özel gün başladı arkadaşım çünkü 1 mayıs saat 03 ten 2 mayıs 12.57 ye kadar yazıyor.yani gece başladı özel gün
arkadaşım ben yaklaşık 24-25 gündür kullanıyorum. kilo yada tüy artışı olmadı ancak
iştahım zaten çok açıktır iyice açtı ama
abur cuburu kaçırmamaya çalışıyorum....ben de 1 ay dolsun sonuçlarını iyice hissederim diye düşünüyorum...
tırnaklarım çok güçlendi...ilk kez kırılmadan hepsi uzadı...bunu gelişme olarak söyleyebilirim.
saçımı bilemiyorum sonuçta bir çok bakım uyguladığımdan dolayı ne ne kadar işe yarıyor
inan kestiremiyorum..
canım medobiotin kilo yapar mı acaba ya ben de kullanabilirim ama çekiniyorum bu yüzden bir bilgin var mı bu konuda?
canım 3-5 tane bana gönder lütfen...bugün balıkçılara bile baktım yok...
ödemeli gönder canım..lütfennnnn
arkadaşlarım merhaba,
bugün aktara gittim. bademyağım bitmişti onu alayım diye...
öncesinde küçük bir araştırma ile yeni yağ listesi de hazırlamıştım onları da aldım.
jojoba yağı, sarı kantoran yağı, ısırgan tohumu yağı, defne tohumu yağı, hindistan cevizi yağı,
sarımsak yağı..
haşhaş yağı ve entele losyonunu da sipariş ettim. yakında onlarda gelir...
kantoran yağı her derde devaymış. özellikle yaralarda. hücre yenileyici olarak
kullanılan mucizevi bir yağmış...onu saçıma almadım ama kullanmayı düşünüyorum.
haftasonu sarımsaklı şampuanım bitti yenisini yapıcam.
bunlardan da hem şampuanıma karıştırıcam, hemde günlük bakım
olarak uygulıcam...
şimdiye kadar şampuanımda çam terebentin, lavanta yağı, fındık yağı, hint ve badem yağı vardı..
takviye aldım...
işe yaradığını gördükçe daha da şevkleniyorum...bitlenmezsem iyidir...
Canım az önce ablamla konuştum bizimkiler Yalova'dalar.Benim aklıma neden gelmediyse şimdiye kadar.Meyve-sebze dedin mi akla ilk Yalova'm gelir.Ablam pazarda gördüğünü söyledi.Eğer varsa bana 6-7 kilo alıp yollayacak.Sen de umarım İstanbul'da ikamet ediyorsundur.Yalova yakın zaten.Ama gitme imkanın yoksa ben ne yapar eder sana ulaştırırım merak etme.Ablam pazara çıksın bakalım inşallah vardır...Arkadaşımın aldıkları çok küçük salkım şeklinde turplar.Pek içime sinmedi açıkçası.Ama farketmez onlar da olur dersen ben yine de alır yollarım sana.
Ay canim senin bu azimine hayranim inan ben bu kadar yapamiyorum hele bu günlerde isler yüzünden hicden basladim..
kızlar ben de yeni üye oldum. ben de saçımı uzatcam. şimdilik resim koamıyorum.
aycangülün tarihlerini takip edicem..7 aydır saçımı boyamıyorum..arkada bikaç tel beyaz saçım vardı. bugün birini kopardım baktım ölçtüm 7 ayda 7 cm uzamış
nisanın sonunda başladım ben de bakımlara. geçen gün sinamekili kür yaptım. bugün de muskatlı karanfilli tarifi yaptım. saçlarımı ısırgan otlu şampuanla yıkıyorum. arada da sarımsak kattığım başka bir şampuanla...
maya maskesi yapmaya başladım.
her saç yıkamadan snra da saçdiplerime karanfilli su sıkyorum. bakalım bunların faydası olcak mı.biotin alıyorum çok düzensiz olarak. unutuyorum çünkü. artık düzleştirici,fön,maşa,saç boyası kimyasal hiçbir işlem kullanmayacağım..
sizleri de birkaç gündür takip ediyorum..umarım istediğimiz uzun ve sağlıklı saçlara kavuşuruz. benim saçlarım sizinkilere göre baya bi kısa ensemi dahi örtmüyor.
öyle ben de yazmak istedim...
arkadaşlarım merhaba,
bugün aktara gittim. bademyağım bitmişti onu alayım diye...
öncesinde küçük bir araştırma ile yeni yağ listesi de hazırlamıştım onları da aldım.
jojoba yağı, sarı kantoran yağı, ısırgan tohumu yağı, defne tohumu yağı, hindistan cevizi yağı,
sarımsak yağı..
haşhaş yağı ve entele losyonunu da sipariş ettim. yakında onlarda gelir...
kantoran yağı her derde devaymış. özellikle yaralarda. hücre yenileyici olarak
kullanılan mucizevi bir yağmış...onu saçıma almadım ama kullanmayı düşünüyorum.
haftasonu sarımsaklı şampuanım bitti yenisini yapıcam.
bunlardan da hem şampuanıma karıştırıcam, hemde günlük bakım
olarak uygulıcam...
şimdiye kadar şampuanımda çam terebentin, lavanta yağı, fındık yağı, hint ve badem yağı vardı..
takviye aldım...
işe yaradığını gördükçe daha da şevkleniyorum...bitlenmezsem iyidir...
canım arkadaşım valla ben de azmime hayran kaldım...
şuan yine yağlandım oturuyorum..
aldığım yağları ve evdeki yağları karıştırdım...içine zeytinyağıda koydum biraz ısıtıp
sürdüm saçıma...
bekliyorum bakalım 11-11 buçuk gibi yıkıcam..ardından da gliserinli karışım ohhhhh....
mis gibi olacak..omuzlarımdan aşağı döküldü artık çok şükür saçlarım...sırtıma doğru iniyor...
başarıcağıma inancımı hiçç kaybetmedim...
nolur sen ve diğer güzel arkadaşlarımda kaybetmeyin...
temmuza daha çok vakit var ve bizde de daha çok azim inanç var...
Kızlar bugün öğlen sizin fotolara özendim bende bakımımı yapıp yıkadıktan sonra uzama miktarımı sizinle paylaşmak istedim.
İlk fotoğraf mart 23 martta saçlarımı kestirdikten sonra çekmiştim yaklaşık 5 parmak kestirdim çok içime oturdu hatta ama değdi. son fotoğrafıda şimdi çektim uçları hafif tülerik çünkü daha yeni kuruttum taze taze ekliyorum.
Bu süre içerisinde 2 kere maya maskesi ve bugünle birlikte 3 kere de sinameki yaptım. (3. kür yani bugün yapıldı )
sinamekiyi düzenli olarak 3 haftadır özel günlerde yaptım sadece, maya maskesini de hep özel günlerde yapmıştım.
Bence uzama gayet iyi siz ne düşüneceksiniz acaba :26:
1.5 ay içerisinde göğüs altına iner diye umut ediyorum
Eki Görüntüle 406628 Eki Görüntüle 406627
Cnm gayet super uzamis..
bi 5-6 cm garanti var.. masallah ayni tarihte baslamisz ama benimki yerinde saymakta hala 3cmit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?