selamlar herkese,
ben sessizce bakınırken aranıza katılıverdim hoşgeldim mi? çünkü olumsuz sonuç alanlardanım moralim bozuk;(
ııım özetlersem ablamı da ikna ederek özel tarihler sinameki ıstılmış zeytinyağı 5 defa kadar turp sarımsaklı şampuan v.s....boya maşa herşeyi bıraktım da
8.sinameki kürümü dün uyguladım ara dönemim başladı bugün itibariyle...
sonu. 35günde 1 cm;( (belime ulaşmasına 1 karış var 20 cm e denk sanıyrm)
Ablamın saçı 20.günde 2,5 cm şimdi 3 cm bulmuştur rahat (beline ulaşması için 7cm gerekti kaldı 4) çoğu zaman hadi kalk saat geçiyo diyip ben yapyrm
ve yanına oturup saçlarını seviyorum uzun ve bakır kızıl çok tatlılar napıyım
çünkü kendiminkilere türlü şebeklikler yaptım sonuç bu ne diycemi bilmiyorum kendim için...
Size gelince süpersiniz ve saçlarınızda çok güzel uzuyo maaşallah diyorum nazarımda değmez kötü niyet barındırmadığım için sanırım rahat olun
ve üşenmeden devam edin
Çünkü sizinkiler söz dinleyen uslu terbiyeli güzel mi güzel her biri birbirinden kıymetli birer saç teli
Benimkiler ise "kıl"hiç kusura bakmasınlar kırgınım ve şebekliği bıraktım 2 gündür spor bile yapamyrm bütün enerjim düştü sayelerinde;(
kıl işte kıllık yapıp beni sinir ediyolar hiç pohpohlayamam şu an asıl benim şevkate ihtiyacım var dairesel hareketlerle masajı bırakıp yolasım var ;(((
öle işte kıymetini bilin ve lütfen üşengeçlik falan yapmayın düzenli devam sizinkiler unutmayın sizinkiler akıllı uslu saç teli
Eki Görüntüle 407101
Arkadaşlarım bugün ani bir kararla yarına bırakmadan
dip boya ve dip röflemi yaptırdım...tarih 4 mayıs...
takibe devam:))))
sarı saçlarımı özledim((((( Güle güle uzat canım,hatta öyle bir uzasın ve gürleşsin ki nefes alacak halin kalmasın:)))))inşallah
teşekkür ederim canım...seninkiler de bir uzasınki yazın salıncak yap çocuklara saçlarından...
Eki Görüntüle 407101
Arkadaşlarım bugün ani bir kararla yarına bırakmadan
dip boya ve dip röflemi yaptırdım...tarih 4 mayıs...
takibe devam:))))
ben turplu suyu yapsam mı ya yarın sinameki var ama...
banucum güle güle kullan çok güzel olmuş :) bende sarı saçlarımı özlediiiim :) ama yaptırmıcam :)
sen bilirsin canım...ikisi peş peşe olacak ama sinamekeyi pazara alabilirsin..
ben bu hafta pazara alıcam mecburen çünkü bugün röfle yapıldıu. yarın yıkama dedi kuaförüm bakım uygulandı.
pazar günü yapıcam...12 saatten bişi olmaz sanırım
banu çok güzel olmuş bu renk.boyayı da beğendim
arkadaşım teşekkür ederim..vaalla saçımı kurtaran kuaförüm
ytaptı ve nasıl özendi...
hafta içi de buhar yapalım dedi...
çok dikkat ediyor saçlarıma....zaten önceki kadın kuaförün mahvettiğini bu kurtardı...
o olmasa şuan saçsızdım herhalde...
Canım ben kestirdiğimde de kesim için özel tarihti onunda etkisi olabilir, birde maya çok etkili saç için kesinlikle tavsiye ediyorum benm saçlarımı sanırım uzatanda sinameki değil maya..Cnm gayet super uzamis..
bi 5-6 cm garanti var.. masallah ayni tarihte baslamisz ama benimki yerinde saymakta hala 3cmit..
günaydın canım...çok çok güzel uzamış..maşallah..
maya gerçekten faydalı bunu
bir kez daha anladım valla...
off kızlar yaa cok morelım bozuk .
bugun sınemakı gunum .ama bemıx ampulum bıttı .
eczaneler de 1 mayıs dan dolayı kapalı .
nıbetcı de bulamadım .ne yapıcam sımdı ben yaa offf
İlk fotoğraf 10 Nisan'a ait 2. fotoğraf ise 1 Mayıs'a ait tam olmasa da 1 ay diyebiliriz. 1 cm kadar uçlardan da kestiğimi ekleyin. Bugün 5. kürümü de yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Pek uzamadı sanırım umarım bekleme süresinde uzar umudumu yitirmiyorumUçlarımı bir daha ki aya tekrar kestireceğim 1 cm kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?