Canım benim saçlarım hem çok uzamış hem de canlanmıştı ...o zamanki fotoğraflarımı görsen inanamazsın.Saçlarım belimdeydi,bulursam eklerim bir foto o zamana ait...
bemiks ampül mutlaka vardır eczanelerde .
ama eğer o eczanede kalmamışsa evigen ampülde alabilirsin bu da e vitamini aynı görevi görüyor
yok hayatım bemiks b vit. evigen e vit.
bepanten ile karıştırdın sanırım.
bemiksin yeri ayrı evigenin ayrı...
en azından ben böyle biliyorum...yanlışım varsa düzeltin lütfen
e vitamini de gerekli saçlara diye ben evigen almıştım çünkü daha öncesinde bemiks kullanmıştım .
birde kontessin topiğinde görmüştüm canım evigende kullanılıyordu.
inanırım arkadaşım. eşim de bana domates güzeli diyodu...bi serpilmiştim sorma:)))
bence içten beslenmede çok önemli saçlar için...
ben de her ikisini de kırıyorum karışımın içine...hatta ne varsa kırasım geliyor
yeterki i,şe yarasın...:)
Folik asitin bir zararı yok diye biliyorum ben.Özellikle hamileliği düşünen hanımlar için doktorların birkaç ay öncesinden folik asit almayı önerdiklerini biliyorum.Alıp kullansam mı diye düşünüyorum bazen..
dimi ya benimde öyle yapasım geliyo
yarın bemiks alıcam bende alışmasın saçım aynı şeye
valla canım artık vatan millet meselesine döndü...
direkt bemiksi, evigeni
enjekte ettiricem kendime...of yaaa:)))
ben de bulamadım turp. sebzeci haline kadar sordum yok valla.
köylü bi teyzem var yoğurt kaymak falan getiriyor bana.
ona söylesem ekermi, acaba benim için.valla bunu bile düşündüm ne yalan söylim...
maya maskesi tarifini yazarmısın acaba. ve nasıl uyguladığını ne kadar beklettiğini.
maya maskesi yapıcam bende fakat heryerde farklı tarifler var uygulayıp memnun kalanlardan öğrenmek isterim :26:
Ben bugün uyguladım.Başağrısı yaptı biraz ama sonuç iyi.Yaş mayaya bir yemek kaşığı şeker ve 5 kaşık ılık süt ekleyip 10-15 dakika kabarması için bekledim.Saçıma diplerden başlayarak sürüp tahta tarakla taradım,streç filmle sarıp 1 saat beklettim.Ilık suyla durulayıp,şampuanladım.Saçlar başta kuru gibi geliyor ama kremden sonra inanılmaz bir yumuşaklık geliyor.Bu ilk denemem.Önermek için erken ama sorduğun için yazdım yine de...
mayayı saçıma hi,ç denemedim ama yüz maskesi yapmıştım bir kaç kez....
ipek gibi olmuştu.
saçıma da belki bigün uygularım.
şimdilik sadece ılık sütle içiyorum...midemi pofuduk yapıyoDDD
::
mayayı saçıma hi,ç denemedim ama yüz maskesi yapmıştım bir kaç kez....
ipek gibi olmuştu.
saçıma da belki bigün uygularım.
şimdilik sadece ılık sütle içiyorum...midemi pofuduk yapıyoDDD
::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?