Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

cnm(banu) mayayı da öneririm. sütün içine katıp gece yatarken içmeyi

aklıma geldi bikaç yıl önce denemiş ve sonuç almıştım uzamıştı saçlarım.

şimdi niye kısa diyecek olursan yıprattım salak gibi ve öyle yıpranık gezmek istemedim sarı yapmıştım da yanmadı ama az bi yıpranmaya bile dayanamadım en önemlisi sağlıklı görünmesi çünki bana göre ve kestirdim

boynumdaydı şimdi omuzlarımda çok kısa bi saçım yok yani :)

ve saçıma zaytinyağı sürsem mi diye ölçüp tatrarken aklıma maya geldi.söyleyeyim dedim.

ayda 3-4 cm uzama elde etmiştim onunla da..tekrar başlayacağım bugün.tavsiye ederim herkese

turplu suyum kaynıyor şu anda, ama bugün markete gittim, turp bulamadım sanırım mevsimi geçiyor, sinamekiyle idare edicez artık :))

strese girme canım yeter..

bişi daha aklıma geldi. hamileliğimde saçlarım 3 insana yetecek kadar gürleşmişti.
hormonlar elbette etkiliyor ama
düzenli, hergün folikasit, demir ve vitamin tablet alıyodum.
bu da etkilemiş olabilir. doğumdan sonra çok afedersiniz
uyuz köpek gibi tutam tutam dökülmüştü...
başımı bağlayarak yemek yapıyodum o derece yani....

kendi seramı kurup, ben mi yetiştirsem naapsam en çok faydayı o sağlıyor çünkü

ben de bulamadım turp. sebzeci haline kadar sordum yok valla.
köylü bi teyzem var yoğurt kaymak falan getiriyor bana.
ona söylesem ekermi, acaba benim için.valla bunu bile düşündüm ne yalan söylim...

maya maskesi tarifini yazarmısın acaba. ve nasıl uyguladığını ne kadar beklettiğini.
maya maskesi yapıcam bende fakat heryerde farklı tarifler var uygulayıp memnun kalanlardan öğrenmek isterim :26:

Son düzenleme:

Canım benim saçlarım hem çok uzamış hem de canlanmıştı ...o zamanki fotoğraflarımı görsen inanamazsın.Saçlarım belimdeydi,bulursam eklerim bir foto o zamana ait...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…