Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

ben de bulamadım turp. sebzeci haline kadar sordum yok valla.
köylü bi teyzem var yoğurt kaymak falan getiriyor bana.
ona söylesem ekermi, acaba benim için.valla bunu bile düşündüm ne yalan söylim...

ablacım, yarın balıkçıların oraya bi bakıcam ben de.. inşallah buluruz ya

ablacım, yarın balıkçıların oraya bi bakıcam ben de.. inşallah buluruz ya

siyah turp pek bulamadığım için bulduğumdada saldırıp 3 kilo almıştım :) 2 kere yaptım. Saclarıma iyi geldi. Ama hastalık we okul derken yapamadm. Bozulmasnlar diye hepsini rendeledim we tek kullanımlık parcalar seklinde posetleyıp buzluğa attım. 24 kullanımlık war şuan ama bi türlü tekrar başlayamadım.s siz haftada bi mi yapıyodunuz yoksa 2 günde bir mi?

uyuşukluğumdan dolayı anca yaptım ve sürdüm saçıma :) Yarına bekletsem bu sinemakiyi bir şey olur mu acaba :S 12 de yıkarım dedm ama 1.5-2 saat az bi süre gibi geldi gözüme

uyuşukluğumdan dolayı anca yaptım ve sürdüm saçıma :) Yarına bekletsem bu sinemakiyi bir şey olur mu acaba :S 12 de yıkarım dedm ama 1.5-2 saat az bi süre gibi geldi gözüme

Akşamdan sürüp sabah yıkayanlar var diye biliyorum bir sıkıntı olmaz sanırım

istersen beklet canım sabaha kadar...
zaten haftada 1 yapıyoruz iple çekiyoruz kürü...ziyan etme bence...

arkadaşlarım mayalı sütümü de içiyorum...
valla oğlanın nesquiklerini aşırıyorum
maya tadını bastırsın diye:)))

ucucak mı saçlarımızz gerçektennnnnnnnnnn iple çekiyorum şu 2 ay bi geçsee

inş. arkadaşım...uçacak..:)))
bizde sabırsızlıkla bekliyoruz...ben şuan da çok memnunum
saçımdaki gelişmelerden...o ciliz hali gitti..uzamaya başladı...
ilk haftalarda biraz yavaştı ama son 2 haftada daha da hızlandı...
1 mayıs ilk büyük günümüz olacak....

sonraki toplu paylaşım günümüz 15 mayıs....

benimde aynen öle cılızlığı gitti saçımınn ve kaybettiğim nemi dalgası geri geldi ve daha 1 kez yaptımm bu arada bu tarihlerler ne anlamadım cnm onu anladımm (

benimde aynen öle cılızlığı gitti saçımınn ve kaybettiğim nemi dalgası geri geldi ve daha 1 kez yaptımm bu arada bu tarihlerler ne anlamadım cnm onu anladımm (

1 mayıs - 15 mayıs mı?onu mu sordun canım?
1 mayıs günü hepimiz kürlere ilk başladığımızda ve 1 mayısta çekilen son fotomuzu
yanyana koyup paylaşıcaz....
şimdiye kadar kimler ne kadar yol katetti onu gözlemlemek için....

Son düzenleme:
1 mayıstaki fotolarınızı merak ediyorum.ben 2 kez sinameki kürü yaptım ama yarı santim kadar uzamış pek fayda etmedi bana.3 kürü bu akşam yapacağım

1 mayıstaki fotolarınızı merak ediyorum.ben 2 kez sinameki kürü yaptım ama yarı santim kadar uzamış pek fayda etmedi bana.3 kürü bu akşam yapacağım

1 mayısta senin de fotolarını bekliyoruz canım...
ilk ve son foto paylaşacak tüm arkadaşlarımız<...

kürün başlarında yavaş oluyor uzama ama sonra hızlanıyor. ben 6. yı uyguladım ve iki haftadır
gözle görüğlür uzama olmaya başladı...

ben bir gün yapıp, bir gün yapmadım bi ara.. sonra haftada iki ye düşürdüm.. şimdi tek bir tane turbum kaldı onu yaptıktan sonra bulamazsam sinamekiyle devam edicem..

Oyle yapacagim canim. Sinameki yerine de yag bakimi yaparim artik:))

Saclarin ne guzel uzuyor banucum Diplerden cikan saclar hic bu kadar guzel gorunmemisti gozume inan:)) Boyle guzel sonuclar alan arkadaslarimi gordukce hem seviniyor hem de bakimlara bikmadan devam edesim geliyor...

ben bir gün yapıp, bir gün yapmadım bi ara.. sonra haftada iki ye düşürdüm.. şimdi tek bir tane turbum kaldı onu yaptıktan sonra bulamazsam sinamekiyle devam edicem..

Canim turpun yerine yag bakimlari yapabilirsin yaglar da gayet etkili sac uzamasinda:)

Ben sabahlari kahvaltida hergun bir fincan yesil cay iciyorum, metabolizmami gayet canli tutuyor:))
Hic yumurta yemeyen ben, haftada iki kere turplu su karisimiyla saclarima ve hergun bir tane kahvaltida mutlaka yiyorum icim disim yumurta oldu:))))
Mayali sutu ilk kez senden duydum canim ve hemen denedim,1 bardak ilik sutle 1 tatli kasigi kuru maya karistirdim (umarim dogru yapmisimdir) mayayi bastirmak icin 1 tatli kasigi bal ilave ettim ve kizimin saskin bakislari onunde ictim bi guzel:)))
Saclarimiz uzasin canim kilo sorunumuz da olmayacak cunku yedigimiz yiyeceklerden saclarimizda beslendigi icin uzun sac zayiflatiyor diye duymustum.

Son düzenleme:
maya maskesi tarifini yazarmısın acaba. ve nasıl uyguladığını ne kadar beklettiğini.
maya maskesi yapıcam bende fakat heryerde farklı tarifler var uygulayıp memnun kalanlardan öğrenmek isterim :26:

cnm saça sürülmüyo yani istersen sürülür de ama benim dediğim bi bardak sütün içine sütü ılıtıp bi tatlı kaşığı mayayı koyup her gece yatarken içmek

iyice karıştırıp eritip içicen bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…