ben de bulamadım turp. sebzeci haline kadar sordum yok valla.
köylü bi teyzem var yoğurt kaymak falan getiriyor bana.
ona söylesem ekermi, acaba benim için.valla bunu bile düşündüm ne yalan söylim...
ablacım, yarın balıkçıların oraya bi bakıcam ben de.. inşallah buluruz ya
uyuşukluğumdan dolayı anca yaptım ve sürdüm saçıma :) Yarına bekletsem bu sinemakiyi bir şey olur mu acaba :S 12 de yıkarım dedm ama 1.5-2 saat az bi süre gibi geldi gözüme
uyuşukluğumdan dolayı anca yaptım ve sürdüm saçıma :) Yarına bekletsem bu sinemakiyi bir şey olur mu acaba :S 12 de yıkarım dedm ama 1.5-2 saat az bi süre gibi geldi gözüme
ucucak mı saçlarımızz gerçektennnnnnnnnnn iple çekiyorum şu 2 ay bi geçsee
inş. arkadaşım...uçacak..:)))
bizde sabırsızlıkla bekliyoruz...ben şuan da çok memnunum
saçımdaki gelişmelerden...o ciliz hali gitti..uzamaya başladı...
ilk haftalarda biraz yavaştı ama son 2 haftada daha da hızlandı...
1 mayıs ilk büyük günümüz olacak....
sonraki toplu paylaşım günümüz 15 mayıs....
benimde aynen öle cılızlığı gitti saçımınn ve kaybettiğim nemi dalgası geri geldi ve daha 1 kez yaptımm bu arada bu tarihlerler ne anlamadım cnm onu anladımm(
1 mayıs - 15 mayıs mı?onu mu sordun canım?
evet cnm onu sordummm
sinameki ile bakımı özel günlerde yapıyoruz demişsiniz özel günler ne ki anlamadım
1 mayıstaki fotolarınızı merak ediyorum.ben 2 kez sinameki kürü yaptım ama yarı santim kadar uzamış pek fayda etmedi bana.3 kürü bu akşam yapacağım
siyah turp pek bulamadığım için bulduğumdada saldırıp 3 kilo almıştım :) 2 kere yaptım. Saclarıma iyi geldi. Ama hastalık we okul derken yapamadm. Bozulmasnlar diye hepsini rendeledim we tek kullanımlık parcalar seklinde posetleyıp buzluğa attım. 24 kullanımlık war şuan ama bi türlü tekrar başlayamadım.s siz haftada bi mi yapıyodunuz yoksa 2 günde bir mi?
Canım şimdi baktım 8 haftadan sonra diyor bir yerde ama haftada bir kez uygulamış 8 küre tekabül ediyor bu da sen sanırım haftada bi kaç kez uyguladın bence sen şimdi ara ver madem turp buldun :)) 2 haftadan sonra haftada bir kez yaparsın sinameki kürünü.
ekleyeyim dip fotosunu...topicimizin özelliği bu dimi arkadaşlarım...
ama boydan fotolar 1 mayısta:)))
saçlarım barcelino yağlı şuanda...bi bakın bakalım 3 martta yapılan dip boyamdan
sonra bugün itibari ile güncel dipler::
Eki Görüntüle 402506 Eki Görüntüle 402507
ben bir gün yapıp, bir gün yapmadım bi ara.. sonra haftada iki ye düşürdüm.. şimdi tek bir tane turbum kaldı onu yaptıktan sonra bulamazsam sinamekiyle devam edicem..
canım paylaşımın için teşekkürler.. ben de form çaylarından içömeye başladım. 4-5 gün oldu.
malum diyet ayları saçlarıma zarar vermesin diye şok diyetlerden yapmıyorum.
form çaylarında sinameke olduğunu görünce dedim içten de beslenmek lazım.
hergün 1 yumurta yiyorum haşlanmış.
hergün 1 bardak mayalı süt içiyorum.
her gün sabah aç karna bir biyotin tablet alıyorum.
hergün 1 elma , 1 muz yiyorum...
saçı uzatıcam diye kilo alıcam o ayrı konu ama valla kilo almayı bile göze aldım ben...düşünün artık
ne kadar kararlı ve iradeliyim:))))
maya maskesi tarifini yazarmısın acaba. ve nasıl uyguladığını ne kadar beklettiğini.
maya maskesi yapıcam bende fakat heryerde farklı tarifler var uygulayıp memnun kalanlardan öğrenmek isterim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?