Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Neden ? En basidinden ben 3-4 sene evvel çam terebenti ilave ettiğim şampuanla herkes şaşırtacak bir uzama elde etmiştim..Haftada sadece 1 veya 2 defa saçlarımı yıkamama rağmen... Şimdi ektra bakım yapıyorum..Yine aynı sonucu hatta eskidinden de daha iyisini elde edeceğime eminim...

bende aynı fikirdeyim.gliss sadece anlık etkler yapıyo.aa süper yumuşacık dyosun,ama saçını havludan çıkartınca eyyvah:) ben krem olarak pantene 2dkikada nemlendirci özellği olan bi bakm kremi var.onu öneririm.hani loreal saç boyalarından çıkan küçük kremler var ya..onların etkisini veriyo.yumuşack oluyo.ki ben kupkuru saçlara sahip biri olarak..ilk kez bi saç kremine bukadar güveniorum

Bence ELvital en iyisi,ben elvitalle yapiorum findik kadar sürsem bile yumusacik yapiyo.. :)

Ha bide ben glissin sivi sac kremine karanfil suyuda attim,sacimdan biraz olumsuz bi tepki görmedim..

İyi aksamlaaarr :) sinameki kürümün 2.sini yapmış bulunmaktayım bütün bı hafta bu günü bekledim :) bunlarda fotograflarım :)

Göz yanılması mı bilemiyorum ama alttaki fotoda saçlarının arasında örgü gibi bir şeyler dikkatimi çekti...:44:

sağol canım geçti :) ya fısfıslı şişe de sabır işi, ben bir an önce bitsin istiyorum sanırım :))

Koyu saclari acan bitkisel bir boya bulabilsem keske ama bulamiyorum. Kimyasal boyalar saclari yipratiyor o kacinilmaz bir gercek…

Göz yanılması mı bilemiyorum ama alttaki fotoda saçlarının arasında örgü gibi bir şeyler dikkatimi çekti...:44:

aaa gercekten mi yok canım benim alttaki 2 resim ıslak hali. Cekerken uclarından sular bile damlıyodu . Belki çok ıslak olmasından dolayı öyle görünmüstür

aaa gercekten mi yok canım benim alttaki 2 resim ıslak hali. Cekerken uclarından sular bile damlıyodu . Belki çok ıslak olmasından dolayı öyle görünmüstür

günaydın arkadaşım..haklısın psikoloji çok etkiler uzama ya da benzeme durumları...
bakımları yapmak her zaman önemli...düşünmeyi bırakın mı dedin, bakımları bırakın mı anlayamadım..

Günaydın arkadaşlarım..100. sayfamıza ulaştık...
çok kısa sürede hızla birbirimizi bulduk ve güzel,
verimli paylaşımlarda bulunduk...

bundan sonraki süreç daha keyifli geçecek diye
düşünüyorum. çünkü hepimiz bakımlarda belli bir yol kateetik ve
uzamalara tanık olmaya başlıcaz...

bu keyifli paylaşım günü 1 mayıs olsun diye düşündüm ve
arkadaşlarımızda destek verdi..

1 mayısta bakımlara başladığımızda çekilen ilk fotoyu ve son gün
fotosunu paylaşıcaz...

duyan duymayana haber versin...
son 5 gün:))))
*****herkese muhteşem bir gün diliyorum*****

günaydın kızlar...
1 mayısa 5 gün mü var ne kadar az kalmış zaman nasıl geçiyor (geçsin de uzasın saçlarımız)
tamam 1 mayısta koyalım resimlerimizi (aslında ben bir ay olmadan ölçmek istemiyordum ama adeti bozmayım:) bu arada yarın benim 2. inci kür günüm sabırsızlıkla bekliyorum. dün gece saçımı ölçtüm boyatalı tam 2 ay olmuş toplamda da 2-2,5 cm arası uzamış normal mi bana biraz yavaş gibi geldi yani ayda 1cm inşallah hızlanacak... kahkülüm de şuan 20 cm uzunlukta ordan da ölçerek anlayacağım bakalım.

canım günaydın...
daha da hızlanacak..hele saç alışsın küre, bi kabul edip cevap versin...
1 mayısta daha çok motive olacak ve inanacaksın uzayacağına...
kimbilir hangi arkadaşlarımızın saçı farketmediği halde uzamıştır...
buna tanık olucaz ve o gün harika olacak
diye umuyorum...

evet inanıyorum ben uzayacağına zaten hepimiz de inanmalıyız öncelikle... 1 mayısı şimdiden merak etmeye başladım ve burda resimleri görmek gerçekten çok işe yarıyor hadi bakalım

İyi aksamlaaarr :) sinameki kürümün 2.sini yapmış bulunmaktayım bütün bı hafta bu günü bekledim :) bunlarda fotograflarım :)

günaydın arkadaşlar,

gumiho bence saçların uzamış. eski fotonu hatırlıyorum uzama farkediliyor.

1 mayısta ilk ve son fotoları birlikte koyduğumuzda bence daha çok farkedilecek.

banucum 1 mayısta foto koymaya çalışacağım ama o gün koyamasamda öncesinde yada sonrasında mutlaka koycam canım. gerçi benim küre başlamadan önce fotom yok 2. kürden sonra çekilmiş fotom var ama yinede görelim bakalım.

bide foto koyarken aslında herkes her iki fotonunda altına tarihi ve kaçıncı kürden sonra çekildiğini yazsa daha mı iyi olur acaba? enazından fotolara bakarken nekadar sürede nasıl bir yol katetmişiz daha net görürüz?

Ya arkadaslar 5. Haftamdayim ugulamalari duzenli bir sekilde yapiyorum ama sanirim saclarim gorumcemin dugunune kadar uzayamayacak zaten erkek saci gibi kipkisaciklar en azindan 5 cm uzatmam lazim.
Acaba saclarim kurlere alisti da mi tepki vermiyorlar?? Aksi kuafor yipranmis saclarimdan sana ne kipkisacik kesiyorsun!!

beni yanlış anladınız bakım elbette uzatır ama saçı hergün takip edince psikolojik olarak uzama yavaşlıyor doktorumda sölemişti bunu bana.yani aman saçım uzadı ay saçım uzamıyor die kendi kendimize evham yapıp bunu sürekli düşündüğümüzde etkisi olmuyor demek istemiştim

Her gün ölçersek uzadığını farkedemeyebiliriz...Zaten 1 gün içinde mucize beklemek olmaz..Benim eşim de dr..Uzamanın yavaşlaması ile ilgili dediğinize katılmıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…