Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

evt canım, şimdiye kadar haftada 2 kereye tekabül ediyordu ama artık hava ısındı duş sayısı artacak, ben yine de haftada 2 kez yaparım kürümü,
zaten ben kürü daha çok saç dökülmesini engelleme amaçlı yapıyorum, sorun olacağını sanmıyorum

kızlar ben sarımsaklı şampuanımın içine sarımsak rendelemeyi düşünüyorum.
doğal sarımsak daha etkili olur diye düşündüm.
2 ay kadar böyle kullanmayı düşünüyorum.
böyle yapan var mı aramızda acaba ?

Hepimiz ayni sekilde yapioruz ztn canim,,ben sampuanima 5-6 dis rendeledim mesela :)

Oyle deme canımm yaa kendine telkinler ver bende aynı durumdayım hem sen dememişmiydin kendime 1 yıl verdim hiç yoktan 12 cm uzıycak diye :))
Haklisin aslinda cnm sabir sabir sabir..
normal şampuanlara yapıyoruz bende öyle yapıyodum da şimdi sarımsaklı şampuanın içine koyayım dedim sarımsak sarımsak aynı ya daha etkili olur diye

Haa tm cnm yap derim bn olabilir neden.olmasin..

İyi akşamlar arkadaşlarım. gün boyu internetimde sorun vardı,
anca sorun ditti yeni bağlanabildim...

bugün sinameke günüm ama gündüz yapmadım.özel günlere baktım
saat 20:30 dan sonra başlıyormuş..bende o saati bekledim.
şuan sinameke kürümün 6. sı saçlarımda. 2 hafta sonra ara vericem..
2 gün sonrada fotoları paylaşıcaz..valla benim gözüme iyi görülüyor ama
bakalım 1 mayısta sizin gözünüze nasıl görülecek...

sabırsızlıkla bekliyorum...

Sinameki kaynatıırken iyice ezimiş haşanmış erimiş mi olmaı arkadaşar..benimkini annem kaynattı saçıma sürmeye çaışırken yere döküüp durdu yaprak yaprak...sertti yaprakar biraz ondan mı sizce ?? :2:

Klavyemin l harfi basmıyor da arkadaşlar kusura bakmayın..Yani süzüp suyunumu katıyoruz karışıma sadece ? yaprakları çöpe mi atıcaz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…