyorsan her mesajımı okuyup yanlış okuduğumu yazmışım özür demişim herşeyi bu kadar içselleştirme seni çok üzerler bende dahilPost'u dogru duzgun okumayip veya okuyup da anlamayip yorum yapanlara tahmin edersin ki sinir oluyorum. Ayni seyden muzdarip oluyorum da bu okumamalar, anlamamalar yuzunden. Elimde degil dislike'lamamak :) Sorry canim ama iste bu durum yuzunden garip garip yorumlara maruz kaliyorum!
Yorumu anlayarak yapanlara da sinir oluyorsun nermin, sen genel olarak herseye sinir oluyorsun sanirim, psikologla gorussen iyi olabilir, bu kadar gerginlik kalbede beynede zarar.Post'u dogru duzgun okumayip veya okuyup da anlamayip yorum yapanlara tahmin edersin ki sinir oluyorum. Ayni seyden muzdarip oluyorum da bu okumamalar, anlamamalar yuzunden. Elimde degil dislike'lamamak :) Sorry canim ama iste bu durum yuzunden garip garip yorumlara maruz kaliyorum!
Beğenmedim sağolsun pasif agrasif tavırlar birşey yazamaz ama gelip sürekli sinir bozar uzaktan uzaktan vardı bunun gibi bir kaç tane banlana banlana uslandılarYorumu anlayarak yapanlara da sinir oluyorsun nermin, sen genel olarak herseye sinir oluyorsun sanirim, psikologla gorussen iyi olabilir, bu kadar gerginlik kalbede beynede zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?