- 1 Ocak 2022
- 5.215
- 19.664
- 198
Sağdaki örnek resim konu sahibiyle alakası yok...Kızlar sağdaki kuafördeki hali işte gayet güzel soldaki de taramış karışık şekilde koymuş
Evet öyleymiş yanlış anlamışım gene tam okumamışımSağdaki örnek resim konu sahibiyle alakası yok...
Ombre bu değilArkadaşlar saçıma ombre yaptırmak için gittim kuaföründe biraz işi vardı memleketine gidecekmiş cenazesi varmış tamam alayım seni dedi uzun sürmez dedi .Bir de kesim yaptı güya 5 dakikada çok kötüydü ona da 500 lira aldı .Saçlarım istediğim gibi olmadı .Kuaföre mesaj attım cevap yazmadı .Ben ne yapayım .Bu rengi nasıl kahveye koyu renge çevirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz.İlk defa boyatmıştım bir de .Pek anlamaz diye düşündü sanırım baştan salma yapmış gibi sanki .Resim koyuyorum istediğim sağda ki gibiydi aslında.
Düz boyamış( rengi fena değil)fön bile çekmeden sizi göndermiş.Ben kandırıldığıma baştan savma hizmet gördüğüme daha çok kızardım tek iyi yanı saçta kötü görüntü yok....Nemli durması gerekiyormuş dediğine göre çekmedi fön falan .
İnstgramdan bulmuştum mesaj attım ama normalde herşeye hemen cevap veren adam mesajımı görmemiş bile .Numarasıda yok2500 tl'ye ombre zaten hiç güven vermeyen bir fiyat
Size dümdüz boya yapmıs. saçlar da turuncu olmus. Cila falan yapsın soyleyin de bari
Bağlanınca ki halini de attım .Bu ombre değil ki, komple boya yapmış
2500 liraya ombre olmaz ki zaten ablacım, yakmamış en azında neyse. Ombre yapmamış zaten. Dinlendir saçını bir süre, sonra düzgün bir yerde toparlarsın.Arkadaşlar düz tarayınca ilk attığım resim gibi oluyor. Bağlayınca bu şekilde oluyor .Rengi içime sinmedi nedense
Bence kötü değil kumral gibi olmuşsunuzArkadaşlar saçıma ombre yaptırmak için gittim kuaföründe biraz işi vardı memleketine gidecekmiş cenazesi varmış tamam alayım seni dedi uzun sürmez dedi .Bir de kesim yaptı güya 5 dakikada çok kötüydü ona da 500 lira aldı .Saçlarım istediğim gibi olmadı .Kuaföre mesaj attım cevap yazmadı .Ben ne yapayım .Bu rengi nasıl kahveye koyu renge çevirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz.İlk defa boyatmıştım bir de .Pek anlamaz diye düşündü sanırım baştan salma yapmış gibi sanki .Resim koyuyorum istediğim sağda ki gibiydi aslında.
Aslında ilk defa boya yaptırdım. Bilmiyorum ki neden yıpranır. Ama hep ince telliydi ve dalgalı .saçın yıpranmaktan helak olmuş bence boyayı boşver güzel bakım maskeleri al bi süre onu kullan
Çok teşekkür ederim sağolun yıkadıkça biraz rengi oturuyor gibi geldi bana daOmbre yapmamış ama saçlarımı mahvetti demeniz de abartı bence. Renk kötü değil. Güzelce fön çekin şekil verin bi de öyle bakın. Gerçekten çok fark eder. Bi de zaman verin kendinize baktıkça alışırsınız. Sonra da iyi bi yerde gene ombre yatırırsınız . Şimdilik saçınızı yormaya gerek yok. Çok darlanırsaniz kahve tonlarında düz boya yaptırırsınız sonrasınsa ama inanın renk kötü değil bence.
Dalgalarini belirginlestirmen gerekiyor. Sacina renk degil her gun yapabilecegin bi model lazim.Aslında ilk defa boya yaptırdım. Bilmiyorum ki neden yıpranır. Ama hep ince telliydi ve dalgalı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?