Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Klavyemin l harfi basmıyor da arkadaşlar kusura bakmayın..Yani süzüp suyunumu katıyoruz karışıma sadece ? yaprakları çöpe mi atıcaz ??

cnm bi tutam sinamekiyi 1 çay bardağı soğuk suyun içine at kaynaat ve bekle bi kaç dk demi çıksın die sonra süzz (yaprakları at çöpe onlarla işimiz yok) içine ılınınca 1 tatlı kaşığı badem yağı dök 1 tane de bemix ampul kır sonra saç diplerine uygula yarım saat 45 dk kadar beklet ve yıka saçını bukadar.....................

hadi bakalım...6.kürümü yıkamaya gidiyorum....
20 dakşka da mutfakta oyalanıp yıkıcam...
mis koksun sırma saçlarım:)))

Çok teşekkürler banu'cum..başlarda bir arkadaşın tarifinde posasını alıyoruz demiş..ben onu posayı kullanıcaz diye yorumladım doğal olarak :S ..

bugün çam terebentin aldm, aktardaki adam '' saçınız zaten çok güzel ve sağlklı '' dedi, çok mutlu oldum kızlaaar hep söylüyorum yine söylicem, iyi ki vazgeçmişim kaynak yaptırmaktan :)

Merhaba kızlar.Ben üşenmekten sinemaki yapmıyorum Saçım belimde ama ben daha da uzamasını istiyorum.Tam belimi doldurmasını Şampuanım arginine.İçine dün menekşe yağı ve çamterebentin kattım.Çamterebentini daha önce de kullanmıştım.Uzatıyo zaten onu biliyoruz Hadi hayırlısı hepimize uzun saçlar

sinamekiyi 3. yapışımdı 4. yapışıma geçicem abartılı bi şekilde uzama yok ama 3 hafta içinde gerçekten uzama varr :) saçlarım kısa zatenn accık daha uzamışşşş :) deneyin bence

8. Turplu suyumu ve sinameki kurumu bugun tamamlamis bulunuyorum sevgili arkadaslarim.
5 haftadir bakim kurleri uyguluyorum. Yalniz takildigim konu 8 kurden sonra mi yoksa 8 haftadan sonra mi ara veriliyordu kafam karisti dogrusu.
Beni bu konuda aydinlatin lutfen arkadaslarim

Valla ben sinamekimi geceden yapiyorum sabahda yikiyorum rahat bi 6-7 saat kafamda bekliyo yani kür..

bende öyle yapıyordum sinameki kürümü ama gece kafam terliyordu rahatsız oluyor uyuyamıyordum oyüzden gündüz yaptım bu sefer öğlen 1 gibi , akşam 6-7 gibi yıkıycam artık

kürlerimi hesaplamamıştım hiç şimdi baktımda bu sene 9. kürüm bu..
vay canınaaaa

Sac bakiminda kullandigimiz sinameki otu hakkinda biraz bilgiye ne dersiniz:)

Sinameki genellikle sıcak bölgelerde yetişen ve yüzlerce çeşidi bulunan şifalı bir bitkidir. Peki sinameki faydaları nelerdir? Sinameki en bağırsak yumuşatıcı ve müshil olarak kullanılmakta. Az miktarda alınırsa yumuşatıcı özelliği vardır fakat fazla alınırsa ishal edebilir.

Sinamekinin Faydaları

- Soğuk yada sıcaktan dolayı çatlamış ciltlere iyi gelmekte.

- Kasları, adaleleri açar.

- Şaça olan faydası ise; saçların çıkmasını sağlar, gürleştirir.

- Bit oluşumunu önler.

- Şahtere otu ve sinameki vücutta bulunan yakıcı sıvıları yumuşatma özelliğine sahiptir.

