Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Arkadaşlarım bugün ani bir kararla yarına bırakmadan
dip boya ve dip röflemi yaptırdım...tarih 4 mayıs...
takibe devam:))))

Son düzenleme:

canım hiç bozma moralini.. kuaför benim saçımı kestiğinde nasıl umutsuzdum anlatamam.. fotoğrafları görmüşsündür belki çok uzundu saçlarım, omuzlarıma kadar kesti nerdeyse.. kaynak için para biriktiriyordum, iyi ki vazgeçmişim..ama bu bakımlar ve banunun dediği gibi '' inanç '' kesinlikle çok önemli.. uzamıyor diye stres yaptıkça uzaması yavaşlayabilir.. her bi kürünü özenerek ve '' bu kür bana çok faydalı olacak '' diye pozitif enerjiyle yaparsan sonuç alırsın mutlaka.. aramıza hoşgeldin

ben turplu suyu yapsam mı ya yarın sinameki var ama...

sen bilirsin canım...ikisi peş peşe olacak ama sinamekeyi pazara alabilirsin..
ben bu hafta pazara alıcam mecburen çünkü bugün röfle yapıldıu. yarın yıkama dedi kuaförüm bakım uygulandı.
pazar günü yapıcam...12 saatten bişi olmaz sanırım

banucum güle güle kullan çok güzel olmuş :) bende sarı saçlarımı özlediiiim :) ama yaptırmıcam :)

arkadaşım teşekkür ederim..vaalla saçımı kurtaran kuaförüm
ytaptı ve nasıl özendi...
hafta içi de buhar yapalım dedi...
çok dikkat ediyor saçlarıma....zaten önceki kadın kuaförün mahvettiğini bu kurtardı...
o olmasa şuan saçsızdım herhalde...

bence de sinameki pazara kalsın...eee kalkıp yapayım o zaman:))))öpüldünüz...

Valla kadınlar kulubünde bir bayan olarak bu sözü söylemekten utanıyorum ama çoğu kadın kuaförlüğü hakkıyla yapamıyor.

Saçlarım halen yumuşacık.Normalde saçlarım sabah uyandığımda yukarı dikilmiş ve tiftik tiftik olur ama bu sabah çok güzeldi.Uzama olmasada yapmaya devam edeceğim.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim karşılamanız için iyi geldi gerçekten şimdi bu iki haftalıl arada öncelikle kan testi ve biten yağ takviyesi sizlerinde güzel motivelerinizle çok daha mutlu inançlı bi şekilde devam bakalım Galiba aranızda ki pozitif enerjinin cm cm yansımalarında payı var bu fotolarda)) söz daha ii olucam şimdilik öpüyorum sizi grip gözümü sulandırıyo 3.yazışm msjı...

Cnm gayet super uzamis..
bi 5-6 cm garanti var.. masallah ayni tarihte baslamisz ama benimki yerinde saymakta hala 3cmit..
Canım ben kestirdiğimde de kesim için özel tarihti onunda etkisi olabilir, birde maya çok etkili saç için kesinlikle tavsiye ediyorum benm saçlarımı sanırım uzatanda sinameki değil maya..

günaydın canım...çok çok güzel uzamış..maşallah..
maya gerçekten faydalı bunu
bir kez daha anladım valla...

Kesinlikle faydalı kokuyor falan ama mayaya devam

bende sarı olsun istedim siyah boyalı saçlarımı yaktım sonra tekrar siyaha boyadım.bende uzatmak istiyorum.ayda 1cm uzuyo saçım ama şuanda saçım sütyen hizasında ve çok sert saç gibi deil yani napıcam bilmiyorum

kesinlikle daha dolgun ve sağlıklı duruyor saçların canım önceki resme göre hayli yol katetmişssin pes etme devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…