Merhaba. Benim şampuanım 500 ml brezilya fönüm bozuldu bozulacak artık normal şampuana geçiyorum içi boş boş kalmasın ne kadar bal kattınız ?Ve sarımsak katanlar 500 ml şampuana kaç diş sarımsak rendelesem ki ? Yardımcı olur musunuz ?
2011 mayısta bu boyda kesildi saçım yandığıu için.
o günden sonra makas değmedi saçıma ama hiç de bakım uygulamadım.11 ayda
son fotomu biliyorsunuz bu kadar uzadı.
(
Eki Görüntüle 400307
Eki Görüntüle 400308
son foto 21 nisan tarihli fotom...
yavaş uzadı...hiç bakmadım saçıma...moralim çok bozulmuştu..
sizce nasıl?bişiler yazın arkadaşlarım ama sırf moral vermek için olmasın...
acı ama gerçekleri istiyorum sizden:))))
hadi bakalım, mis gibi otur bekle arkadaşım...
ben de cumartesiyi iple çekiyorum...
bu akşam turplu su yapıcam ama son turp artık. kalmadı piyasada turp
sebzeci haline gidicem bugün ya da yarın...inş. bulurum..
gerçi bulamazsam da ısıtılmış zeytin yağı barcelonam var onları yaparım
sinamekeye destek kürü olarak...
postiş kullanıyorum ya artık, gündüzde yağlıyorum saçımı,
badem yağı, hint yağı, gliserin falan...:))))
hiç belli olmuyor postişin altında gün boyu da bakım yapmış oluyorum böyleceDDD
Her kurumde sacimla birlikte kirpiklerime ben de suruyorum. Farkedilir bir bicimde daha belirginlestigini soyleyebilirim
Benim şampuanım 325 ml 1 yemek kaşığı kadar kattım 1 kapak da çam terebentin.Sen 1.5 2 kaşık katabilirsin sorun olmaz.700 ml şampuana 7 8 diş sarımsak katıyolar forumda sana 4 5 diş olabilir canım
2 kuzum da hastalar..Kendimi yorgun hissediyorum..Bu günkü saç bakımımı yapamıcam sanırım...
Bu arada nerdeyse 2 yaşını doldurmak üzereler ama kızımın saçları çok çok az...Uzamıyor gibi..Onun bebe şampuanına da çok azcık çam terebentini ilave etmiştim..Bu.2.yıkayışım..Umarım çocuklarımda da işe yarar..Toka toka diye özeniyor ama saçları kısa toka tutmuyor çocuğumun..
2 kuzum da hastalar..Kendimi yorgun hissediyorum..Bu günkü saç bakımımı yapamıcam sanırım...
Bu arada nerdeyse 2 yaşını doldurmak üzereler ama kızımın saçları çok çok az...Uzamıyor gibi..Onun bebe şampuanına da çok azcık çam terebentini ilave etmiştim..Bu.2.yıkayışım..Umarım çocuklarımda da işe yarar..Toka toka diye özeniyor ama saçları kısa toka tutmuyor çocuğumun..
hemde çok hoş ve doğal bir dalga oluyor bence kesinlikle dene sonucu gör
arkadaşlarım 3 martta yapılan dip boyamın ardından
bugün itibari ile diplerin güncel hali....
çok pasaklı dimi:)))
Eki Görüntüle 400195
ben bu karannfil suyunu tam olarak anlayamadım ne işe yaradığını ve diplerimizemi yoksa saçın tamamınamı uygulamamız gerektiğini ve nasıl hazırlamamız gerektiğini söyleyebilrmisiniz acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?