Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Merhabaaa öncelikle saçınız gerçekten çok bakımlı olmuş yaa çok hoşuma gitti :))

Ben uzun saç uğruna hep kırık yoluk saçlarımla dolaştım bu zamana kadar. Sürekli fön çektiğim için çok kırık saçlarım uçları bembeyaz oldu. Kırıklarım çok olduğu için yaklaşık 1 yıldır aynı boyda diyebilirim. Saçlarınızı görünce ilham geldi :)

Bakım yapmak istiyorum ama önce sormak istedim. Bakımdan önce saçlarımı kestiriyim mi zira saçımın her teli kırık. Saçlarım bel hizamda ama kestirmeye kalkarsam baya gider çnkü katlı ve kırıklarım baya var.

Kestirirsem de 16 hazirandan sonra düşünüyorum malum Lys sınavım var sinirim bozulmasın :)))

canım teşekkürler...
bana kalırsa moralim bozulur diyorsan bir süre bakım yap, zaten kırıklar gidecektir zamanla..kopup
kurtulacak sağlıksız saçlardan...sonrasında kesilmesi gereken kesin yerleri kesersin...
nacizane düşüncem bu canım...

Ayy cevabınız için teşekkür ederim bi deniycem böyle :)

Birde şunu merak ettim saçınıza bakım yaparken şekillendirici kullanıyor musunuz etkisine zarar veriyo mu

çok teşekkür ederim :)) bu arada badem yağının markası farkeder mi ki? ben geçen gün kaşlarım için almıştım onu kullanacağım. bir de tatlı badem yağı değil mi?

Ayy cevabınız için teşekkür ederim bi deniycem böyle :)

Birde şunu merak ettim saçınıza bakım yaparken şekillendirici kullanıyor musunuz etkisine zarar veriyo mu

canım günaydın...esf. ne demek tabi cevap vericem..burda güzel bir aile olduk biz...sende güç kattın bize..sağol...

bakım serüvenim başladığından beri çok nadir fön çektirdim. ya çok önemli bir toplantım olduğunda
ya da toplu foto günü için...onun dışında hiçbir şekillendiriciyi sürmüyorum saçıma....
sprey, jöle v.b. maddeler hiç sürmedim...kendi doğal halinde sağlıklı olacağına inanıyorum...tıpkı
çocuklukta nasıl bişi yapmıyosak saçımıza aynı mantıkta gidiyorum.
hatta bazı günlerde yağ bakımı yaptığım saçla geziyorum..postiş kullanıyorum altında belli bile olmuyor.
benim ki tam bi kamptı açıkçası...fazla yüklendim kendime ama
bunu diğer arkadaşlarıma nacizane yol gösterebilmek için yaptım...

ama işe yaradı ve saçlarım uzuyor...memnunum yani...
en güzeli sağlıklı saçlara kavuştum...hiç makas değmeden kırıklardan kurtuldum.

:)

Son düzenleme:
şu saç dökülme zamanı bir geçse ya gözünün içine bakıyorum saçın nerdeyse düşenleri geri alıp kafama koyacağım:122:

çok teşekkür ederim :)) bu arada badem yağının markası farkeder mi ki? ben geçen gün kaşlarım için almıştım onu kullanacağım. bir de tatlı badem yağı değil mi?

Rica ederim ne demek.Farketmez hangi marka olması ve evet tatlı badem yağı olacak.
şu saç dökülme zamanı bir geçse ya gözünün içine bakıyorum saçın nerdeyse düşenleri geri alıp kafama koyacağım:122:

Ay çok güldüm vallahi toplayıp kendime postiş çıkartacağım

tünaydın kızlaaarrr nasılsınız? evet şuan 2 hafta aradan önceki son sinameki kürümdeyim ve çok ilginç hep beni mi buluyor bilmiyorum tam kafama sürerken kapı çaldı halı yıkamacılar halılarımı getirdi valla ben de bilmiyorum nasıl bir şanstır benimki tam da içimden diyordum ne olur kapı çalmasın çalmasın bitmeye yakın çaldı saçımı akıtıp öyle sarıyorum o an ne bulduysam sardım kafama pijamam heryerim battı aayyyy:111:

neyse bugün foto çekip koycam canlarım

evet kızlar 1 mayıstan 7 hazirana en benzer açılardan çekilmiş fotomla karşılaştırdım bakın bakalım...

bu arada 2 haftalık dinlenme sürecine giriyorum bu küre başlarken kahkülümü ölçtüğümde 20 cm di şimdi 24 buçuk yani 25 aslında da biraz tam çizgiye yetişmiyor ama bu benim için çok iyi bir fark yavaş uzardı benim saçlarım hiç düzleştirmiyorum fotolarda çok net anlaşılmıyor ama artık bunalıp toplar hale geldim çok mutluyum çok... ben böyle bir sonuç beklemiyordum bakalım 2 hafta sonra yine ölçeceğim sizleri çok seviyorum

uzamış belli ama saçların düz olsaydı tam olarak ne kadar uzadığını daha net görebilirdik...

