Her gün ölçersek uzadığını farkedemeyebiliriz...Zaten 1 gün içinde mucize beklemek olmaz..Benim eşim de dr..Uzamanın yavaşlaması ile ilgili dediğinize katılmıyorum..
günaydın arkadaşım..haklısın psikoloji çok etkiler uzama ya da benzeme durumları...
bakımları yapmak her zaman önemli...düşünmeyi bırakın mı dedin, bakımları bırakın mı anlayamadım..
günaydın arkadaşlar,
gumiho bence saçların uzamış. eski fotonu hatırlıyorum uzama farkediliyor.
1 mayısta ilk ve son fotoları birlikte koyduğumuzda bence daha çok farkedilecek.
günaydın arkadaşlar,
gumiho bence saçların uzamış. eski fotonu hatırlıyorum uzama farkediliyor.
1 mayısta ilk ve son fotoları birlikte koyduğumuzda bence daha çok farkedilecek.
arkadaşlarım cevap veremesemde görüyorum yazdıklarınızı:))
ne güzel...
Günaydın arkadaşlarım..100. sayfamıza ulaştık...
çok kısa sürede hızla birbirimizi bulduk ve güzel,
verimli paylaşımlarda bulunduk...
bundan sonraki süreç daha keyifli geçecek diye
düşünüyorum. çünkü hepimiz bakımlarda belli bir yol kateetik ve
uzamalara tanık olmaya başlıcaz...
bu keyifli paylaşım günü 1 mayıs olsun diye düşündüm ve
arkadaşlarımızda destek verdi..
1 mayısta bakımlara başladığımızda çekilen ilk fotoyu ve son gün
fotosunu paylaşıcaz...
duyan duymayana haber versin...
son 5 gün:))))
*****herkese muhteşem bir gün diliyorum*****
Eki Görüntüle 399604 Eki Görüntüle 399600
kızlar bakın bakalım farka bu ılk fotograf kasım ayına aıt bı fotograf bu ıkıncısınıde sımdı cektım
ay resmi değştireyim dedim değiştirilmiyormuş :S neyse bakalım
Kızlar sonunda bende fotograf çektim ama 2 kere sinemaki yaptım 3 haftadırda çamterebentin kattığım şampuanımı kullanıyoum baya uzadığını hissediyorum fakat öncesinde düz saçla foto olmadığından karşılaştırma yapamıyorum ama bundan sonrası için bu fotografla yapabilirim
kızlar bakın bakalım farka bu ılk fotograf kasım ayına aıt bı fotograf bu ıkıncısınıde sımdı cektım
Benim de yarın bakım günüm...Fotoğrafı eklerim :)
inşallah canım ya,
ama benim böyle parlak saçlara kavuşmam için boyalı/yıpranmış kısımdan kurtulmam gerek önce
Benimde ya düzleştirmekten birde genetik sanırım hep saç uçlarım kırık cansız onlardan yavaş yavaş kurtulmalıyım
sağol canım geçti :) ya fısfıslı şişe de sabır işi, ben bir an önce bitsin istiyorum sanırım :))
Ben büyük ağızlı kullandım 5 sıkışta bitiyor saçımSiz bilirsiniz tabi
evet canım 1 mayısta kesinlikle foto koyacağım. Uzadığını bende farkediyorum :) çok bi uzama olmasada o yumusaklık canlılık parlaklık yeter
Bende tam uzuyor derken uçları aldırıyorum yavaş yavaş kırıklar var fakat o yumuşaklık bile yetiyor bana ama uzasın da yani bu yazdığımı fark edip sadece yumuşak kalmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?