Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Benim şampuanım 325 ml 1 yemek kaşığı kadar kattım 1 kapak da çam terebentin.Sen 1.5 2 kaşık katabilirsin sorun olmaz.700 ml şampuana 7 8 diş sarımsak katıyolar forumda sana 4 5 diş olabilir canım

Kızlar saçlarım dökülmeye başladı yine ve her geçen gün artıyor.Ama uzama da var:)Bugün saçlarımı örüp öyle gittim işe...O kadar mutluyum ki:)İlk kesildiğinde toplayamıyordum bile.Saçların bakımını hallettim ya yüz bakımına da başladım.33 yaşındayım ve ilk kez bakım yaptım.Cildimi çok yumuşattı bu maske.Üstelik rengini de açtı.Konumuzla ilgisi olmadığı için yazmayacağım şimdilik.30 yaş sendromu dedikleri bu olsa gerek:))))))

Eklentiler

• $Fotoğraf1123.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

Canım bakım yapılmayan röfleli saçların uzamadığını aksine sürekli koparak boyunun kısaldığını düşünürsek sonuç gayet güzel...İnşallah yakın zamanda omuzlarımızdan salınmaya da başlar...

Ben de 1 haftadır turplu suyu yapamıyorum.Turp aradım ama yok.Pirinç suyuna geçiş yaptım yine.

Her kurumde sacimla birlikte kirpiklerime ben de suruyorum. Farkedilir bir bicimde daha belirginlestigini soyleyebilirim

bende azimle sürmeye devam edeceğim

Banu_ cum çok güzel uzamış saçların maşallah inşallah bizimkide hızla uzar :) turplu su benim saçımı aşırı derecede dökmüştü
ben şimdilik çam terebentin ve evigenli şampuan+ sinemakili kür+gliserin uyguluyorum

teşekkür ederim ve iyi akşamlar arkadaşlarım...
bu akşam saçı sarılı olan var mı? ben de son kez turplu suyumu
yaptım...bugün hali aradım gidemedim yoğunluktan...
kalmamış artık hiçbir yerde...
sağlık olsun...bi dolu yağımız var dimi çok şükür...

Benim şampuanım 325 ml 1 yemek kaşığı kadar kattım 1 kapak da çam terebentin.Sen 1.5 2 kaşık katabilirsin sorun olmaz.700 ml şampuana 7 8 diş sarımsak katıyolar forumda sana 4 5 diş olabilir canım

Çok teşekkür ederim canım Yarın alacağım herhalde sevdiğim bir şampuan uzatıyor da içinde ısırgan otu var diye ek olarak bakım yapsın

2 kuzum da hastalar..Kendimi yorgun hissediyorum..Bu günkü saç bakımımı yapamıcam sanırım...

Bu arada nerdeyse 2 yaşını doldurmak üzereler ama kızımın saçları çok çok az...Uzamıyor gibi..Onun bebe şampuanına da çok azcık çam terebentini ilave etmiştim..Bu.2.yıkayışım..Umarım çocuklarımda da işe yarar..Toka toka diye özeniyor ama saçları kısa toka tutmuyor çocuğumun..

Geçmiş olsun. Ah kıyamam ben ona ya Daha küçük aslında bebek saçları gibisi var mı ? Düzelir elbet benim düşüncem.

Tekrar..........

Son düzenleme:

2.5 yaşında bir kızım var. saçları çok seyrek.saçlarıının gürleşmesi için ne yapmalıyız?Doğumundan itibaren bebek şampuanlarını kullandık.saçlarını iyice kısaltmak işe yarar mı?

Her insanın saç yapısı farklıdır ve genetik özellikler belirleyicidir, bebeklerin saçlarının kalınlaşıp yoğunlaşması vakit alabilir. Kısa kestirmek tüm saçlar aynı boyda olacağı için daha sık görüntüsü verebilir ama saç köklerine bir etkisi olmayacaktır.(alıntı)

