aahh canım benim ya uzadıkca kurtulursun. Hem bakımlarınlada toparlar biraz :) Dualarım hep sizlerle olucak...
size saç uzatmak ile ilgli çok önemli bir tüyo verim kızlar. şuan bu yaptığınz şeyler inanın saçınızı hızlı uzatmaz çünkü çok kafanıza takmışsınız psikolojik olarak uzamicaktır. biraz kendine bırakın düşünmeyin artık.
gliss ürünlerinden kullandım uzunca birsüre.
ilk zamanlar çok güzel yapıyor saçları fakat belli birsüreden sonra saç alışıyor pek etki göstermemeye başlıyor.
kısa süre kullanmanızı tavsiye ederim. hatta bu tür ürünlere hiç başlamayıp bitkisel şampuanlar kullanmanız daha iyi bence.
bende aynı fikirdeyim.gliss sadece anlık etkler yapıyo.aa süper yumuşacık dyosun,ama saçını havludan çıkartınca eyyvah:) ben krem olarak pantene 2dkikada nemlendirci özellği olan bi bakm kremi var.onu öneririm.hani loreal saç boyalarından çıkan küçük kremler var ya..onların etkisini veriyo.yumuşack oluyo.ki ben kupkuru saçlara sahip biri olarak..ilk kez bi saç kremine bukadar güveniorum
Geçmiş olsun ya. Bugün bende sinameki kürümü yapacağım inşallah
İlk yapışımda çok sinameki eklediğimde simsiyah çay gibi oldu artık bir tutam atıyorum akıllandım çay gibi oluyorFısfıslı şişe kullanıyorum ben ağızlı şişe kullanıyorum yoksa tıkanıyor. Havluyu omzuma atıyorum annem ıpıslak olana kadar fısfıslıyor 2 saat bekleyip duruluyorum. Hiç bir yer leke olmuyor tavsiye ederim
Arkadaşlar ben normal saç boyalarının da saçları çok yıpratıp kuruttuğunu düşünüyorum..Bu yüzden bu sene sadece bitkisel boya ile boyatmayı düşünüyorum..Normal saç boyalarını yılda 1 veya en fazla 2 defa kullanmayı düşünüyorum bundan sonra...
Göz yanılması mı bilemiyorum ama alttaki fotoda saçlarının arasında örgü gibi bir şeyler dikkatimi çekti...:44:
Göz yanılması mı bilemiyorum ama alttaki fotoda saçlarının arasında örgü gibi bir şeyler dikkatimi çekti...:44:
size saç uzatmak ile ilgli çok önemli bir tüyo verim kızlar. şuan bu yaptığınz şeyler inanın saçınızı hızlı uzatmaz çünkü çok kafanıza takmışsınız psikolojik olarak uzamicaktır. biraz kendine bırakın düşünmeyin artık.
günaydın kızlar...
1 mayısa 5 gün mü var ne kadar az kalmış zaman nasıl geçiyor (geçsin de uzasın saçlarımız)
tamam 1 mayısta koyalım resimlerimizi (aslında ben bir ay olmadan ölçmek istemiyordum ama adeti bozmayım:) bu arada yarın benim 2. inci kür günüm sabırsızlıkla bekliyorum. dün gece saçımı ölçtüm boyatalı tam 2 ay olmuş toplamda da 2-2,5 cm arası uzamış normal mi bana biraz yavaş gibi geldi yani ayda 1cminşallah hızlanacak... kahkülüm de şuan 20 cm uzunlukta ordan da ölçerek anlayacağım bakalım.
canım günaydın...
daha da hızlanacak..hele saç alışsın küre, bi kabul edip cevap versin...
1 mayısta daha çok motive olacak ve inanacaksın uzayacağına...
kimbilir hangi arkadaşlarımızın saçı farketmediği halde uzamıştır...
buna tanık olucaz ve o gün harika olacak
diye umuyorum...
canım günaydın...
daha da hızlanacak..hele saç alışsın küre, bi kabul edip cevap versin...
1 mayısta daha çok motive olacak ve inanacaksın uzayacağına...
kimbilir hangi arkadaşlarımızın saçı farketmediği halde uzamıştır...
buna tanık olucaz ve o gün harika olacak
diye umuyorum...
Neden ? En basidinden ben 3-4 sene evvel çam terebenti ilave ettiğim şampuanla herkes şaşırtacak bir uzama elde etmiştim..Haftada sadece 1 veya 2 defa saçlarımı yıkamama rağmen... Şimdi ektra bakım yapıyorum..Yine aynı sonucu hatta eskidinden de daha iyisini elde edeceğime eminim...
beni yanlış anladınız bakım elbette uzatır ama saçı hergün takip edince psikolojik olarak uzama yavaşlıyor doktorumda sölemişti bunu bana.yani aman saçım uzadı ay saçım uzamıyor die kendi kendimize evham yapıp bunu sürekli düşündüğümüzde etkisi olmuyor demek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?