Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Allah için eşimin desteğine sözüm yok...şikayetçi de değil aslında...
ama abarttığımı düşünüyor o ayrı konuDD

Yalniz dgilmisim kafamda sac yok denecek kadar kisaldi saclarim. Esim de beni kafamda kurlerle gormeye alisti sanirim, onceleri saclarini rahat birak da uzasinlar diyordu simdi sadece gulumsuyor:)) basindan beri o hakliydi aslinda. Bu kadar oynamasaydim simdiye belime gelmislerdi. Neyse artik olan oldu bakimlarla seneye istedigim boya gelir insallah…

merhaba arkadaşlar bende iş yoğunluğu nedeniyle bayadır yazamadım. şimdi okuyamadığım sayfaları okumaya başladım.
banu yazmadan geçemedim yaa acayip uzamışlar :)

canım arkadaşım günaydın...teşekkür ederim...evet
uzuyorlar çok şükür...
yakında boydan da farkedicez inş.

1 mayısa kadar eklemiyorum boydan foto...1 mayısta banu uzamış gerçekten sözlerini
duymak dileğim...

mucize olmadı elbette saçımda ama başlangıç noktamı düşünürsek gayet
memnunum...

bişey sorcam arkadaşlar,

normalde bu akşam benim sinameki kürü günüm. şu özel günler meselesi varya. özel günlere görede bu akşam saç bakımı için uygun değilmiş. kararsız kaldım. bu akşam yapsam mı düzeni bozmadan yoksa ertelesemmi uygun gün için. cts akşam 8den sonra uygunmuş :44:

ne düşünüyorsunuz?

selam hanımlar,
ben de bugünü özel gün sanıyordum, şu anda kafamda sinemaki maskesi var
ne yapalım 30nda yeniden yaparım artık zaten her duştan önce yapıyorum
bu arada şubattan beri ne kadar uzadığını ölçmek için tepemden bi beyaz saçı feda ettim
20 şubattan beri tam 4.5 cm uzamış
(bu arada saçımı 10 şubatta boyatmıştım, rengi hemen akmasın diye bi 10 gün sonra başlamıştım sinemaki kürüne o yüzden 20 şubatı başlangıç olarak aldım)

Son düzenleme:
Selam ben ev tadilatı nedeniyle doğru dürüst girememiştim ben sinemakinin ilk turunu bitirdim ama ben sinemakiyi yaparken gayet iyi uzuyodu haftada 1 cm falan ama şimdi dinlenme dönemindeyim ve daha da hızlı uzayacağını okumuştum dinlenme döneminde fakat bende tam tersi 2 hafta olucak nerdeysee hiç ama hiç uzamamış ya bi terslikmi var acaba...

canım benimde cumartesi sinameke günüm..akşam 20^:30 dan sonraya aldım mecburen.
gündüz yapacaktım artık akşam yapıp gecenin ilerleyen saatlerinde yıkarım ya da sabaha kadar bekletirim
diye düşünüyorum

Merhaba :) 4-5 saattir saçlarımda duran bakım yağını birazdan yıkayacağım. Susam yağı , zeytin yağı , cam terebentin, fındık ve sarımsak yağından 1er yemek kasığı kullandım, isitip saçlarıma sürdüm

ne güzel canım, yarasın inş...
ben de çok severim ısıtılmış yağ kürünü ve işe yarıyor..

Benim saçlarım hep çok az ve çok ince telliydi babaannem milyonlarca kez kestirdi tam uzayacak derken kestirip durdu küçükken ama malesef bir yararı dokunmadı bana hala bebe saçı gibi saçlarım tek farkı o kadar yumuşak değil

Gözümde canlandırdım da çok tatlı bir çift gibi geldiniz gözüme Allah bozmasın

Her duştan önce sinameki bakımımı yapıyorsunuz yoksa yanlış mı anladım ? Yani en azından hafta da 3 kez yapmış bulunuyorsunuz buda saçlarınızın sinamekiye alışmasına sebep olur ve saçlarınız bu bakıma cevap vermez Yanlış anladıysam kusura bakmayın :44:

Bazı kişilerde farklı olabiliyormuş. Saçlarınız sinamekiye hep kullanırken tepki gösteriyordur beklediğiniz zamanda sinameki yok sinameki yok ben uzamam diyordur

Eki Görüntüle 401350

arkadaşlarım postiş topuzum nasıl duruyor::
::2::

Güzel duruyor fakat arkadan çekim daha net görmemize yardımcı olur Banu abla Ayrıca gayet doğal duruyor

Son düzenleme:
Canıma tak etti dip boyamı yaptım evde kendim.
İyi kide yapmışım canmış cananmış bu dip boyası ya.
Artık bende saçlarımın uzamasını takip edebileceğim.

teşekkür ederim arkadaşlarım...benim de çok hoşuma gidiyor...
en azından saçlarımla gün boyu kafayı fazla bozmuyorum

kızlarr benim saçım dökülüyo diye bende bakımlar yapıcam ve bugn gidip evigen ve bemiks aldım sampuanımın içine koycam bide bi kaç damla badem , argan ve buğday yağı koymayı düşünüyorum . dustan önceleri saçıma karanfil suyu sürcem diplerine . uçlarına da dax ve bi kaç yağ karışımı düşünüyorum saç diplerime yağ süremediğim için ama dax kırıkları engelliyo bunu gözlemlemekteyim . bu arada duştan çıknca da ısırgan suyu dökücem . bugün medobiotin kullanmaya başladım :) sans dileyin bana saçımın dökülmesi de dursun saçım da uzasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…