Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

kirpik bakımı adlı bı topık actım kızlar cok mantıklı sac fotosu koymak
kırpıklerımın fotosunuda koycam 15 gunluk bı bakımla ıstedıgınz uzunluga ulasabılıyomusunz varmı denemk ısteyen

teşekkürler arkadaşım...ben mutlaka ziyaret edicem...hayırlı olsun topicin canım....

bugün çektim bu fotoları, uçları çok yıpranık, cadı süpürgesi gb
en az 1 karış kesilmesi gerek
yaza kadar iyice uzasın sonra baya bi kesilecek,
şu adriana limanın mavi jeans reklamındaki uzunlukta kestireceğim yazın

İyi aksamlaaarr :) sinameki kürümün 2.sini yapmış bulunmaktayım bütün bı hafta bu günü bekledim :) bunlarda fotograflarım :)

gumihocum hala fotolar devasa büyük ve yine ödüm koptu:)))

şaka bi yana maşallah iyi gidiyorsun canım...
1 mayısı unutma...ilk ve son foto eklenecek o gün yanyana...
ama lütfen biraz daha küçült:))))

tüh tüh maşallah arkadaşım...
kesip attıklarını bana bağışla bari tatlım:)))

çok güzel boyu...

teşekkür ederim canım,
daha uzunları sizin olsun
ben bu sinemakili kürü şubattan beri aksatmadan yapıyorum, onun baya faydası oluyor eminim,
şu anda da kafamda maskem var

bu uzunluk süper bence

canım küre başladığında çekilen foton var mı? paylaştıysan ve gözümden kaçtıysa kusuruma
bakam..bazen kim ne yükledi karıştırıyorum...
malum epey kalabalık bi aile olduk...eklediysen sayfa nosunu söylemen yeterli...

bu arada limanın saçları gerçekten çok güzel...haid darısı başımıza....

biraz zaman aldı ama şubat ayında çekilmiş foto buldum sonunda saçlarımı yeni boyatmıştım daha, saçlarım göğüs hizasında

gumihocum hala fotolar devasa büyük ve yine ödüm koptu:)))

şaka bi yana maşallah iyi gidiyorsun canım...
1 mayısı unutma...ilk ve son foto eklenecek o gün yanyana...
ama lütfen biraz daha küçült:))))

Ahahah bidaha ki fotolarda dahada küçülteyim :) resim boyutunu yarı yarıya küçültmeme rağmen yüklerinde yine büyük durdu 3-4 gündür okulum nedeniyle ayrıntılı bakamamıştım. Bugün kaçırdığım sayfaları okudum :) 1 Mayıs'ta kesinlile yükleyeceğim ve tabi ki daha daha küçük bı halde :) teşekkürler canım bu sefer düzene oturttum bakım günlerimi :) Eylül'e kadar bakalım ne kadar uzayacak :) hepimize bol bakımlı ve uzun saçlı gunlerrrr. :)

Kızlar barcelinoyu sabaha kadar saçımda tutsam bir şey olur mu?

size saç uzatmak ile ilgli çok önemli bir tüyo verim kızlar. şuan bu yaptığınz şeyler inanın saçınızı hızlı uzatmaz çünkü çok kafanıza takmışsınız psikolojik olarak uzamicaktır. biraz kendine bırakın düşünmeyin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…