Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

günaydın herkese,

normalde cuma günleri yaptığım sinameki kürünü özel günlere de uysun diye pazar sabahı yaptım. (4.kürüm) foto çekemedim ama bugün mutlaka çekicem. saçlarımın uzadığını hissediyorum. eşimde söylüyor uzamış diye keşke bu kürlere daha önce başlasaydım diyorum. yılın başında falan başlasaymışız demekki baya uzayacakmış şimdiye kadar. nese yazın salına salına gezeriz artık

Günaydın ve iyi haftalar arkadaşlarım...
bugün epey yoğunum
ara ara bakarım sayfaya...cevap yazamayabilirim...
çok güzel bir gün diliyorum arkadaşlarım hepinize.....
saçlarıma bugün fön çektirdim. yarın için foto çekicez inş.

uzamayı görelim diye::

bub bub buuu çok güzel...bu hanım kimse hiçç dertliyim tasalıyım demesin
Allah çok güzel bi hediye vermiş ona...maşallahhhhhhh

Kesinlikle öyle Allah hepimize nasip etsin

tek bi kelime söyleyebilirim : ba-yıl-dım !!

Bende bayıldım valla gördüğümde gözlerim fal taşı gibi açıldı resmen

tabiri caizse çook manyak bi saç:)
maşallaaaah :)

Hepimize böyle saçlar nasip etsin yarabbim

maşallahhhh 41 kere hemde

Kesinlikle hak ediyor

çoooookkkkk güzel bir saç maşallah

böyle saçım olsun daha ne olsun

Gerçekten de başka bir şey istemem herhalde

oyyyy oyyy MASALLAH bu ne guzellık bu ne guzellık yaa kıskandım cokkkkkkk

Hepimizin bir yerleri şişecek

Teşekkürler paylaşım için. Aynı zaman da çok zehirliymiş bu bitki bir çoğumuz bundan habersiz dikkat edelim ağza göze kulağa kaçırmamaya

İnanmıyorum mükemmel bir uzama buuuuu çok mutlu oldum İnanıyorum ki hepimiz başaracağız. Saçlarımız uzadığında bakınn benim böyle uzun saçlarım var diye topic açacağız hepimiz kıskananlar çatlasın

Bende deneyeceğim merak ettim

Ah çok hoş ya hem sabah sabah ayılmamıza da yardımcı olur Çok hastayım bu aralar soğuktan uzak duruyorum bir bitsin hemen başlayacağım

Kusura bakmayın çoooooook uzun bir cevap oldu ama hasta olduğum için giremedim kulübe Yarın sinameki günüm günler ne çabuk geçiyor Bir yandan iyi bir yandan korkutucu. Bakalım özel günlere bakayım ona göre belki bugün yaparım sinamekiyi İyi günler herkese

Herkese merhabalar :)
Akşamdan sürdüğüm sinamekimi yıkadım sonunda:)
Yarın içinde arkadaşıma saçımın fotosunu çektiricem bugün :)

Bu arada kızlar siz bakımları yaparken saçlarınıza fön ,düzleştirme yada maşa yapıyormusunuz ?

ben 2 ay kadar ara verdim düzleştiriciye. hiç kullanmıcam . saçlarım biraz kendine gelsin :115:

Şampuana katınca sarımsak kokmuyor zaten ben de kullanıyorum :)

Sarımsağı koydum çalkaladım aa ne güzel kokmayacak galiba dedim banyo yaptım kokmadı saçlarım ,2 gün sonra kusuyodum kokudan abartmıyorum o neydi öyle...... Bir de üstüne başka şampuanla yıkadım saçımı 2 kez bir kez saç kremi bi de bakım kremi hala koku geçmemişti

Merhabalar :) Ben memleketimdeyim..Babamın laptopu olduğu için çok sık giremiyorum...Yarın bakımımı yapıp bıcı bıcı sonrası foto ekleyeceğim..

canım arkadaşım genelde hepim,iz uzak durmaya çalışıyoruz. mecbur kalırsak fön çektiriyoruz
ama maşa ve düzleştiricileri attık...

olabildiğince dinlendirerek gidiyoruz ki bakımlar işe yarasın...

Gülü seven dikenine katlanır...hepimiz bu uğurda yeri geliyo burnumuzu
tıkıyoruz canım arkadaşım...
sabır diyelim....

arkadaşlarım beklenen nezle geldi...kafamı ıslak tuta tuta en sonunda şifayı kaptım...
ama pes etmek yok...nezle de olsam, burnum silemekten kıpkırmızı olsa da bu saçları uzatıcam...

aman siz dikkat edin...çekilmiyor bu mevsimde ama saçım uğruna dayanıcam....

Geçmiş olsun canım ahh biz kadınlar güzelliğimiz için hasta bile düşebiliriz kim demiş erkekler daha güçlüdür diye :)))

Geçmiş olsun canım ahh biz kadınlar güzelliğimiz için hasta bile düşebiliriz kim demiş erkekler daha güçlüdür diye :)))

canım arkadaşım teşekkür ederim. kafamın içi uğulduyor bugün resmen.
burnum akıyooo(

ama bakım günlerimi aksatmıcam...bol bol c vitamini toıparlarım inş...

Genel olarak bir çok kişi bıraktı şahsi konuşursak benim artık o taraklarda bezim yok

canım arkadaşım teşekkür ederim. kafamın içi uğulduyor bugün resmen.
burnum akıyooo(

ama bakım günlerimi aksatmıcam...bol bol c vitamini toıparlarım inş...

Bemix c iç hem c vitamini deposu hem de içinde b vitaminleriyle biotin var şaça çok iyi
geliyor bir taşla 2 kuş ben her gün 1 tane alıyorum :)

banucum geçmiş olsun canım. umarım çabucak iyileşirsin.

banu sana geçmiş olsun.saçın da epey uzamış
mayıs ayı saç bakım günleri ne zaman eklenir acaba arkadaşlar?sinamekiyi geçen hafta çarşamba yapmıştım.bu hafta da çarşamba yapacaktım ama uygun bir gün değilse ona göre yaparım.bikaç gün sonra veya önce

canım sağolasın...evlerden ırak, sizlerden ırak olsun...
sanırım yarın eklerler mayıs ayı bakım gğünlerini...
ben de yarın akşam düşünüyorum ama hele bi günler belli olsun canım
onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…