Benim saçlarım hep çok az ve çok ince telliydi babaannem milyonlarca kez kestirdi tam uzayacak derken kestirip durdu küçükkenama malesef bir yararı dokunmadı bana hala bebe saçı gibi saçlarım tek farkı o kadar yumuşak değil
Gözümde canlandırdım da çok tatlı bir çift gibi geldiniz gözüme Allah bozmasın
Her duştan önce sinameki bakımımı yapıyorsunuz yoksa yanlış mı anladım ? Yani en azından hafta da 3 kez yapmış bulunuyorsunuz buda saçlarınızın sinamekiye alışmasına sebep olur ve saçlarınız bu bakıma cevap vermezYanlış anladıysam kusura bakmayın :44:
Bazı kişilerde farklı olabiliyormuş. Saçlarınız sinamekiye hep kullanırken tepki gösteriyordur beklediğiniz zamanda sinameki yok sinameki yok ben uzamam diyordur
Güzel duruyor fakat arkadan çekim daha net görmemize yardımcı olur Banu ablaAyrıca gayet doğal duruyor
kızlar ben sarımsaklı şampuanımın içine sarımsak rendelemeyi düşünüyorum.
doğal sarımsak daha etkili olur diye düşündüm.
2 ay kadar böyle kullanmayı düşünüyorum.
böyle yapan var mı aramızda acaba ?
Bu arada 6. kürüm kafamda..
Sanirim 3-4 den ileri gitmeyecek 2 ay olucak nerdeyse..
Hepimiz ayni sekilde yapioruz ztn canim,,ben sampuanima 5-6 dis rendeledim mesela :)
Haklisin aslinda cnm sabir sabir sabir..Oyle deme canımm yaa kendine telkinler ver bende aynı durumdayım hem sen dememişmiydin kendime 1 yıl verdim hiç yoktan 12 cm uzıycak diye :))
normal şampuanlara yapıyoruz bende öyle yapıyodum da şimdi sarımsaklı şampuanın içine koyayım dedim sarımsak sarımsak aynı ya daha etkili olur diye
Sinameki kaynatıırken iyice ezimiş haşanmış erimiş mi olmaı arkadaşar..benimkini annem kaynattı saçıma sürmeye çaışırken yere döküüp durdu yaprak yaprak...sertti yaprakar biraz ondan mı sizce ?? :2:[/QUOTE
canım arkadaşım ben hiç bişi anlamadım ama(
yaprakları süzmedin mi?
Sinameki kaynatıırken iyice ezimiş haşanmış erimiş mi olmaı arkadaşar..benimkini annem kaynattı saçıma sürmeye çaışırken yere döküüp durdu yaprak yaprak...sertti yaprakar biraz ondan mı sizce ?? :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?