Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı 2500 liraya berbat eden kuaför

Ombre bu değil ama çok da kötü değil, sürekli fönlemen lazım. Adam ombre parası alıp bunu yaptığı için seni kandırmış sayılır tabi.
Sağdaki sen değilsen fönsüz görmem lazım yine ama ortadaki işin kötülüğünü değiştirmez.

Nemli durması gerekiyormuş dediğine göre çekmedi fön falan .
Düz boyamış( rengi fena değil)fön bile çekmeden sizi göndermiş.Ben kandırıldığıma baştan savma hizmet gördüğüme daha çok kızardım tek iyi yanı saçta kötü görüntü yok....

2500 tl'ye ombre zaten hiç güven vermeyen bir fiyat

Size dümdüz boya yapmıs. saçlar da turuncu olmus. Cila falan yapsın soyleyin de bari

Arkadaşlar düz tarayınca ilk attığım resim gibi oluyor. Bağlayınca bu şekilde oluyor .Rengi içime sinmedi nedense

Eklentiler

• 1000199756.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 190
  • 1000199760.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 190
2500 tl'ye ombre zaten hiç güven vermeyen bir fiyat

Size dümdüz boya yapmıs. saçlar da turuncu olmus. Cila falan yapsın soyleyin de bari
İnstgramdan bulmuştum mesaj attım ama normalde herşeye hemen cevap veren adam mesajımı görmemiş bile .Numarasıda yok

2500 tl ye ombre olmaz ki zaten nitekim size de ombre yapmamış ışıltı gibi olmuş aralarda
ilk foto bambaşka bir renk görünüyor ama sonradan atmış olduğunuz foto bana kötü gelmedi.
çok temiz açılmasa da kötü görünmüyor

Arkadaşlar düz tarayınca ilk attığım resim gibi oluyor. Bağlayınca bu şekilde oluyor .Rengi içime sinmedi nedense
2500 liraya ombre olmaz ki zaten ablacım, yakmamış en azında neyse. Ombre yapmamış zaten. Dinlendir saçını bir süre, sonra düzgün bir yerde toparlarsın.

Bence kötü değil kumral gibi olmuşsunuz
Saçınıza saç kremi kullanın yumuşak dursun ve düzleştirici ya da maşalı gezerseniz içiniz ısınır. Yeniden boya sürmeyin çok yıpranır

Ombre yapmamış ama saçlarımı mahvetti demeniz de abartı bence. Renk kötü değil. Güzelce fön çekin şekil verin bi de öyle bakın. Gerçekten çok fark eder. Bi de zaman verin kendinize baktıkça alışırsınız. Sonra da iyi bi yerde gene ombre yatırırsınız . Şimdilik saçınızı yormaya gerek yok. Çok darlanırsaniz kahve tonlarında düz boya yaptırırsınız sonrasınsa ama inanın renk kötü değil bence.

Ben saçınızı beğendim ya.ama içinize sinmediyse kuaför açık yerleri kaplayıp geri kalanı koyulaştırır o resimdeki hale gelir saç.ama biraz kullanın derim belki hoşunuza hider.yıpratmayın daha fazla.bakım yapın,fönleyin

Çok teşekkür ederim sağolun yıkadıkça biraz rengi oturuyor gibi geldi bana da

Berbat falan olmamis gayet guzel olmus rengi. Sagdaki kötü asil koyin postu gibi koyulu açıklı. Saçın hacimli fönsüz oldugundan öyle duruo airwrap gibi biseyle dalgalandir gayet guzel koyuya boyama sakın. Koyu ne sürsen tutar hemen zaten de ne geregi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…