- Safrayı ve balgamı söktürmekle beraber mafsalların en uç noktalarına kadar işler.
Sinameki Zararları Varmıdır?
• Uzun süreliVİRÜS kullanımında barsak yüzeyinde villus denilen sindirime yardımcı dokuda tahribata yol açar.
• Bağırsak tembelliğine yol açabilir.
• Kolit ve spastik kabızlık durumunda kullanımı uygun değildir.
• İlaçların emilimini olumsuz yönde etkileyebilir.
• Sinamekinin fazla şekilde kullanılması potasyumu azaltarak kalp kaslarını olumsuz yönde etkileyebilir.
• Sinameki bitkisi düşük yapma riski içerdiğinden hamilelikte sinameki kullanılmamalıdır.
• Sinameki zayıflama çaylarının içerisinde de yer alır. Bu yüzden bu tür çay karışımlarını içmeden önce içinde hangi bitkilerin bulunduğunu kontrol ediniz.
• Görüldüğü üzere sinamekiVİRÜSotu rastgele kullanılacak bir bitki değil dr tavsiyesi ile alınması gereken bir bitkidir.

(alintidir)

Son düzenleme:

8.kürden sonra canım

kızlar saçlarıma zeytinyağı ve yumurtayla yapılan maskeyi yapmak istiyorum
araştırdım baya fakat birsürü tarif var hangisini yapacağımı şaşırdım.
uygulayanlar varsa bana biraz bilgi verebiliriler mi acaba ?
banucum sen yapıyodun sanırım kendi yaptığın maskeden biraz bilgi veririmisin sende . ve memnunmusun bi etkisini gördün mü

Son düzenleme:
kızlar ben bişey sorucam.. bioblas şampuan aldım, krem ve şampuan bi arada.. bunun içine çam terebentin koyabilir miyim ? kremli şampuana da eklenebilir mi ?

kızlar ben bişey sorucam.. bioblas şampuan aldım, krem ve şampuan bi arada.. bunun içine çam terebentin koyabilir miyim ? kremli şampuana da eklenebilir mi ?

Her şampuana konulabilir diye biliyorum ben fakat şampuanı acayip sulandırıyor kremin etkisini göremeyebilirsin.

Cevabin icin cok tesekkur ederim canim. O halde dinlendirme zamanim gelmis tam da siyah turp bulmusken…:))

Canım şimdi baktım 8 haftadan sonra diyor bir yerde ama haftada bir kez uygulamış 8 küre tekabül ediyor bu da sen sanırım haftada bi kaç kez uyguladın bence sen şimdi ara ver madem turp buldun :)) 2 haftadan sonra haftada bir kez yaparsın sinameki kürünü.

canım merhaba,
daha öncede yazmıştım sadece bakım olsun diye bilinçsizce yaptığım bi
kürdü zeytinyağı yumurta..saçının uzunluğuna göre saf zeytinyağının içine bir
yumurta kırıyorsun bu kadar..sarısı falan da ayırmamıştım ben ama
ne kadar doğru bilmiyorum.yakınlarda yine yaptım.
valla o zamanlar çok iyi grlmişti ve çok güzel uzamıştı saçım.öyle haftada bir de yapmadım.aklıma ne zaman eserse yaptım.

ama dedim ya ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama
ben sonucunu almıştım..
saçlarım 20-21 yaşından beri röfleli. ama ona rağmen bile güzel uzamıştı.yine de sen bi,lirsin canım
sinameke kürümün 8. haftasına az kaldı. o arada ki boşlukta 2-3 günde bir yapmayı
düşünüyorum.
zeytin yağı tam bir mucize bence. yeni öğrendiğim bi püf noktası hafif
ısıtarak yapıyorum.

bir kaç kür dene bakalım belki memnun kalırsın. saça zararı yok.ama umarım
fayda da görürüsün canım...

nasıl cnm varmı bi değişmeee saçındaa

canım arkadaşım saçımın rengi çok hoş oldu bunu
rahatlıkla söyleyebilirim. oyuncak bebek saçı gibi:)))

sağlıklı ve daha dolgun oldu..dipleri gözlemlediniz uzamadan memnunum.
boydan uzama ise 1 mayısta belli olacak. ogün fotoyu eklediğim de
ak koyun muyum, kara koyun muyum belli olacak...:)))
valla uzama var var da hergün boyuna bakınca ben mi yanılıyorum bilemiyorum tabi.

ama 2 nisan fotomu da yanına eklicem sizler daha ne göreceksiniz sanırım
uzayıp uzamadığını.
ben fark ediyorum ve hızlı da uzadı sanırım. 3 cm yi geçti.

3 mayısta dip boyam yapılalı tam 2 ay olacak.başlangıç için bence iyi. çünkü henüz 6. kürü yaptım.
önümüzdeki ay için daha umutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…