kirpik bakımı adlı bı topık actım kızlar cok mantıklı sac fotosu koymak
kırpıklerımın fotosunuda koycam 15 gunluk bı bakımla ıstedıgınz uzunluga ulasabılıyomusunz varmı denemk ısteyen
teşekkürler arkadaşım...ben mutlaka ziyaret edicem...hayırlı olsun topicin canım....
bugün çektim bu fotoları, uçları çok yıpranık, cadı süpürgesi gb
en az 1 karış kesilmesi gerek
yaza kadar iyice uzasın sonra baya bi kesilecek,
şu adriana limanın mavi jeans reklamındaki uzunlukta kestireceğim yazın
Eki Görüntüle 399209 Eki Görüntüle 399210
teşekkür ederim canım,
daha uzunları sizin olsun
ben bu sinemakili kürü şubattan beri aksatmadan yapıyorum, onun baya faydası oluyor eminim,
şu anda da kafamda maskem var
Eki Görüntüle 399216 Eki Görüntüle 399217 Eki Görüntüle 399218
bu uzunluk süper bence
İyi aksamlaaarr :) sinameki kürümün 2.sini yapmış bulunmaktayımbütün bı hafta bu günü bekledim :) bunlarda fotograflarım :)
saçlarınız ne kadar parlak maşallah
gumihocum hala fotolar devasa büyük ve yine ödüm koptu:)))
şaka bi yana maşallah iyi gidiyorsun canım...
1 mayısı unutma...ilk ve son foto eklenecek o gün yanyana...
ama lütfen biraz daha küçült:))))
İyi aksamlaaarr :) sinameki kürümün 2.sini yapmış bulunmaktayımbütün bı hafta bu günü bekledim :) bunlarda fotograflarım :)
saçlarınız ne kadar parlak maşallah
Teşekkür ederim :) bu bakımlar sayesinde hepimizin sacları dahada parlak olur inşallah :)
Teşekkür ederim :) bu bakımlar sayesinde hepimizin sacları dahada parlak olur inşallah :)
inşallah canım ya,
ama benim böyle parlak saçlara kavuşmam için boyalı/yıpranmış kısımdan kurtulmam gerek önce
Kızlar barcelinoyu sabaha kadar saçımda tutsam bir şey olur mu?
inşallah canım ya,
ama benim böyle parlak saçlara kavuşmam için boyalı/yıpranmış kısımdan kurtulmam gerek önce
aahh canım benim ya uzadıkca kurtulursun. Hem bakımlarınlada toparlar biraz :) Dualarım hep sizlerle olucak...
O nedir ? barcelino ??
inşallah canım ya,
aahh canım benim ya uzadıkca kurtulursun. Hem bakımlarınlada toparlar biraz :) Dualarım hep sizlerle olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?