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım sağlık olsun başka bir gün yaparsın... uzar ya daha yaşları çok küçük Allah bağışlasın

canım arkadaşım çok çok geçmişler olsun...mevsimsel bişidir sadece umut ederim..
benim oğlum 6 yaşında ve daha 1-1,5 senedir saçları kalın telli olmaya başladı...yok gibiydi..incecik..
şimdi kalınlaştı ve gürleşti...
bazı bebeklerde 3-4 yaşına kadar saçları zayıf olabiliyor..bazısı ise çok yavaş uzuyor..
aslında yavaş uzamıyor, dökülüp gidiyor...hiç merak etme bir süre sonra
kökleri güçlenecek ve çok gür ve uzun saçları olacak...
bunun için bişi yapma bence...ne kadar doğal da olsa yağlardan ekleme...
normal bebe şampuanı ile yıka, güzel besle yeter...
doktorada sorsan bi süre sonra uzamaya başlar dicek...
bu bi sorun değil tatlım...

bebişlerine kocaman öpücükler...

hemde çok hoş ve doğal bir dalga oluyor bence kesinlikle dene sonucu gör

ben bu karannfil suyunu tam olarak anlayamadım ne işe yaradığını ve diplerimizemi yoksa saçın tamamınamı uygulamamız gerektiğini ve nasıl hazırlamamız gerektiğini söyleyebilrmisiniz acaba...

ben bu karannfil suyunu tam olarak anlayamadım ne işe yaradığını ve diplerimizemi yoksa saçın tamamınamı uygulamamız gerektiğini ve nasıl hazırlamamız gerektiğini söyleyebilrmisiniz acaba...

1 çay bardağı suya biraz karanfil atıyorum içine kapalı bir kapta bekletiyorum bir süre.
daha sonra fıs fıs şişesine koyup saçlarıma sıkıyorum.
aklıma geldikçe sıkıyorum saçlarıma.
tazeliyorum 2 günde 1.
onun için fazla suda yapmanı önermiyorum.
ben saçlarımın heryerine sıkıyorum.
daha fazla besleyip uzatacağını düşündüğüm için diplerine de sıkıyorum ben. bi zararı olmadı hiç bana.

geçmiş olsun öncelikle.
çocuklarınız henüz küçükler ama belli yaşa geldikten sonra saçlarını kazıtabilirsiniz isterseniz.
bu saçların daha gür çıkmasını sağlıyormuş.
birçok kişi bunu uyguluyor.
annemde benim saçlarımı kazıtmış ve çok gür ve sağlıklıydı saçlarım küçükken.
ta ki boya ve düzleştiricilerle tanışana kadar
ama yinede sağlıklı saçlarım tabiki . çokta az değil buna da şükür
bilgimi paylaşmak istedim. belki faydası olur size de. araştırıp düşünürseniz eğer

sinamekimi yaptım bugün, bi de karanfilli su hazrladım ama yanlış yapmşım bir çay bardağı değil de, doldurdum şişenin ağzına kadar suyu, içine de bi avuç karanfil attım, olmaz mı şimdi o.. biraz önce baktım hala karanfil kokusu geçmemiş, oda spreyini yıkayıp kurutmuştum ama hafif bi sprey kokusu var

günaydın arkadaşlarım....Hayırlı Cumalar...

son 3 günümüz kaldı 1 mayısa yani saçlarımızı paylaşmamıza....
güzel arkadaşlarımın güzel saçlarını görmek için sabırsızlanıyorum...
::

dün akşam eşime dedim ki 1 mayıs yaklaşıyor.çok heyecanlıyım.
sana ne ki 1 mayıstan...işçi bayramımı kutlıcaksın dedi.

yok hayır dedim kk de arkadaşlarımla kür sayımızı ve saçlarımızı
paylaşıcaz dedim...kaldı adam...görmeliydiniz...sonra başladı gülmeye...
siz erkekler ne anlarsınız dedim, yok bişi demedim dedi.ama heyecanlı oluşun
komik geldi dedi...

evet komik olabilir ama ben heyecanlıyım...
iyi ki bu forumdayım ve iyi ki sizlerleyim arkadaşlarım....

sana da günaydın canım
erkekler öyle ya hakikaten benim eşim de saçımla kafamı bozduğumu düşünüyor onlara göre çok garip ama uzun saçı seviyorlar dimi (en azından benimki) yapacak bişey yok ama geçen gün uzamış senin saçların dedi nasıl sevindim adam dediğine pişman oldu uzamış dimi gerçekten şöyle durunca nasıl sağlıklı duruyor mu peki vs diye sora sora kafasını kuruttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…