sana da günaydın canım
erkekler öyle ya hakikaten benim eşim de saçımla kafamı bozduğumu düşünüyoronlara göre çok garip ama uzun saçı seviyorlar dimi (en azından benimki) yapacak bişey yok ama geçen gün uzamış senin saçların dedi nasıl sevindim adam dediğine pişman oldu uzamış dimi gerçekten şöyle durunca nasıl sağlıklı duruyor mu peki vs diye sora sora kafasını kuruttum
sana da günaydın canım
erkekler öyle ya hakikaten benim eşim de saçımla kafamı bozduğumu düşünüyoronlara göre çok garip ama uzun saçı seviyorlar dimi (en azından benimki) yapacak bişey yok ama geçen gün uzamış senin saçların dedi nasıl sevindim adam dediğine pişman oldu uzamış dimi gerçekten şöyle durunca nasıl sağlıklı duruyor mu peki vs diye sora sora kafasını kuruttum
arkadaşlarım 3 martta yapılan dip boyamın ardından
bugün itibari ile diplerin güncel hali....
çok pasaklı dimi:)))
Eki Görüntüle 400195
merhaba arkadaşlar bende iş yoğunluğu nedeniyle bayadır yazamadım. şimdi okuyamadığım sayfaları okumaya başladım.
banu yazmadan geçemedim yaa acayip uzamışlar :)
bişey sorcam arkadaşlar,
normalde bu akşam benim sinameki kürü günüm. şu özel günler meselesi varya. özel günlere görede bu akşam saç bakımı için uygun değilmiş. kararsız kaldım. bu akşam yapsam mı düzeni bozmadan yoksa ertelesemmi uygun gün için. cts akşam 8den sonra uygunmuş :44:
ne düşünüyorsunuz?
Merhaba :) 4-5 saattir saçlarımda duran bakım yağını birazdan yıkayacağım. Susam yağı , zeytin yağı , cam terebentin, fındık ve sarımsak yağından 1er yemek kasığı kullandım, isitip saçlarıma sürdüm
aaa çok sempatik olmuş :79:
geçmiş olsun öncelikle.
çocuklarınız henüz küçükler ama belli yaşa geldikten sonra saçlarını kazıtabilirsiniz isterseniz.
bu saçların daha gür çıkmasını sağlıyormuş.
birçok kişi bunu uyguluyor.
annemde benim saçlarımı kazıtmış ve çok gür ve sağlıklıydı saçlarım küçükken.
ta ki boya ve düzleştiricilerle tanışana kadar
ama yinede sağlıklı saçlarım tabiki . çokta az değil buna da şükür
bilgimi paylaşmak istedim. belki faydası olur size de. araştırıp düşünürseniz eğer
günaydın arkadaşlarım....Hayırlı Cumalar...
son 3 günümüz kaldı 1 mayısa yani saçlarımızı paylaşmamıza....
güzel arkadaşlarımın güzel saçlarını görmek için sabırsızlanıyorum...
::
dün akşam eşime dedim ki 1 mayıs yaklaşıyor.çok heyecanlıyım.
sana ne ki 1 mayıstan...işçi bayramımı kutlıcaksın dedi.
yok hayır dedim kk de arkadaşlarımla kür sayımızı ve saçlarımızı
paylaşıcaz dedim...kaldı adam...görmeliydiniz...sonra başladı gülmeye...
siz erkekler ne anlarsınız dedim, yok bişi demedim dedi.ama heyecanlı oluşun
komik geldi dedi...
evet komik olabilir ama ben heyecanlıyım...
iyi ki bu forumdayım ve iyi ki sizlerleyim arkadaşlarım....
selam hanımlar,
ben de bugünü özel gün sanıyordum, şu anda kafamda sinemaki maskesi var
ne yapalım 30nda yeniden yaparım artık zaten her duştan önce yapıyorum
bu arada şubattan beri ne kadar uzadığını ölçmek için tepemden bi beyaz saçı feda ettim
20 şubattan beri tam 4.5 cm uzamış
(bu arada saçımı 10 şubatta boyatmıştım, rengi hemen akmasın diye bi 10 gün sonra başlamıştım sinemaki kürüne o yüzden 20 şubatı başlangıç olarak aldım)
Selam ben ev tadilatı nedeniyle doğru dürüst girememiştim ben sinemakinin ilk turunu bitirdim ama ben sinemakiyi yaparken gayet iyi uzuyodu haftada 1 cm falan ama şimdi dinlenme dönemindeyim ve daha da hızlı uzayacağını okumuştum dinlenme döneminde fakat bende tam tersi 2 hafta olucak nerdeysee hiç ama hiç uzamamış ya bi terslikmi var acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?