Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı 2500 liraya berbat eden kuaför

Rengini acmislarsa kendin koyu boyamaya calisma yesil olabilir cünkü. Bakim ürünü kullanip fön cekseniz daha güzel durur. Benim sacim da dalgali. Onda acilma islemi yapilsa hep daha kivircik duruyor hava da kurusa.

Arkadaşlar düz tarayınca ilk attığım resim gibi oluyor. Bağlayınca bu şekilde oluyor .Rengi içime sinmedi nedense

Mahalle kuaförümüydü 2500liraya zaten ombre olmaz fiyatı duyunca anlamanız lazımdı düz boya bile 3bin olmuş ombreler 10bin falan şuanda.
Evde istediğin kadar boya siyaha boyamadığın sürece uçları açılır bu saçın. Araştırıp iyi bir kuaföre gitmelisin.

Saçını her renk yapmış biri olarak söylüyorum, KENDİ KENDİNİZE BİR ŞEY YAPMAYIN. Daha beter edersiniz.
2500e istediğiniz saç olmaz. Düz boyayı bu fiyata yapıyorlar artık. Durumunuz varsa iyi bir kuaför araştırın, oraya gidin. Yoksa da kendiniz boyamaya çalışmayın, daha da yıpratırsınız, yeşillenir, akar, eşit olmaz

o da bir sey mi benimki 6000 liraya saçımı yaktı ve bok gibi bi renk yaptı hala kurtulmaya calisiyorum ben tehdit etmistim bu arada. ya paramı ver adam gibi başka kuaföre fidicem ya da bu saçı düzelt dedim. düzelticem dedi daha da sıçtı ben de herkese anlattım karı öyle bir battı ki iş yerini kapattı. dün öğrendim başka sehre tasınıyormus

Saçlarım ince telli benim taradım koydum ondan olabilir .Napayım peki var mı bir fikriniz
Ben de acik renge boyadim sacimin tek bir kismini yandi simdi koyu boyasamda iki yikamada Gene cikiyor sari

Sizin tam sac Maalesef ne yapilir bilemedim ama simdi Boyama sacin daha da yipranir

Sizi üzmek istemem ama kötü. Güneşten yer yer turunculaşan saça dönmüş. Kullanılır mı evet . Şöyle bir 6 ay kadar kullanın saçınız toparlansın. Ben turuncu tonlarını sevmiyorum ondan bana kötü gelmiş de olabilir.

Çok afedersin saçının anasını ağlatmış. Bu saça ne olmuş böyle?

Ombre yapmamış ki resmen boyamış. Ayrıca 2500 e ombre mi kaldı. Ben 10.000 verdim geçen ay. Mükemmel yaptı adam

Başıma geldi bu saçla hiç uğraşılmaz biraz bekle dinlensin. O kadar sokağa çıkamayacak kadar da kötü değil. Sonra koyu kestane boyatırsın aksa bile fena durmaz.

Geldi benim kadrolu beğenmedicim hoş geldin beybim N nerminis
Post'u dogru duzgun okumayip veya okuyup da anlamayip yorum yapanlara tahmin edersin ki sinir oluyorum. Ayni seyden muzdarip oluyorum da bu okumamalar, anlamamalar yuzunden. Elimde degil dislike'lamamak :) Sorry canim ama iste bu durum yuzunden garip garip yorumlara maruz kaliyorum!

Yap yap ama hobi olarak yap zira boşa gidiyor :) anlıyorum bu konuda çok dertlisin ama alışırsın kiyamam

Ayrıca çok biliyorsan her mesajımı okuyup yanlış okuduğumu yazmışım özür demişim herşeyi bu kadar içselleştirme seni çok üzerler bende dahil sinir uçlarima dokunmaya başladın derdin varsa alıntila yaz sinsi sinsi beğenmedim atıp durma herkese sıktın

Yorumu anlayarak yapanlara da sinir oluyorsun nermin, sen genel olarak herseye sinir oluyorsun sanirim, psikologla gorussen iyi olabilir, bu kadar gerginlik kalbede beynede zarar.

Yorumu anlayarak yapanlara da sinir oluyorsun nermin, sen genel olarak herseye sinir oluyorsun sanirim, psikologla gorussen iyi olabilir, bu kadar gerginlik kalbede beynede zarar.
Beğenmedim sağolsun pasif agrasif tavırlar birşey yazamaz ama gelip sürekli sinir bozar uzaktan uzaktan vardı bunun gibi bir kaç tane banlana banlana uslandılar

Saçlarınız bakımsız ve şekillendirilmemis gorselinizde ne olduğu anlaşılmıyor. 2500 se çok uyguna yapmışsınız bu fiyattan şüphelenmeniz gerekir burda 8 binden başlıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…