Benim de 22 mayıstan 4 hazirana kadar 1 cm uzamış Tam 4ünde saçımı da boyadım. Karanfil suyu duşunda bir bakım yapmıyorum bir de biotin kullanıyorum söylemiştim zaten. Bakalım ne olacak ne kadar uzayacak :26:

uzamış belli ama saçların düz olsaydı tam olarak ne kadar uzadığını daha net görebilirdik...

teşekkürler canım en başından saçım dalgalıyken çekindiğim için öyle devam ediyorum saçlarıma asla düzleştirici vs. yapmıyorum çünkü uçlarda kapattırdığım sarılarım var kırılmasın diye

herkese merhaba :)) sağlık sorunlarımdan dolayı bakımlara baya bi ara vermiştim.. entele losyonuyla iki gün önce yine başladım.. bugun de yaptım.. ama bu baya pahalı bi bakım olacağa benziyor :)) haftada iki şişeden 40 tl yapıyor çünkü.. nerde benim canım turplarııııım

Uzun süredir bakım yapmıyorum arkadaşlar.Ve saçlarımı da 3 haftadır hep topluyordum.Dün saçlarımın cilasını yaptırırken fön çektirdim yalnızca.Gözlerime inanamadım.Bugün arkadaşım da çok şaşırdı görünce.Fotoğraf çekemedim.Ama şu kadarını söyleyebilirim.Banuyla saç boylarımız aynı şu an.Kuaförümün deyimiyle en az 3 parmaklık bir uzama olmuş.Ama benim gördüğüm çok daha fazla bir uzama.Yine bakım yapamayacağım.Oğlumun ameliyatı var kızlar,dualarınıza ihtiyacım var.Uzun süre yokum.Rabbim istediğiniz,özlediğiniz ve uğruna savaştığınız herşeyi sizlere nasip etsin...Sevgiyle kalın...

mayıs 2012

Ve 09.06.2012..

Saçlarıma yaklasık olarak 1 ay sinemaki yaptım kızlar sonra üşendim yapmadım. ama buna rağmen yine uzadı :)
ve saçımı sürekli düzleştiridiğim için mahvediyordu saçımı fakat şampuanıma kattıklarım sayesinde kuru ve sert değiller yumusaklar :) sampuanımın içine evde ne kadar yağ varsa koydum( badem yağı,jojoba yağı,zeytinyağı,hint yağı,menekse yağı [ hepsinden 10 damla]) bi tanede bephanten kırdım ve bir kasık bal :) saçlarım köpüğü emene kadar kafamda bekliyorum, ara ara diplerine masaj yapıyorum (yaklasık 20dk) sonra gece yatmadan öncede uçlarına fısfısımdan sıkıyorum :) oda çok işe yarıyor.
Dediğim gibi sürekli saçlarımı düzleştiriyorum. Ama yumusacık ve mis gibileer Ha bide uzamıs değilmi kızlar:)

Son düzenleme:
merhaba kızlarrrrrrrrr

saçlar bana küstü bende saçlara vala öle gidiyoruz işte sadece bakımlara küsmedim en son 2 hafta önce fotoğraf eklemiştim o günden beri hiç fotoğraf çekmedim yarın çekicem tekrar yüklerim buraya inşallah uzamışlardır koyu olduğu için saçlarım diplerden anlamıyorum artık ama havalar ısındı saçlarımı istediğim gibi toplayamıyorum hala

geçenlerde kuaföre gittim bayana dedim kaynak yaptırıcam artık anlattım saçımın başından geçenleri vala kendisne helal olsun diyorum ki ilk defa gittiğim dedi ki yaptırma ben ce daha çok yıpratır saçını anlattığına göre o kadar uğraşıyorsun 2 3 ay daha sık dişini sonrasında çok az aldırısın ucunu die

bakımlara devam ediyorum uçları toparladı baya püskül püskül durmuyorlar geçen şampuan aldım elime ne geçtiyse kattım içine yağlardan ampüllerden sarımsak bal vs çok sulandı ama ellerimi saçlarımın arasında gezdiyorum artık ahh birde hızlı uzasalar çok daha mutlu olucam
vala özledim ben burayı yawww

25 nisanda eklemişim bu fotoğrafı sinemakiye devam edemedim toplamda sadece 4 kür yapmıştım bugün 6 haziran 1 buçuk ay geçmiş ve benim saçım sanırım 10 cm uzadı sanırım diyorum çünkü ölçmedim foto çeker çekmez eklicem şoktayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…