Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Her gün ölçersek uzadığını farkedemeyebiliriz...Zaten 1 gün içinde mucize beklemek olmaz..Benim eşim de dr..Uzamanın yavaşlaması ile ilgili dediğinize katılmıyorum..

doğrudur insandan insana değişiklik gösteriyor sanırm ozaman bünye meselesi olabilir çünkü ben kafama ne zaman taksam saçlarım cidden uzamaz

günaydın canım. valla bende psikoloji çok etkiliyor sizlede paylaşmak istemiştim aynı etkiyi gösteriyordur belki diye. bakım çok önemli tabiki bakım bırakılmaz ben liseden beri düzenli bakım yaparım saçıma zaten ben sadece çok kafaya takmamak lazım uzamasını dedim ben ne zaman kafama taksam uzama olayını saçım neredeyse uzamayı durduruyor belki sizdede aynı etki olur diye çok fazla düşünmemek lazım demiştim kendim çok ifade edemedim ben uzamasını kafama takmamak için saçlarımı şuan sürekli topluyorum ve 1 ay sonra ilk defa geçen saçımı açtım ev arkadaşlarım bile uzunluğuna şok oldu

günaydın arkadaşlar,

gumiho bence saçların uzamış. eski fotonu hatırlıyorum uzama farkediliyor.

1 mayısta ilk ve son fotoları birlikte koyduğumuzda bence daha çok farkedilecek.

evet canım 1 mayısta kesinlikle foto koyacağım. Uzadığını bende farkediyorum :) çok bi uzama olmasada o yumusaklık canlılık parlaklık yeter

kızlar bende bakımı yaptım bugun beklıyorum sımdı bı yarım saat sonra yıkıcam ve ıns becerebılırsem bu kuru
kullanmaya basladıgımdan berıdır olan foto koycam sızeeeee

günaydın arkadaşlar,

gumiho bence saçların uzamış. eski fotonu hatırlıyorum uzama farkediliyor.

1 mayısta ilk ve son fotoları birlikte koyduğumuzda bence daha çok farkedilecek.

evet canım 1 mayısta kesinlikle foto koyacağım. Uzadığını bende farkediyorum :) çok bi uzama olmasada o yumusaklık canlılık parlaklık yeter

Şimdi saçıma zeytin yağı sürdüm..
Bekliyorum...
Çok fazla sürmem zeytinyağı bi kaç kere anca sürmüşümdür.
Az önce sürerkende ya bitlenirsem diye aklımdan geçti :18:
Diplere ve uçlara sürdüm yarım saat yada 45 dakika bekletmeyi düşünüyorum :)

harikasınız bayanlar...

azmin elinden hiçbişey kurtulamaz.eninde sonunda o saçlar uzuyor.sonra fotolarda görüyosunuz aaa bi zamanlar kısaydı ama artık öyle değil diye.

ben de uzatmaya çalışanlardanım.ben ısırganla yıkıyorum ama saçlarımı ve acelem yok uzar işte diye düşünüyorum.. saçlarım omuzlarımda

kızlar bakın bakalım farka bu ılk fotograf kasım ayına aıt bı fotograf bu ıkıncısınıde sımdı cektım

Son düzenleme:
Kızlar sonunda bende fotograf çektim ama 2 kere sinemaki yaptım 3 haftadırda çamterebentin kattığım şampuanımı kullanıyoum baya uzadığını hissediyorum fakat öncesinde düz saçla foto olmadığından karşılaştırma yapamıyorum ama bundan sonrası için bu fotografla yapabilirim

Eklentiler

• $1.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $1.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
ay resmi değştireyim dedim değiştirilmiyormuş :S neyse bakalım

Cok saglikli saclarin var masallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…