Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza canı gönülden hoşgeldin,iz demek istiyorum..
sayfaları takip ettiyseniz bilirsiniz ki
bu topicte pozitif ve inançlı olmak çok önemli...

beraber başaracağımıza inanarak, moralimizi yüksek tutarak uzun uzun saçlarımızı
paylaşıcaz....

herkese kolaylıklar dilerim...
fotolarınızı paylaşmayı unutmayın arkadaşlarım:)))

dayanamadım tekrar girdim bide gözlerim sulanmasa çok süper olacak neyse ya turp maskesi yapıp fayda gören fakat bu ara mevsimsel nedenlerden bulamayan bi arkadaşım vardı o kadar çok yazı okudum ki kusura bakmasın neismi ne sayfayı hatırlamıyorum Yarın bulunduğum semtin pazarı ve geçen hafta varmış annem görmüş şimdi konuşurken birlikte gidelim dedim bende yeniden başlıyım etkilemedi die düşünp bırakıp kalanı salatayla hüpletmiştim Eğer bulursam ve hala istiyosa yazabilir mi kaç tane siyah kırmızı önemli mi v.s yeniyim haliyle bi güvensizlik olabilir adres v.s kargodan o ilçenin kargosuna yollarm alır Çok bildiğimden değil ilk defa yapıcam aklıma ilk gelen formülü yazdım Maksat rapunzelliğine faydam olsun...

canım ben bulamamıştım fakat buldum.. başka arkadaşlarımız da vardı benim gibi, bulamayan olursa sana ulaşacaktır mutlaka :) teşekkürler yine de..

canım ben bulamamıştım fakat buldum.. başka arkadaşlarımız da vardı benim gibi, bulamayan olursa sana ulaşacaktır mutlaka :) teşekkürler yine de..

rica ederim bulmana sevindim desteğin içinde asıl ben sana teşekkür ederim beklemedeyim turp sevenler...sevipte kavuşamayanlar ıııy iğrençti sessiz beklemede kalıyım iisi mi

bugün 8e kadar ay terazi burcunda büyücekmiş sonuna yetiştim ama yağ bakımı uygunmuş hemen yağlarımı hazırlayıp saçlarıma sürdüm
bekliyorum bakalım :44:
terazi burcuyum bide daha etkili olur belki :124:

en sevdiğim saç boyu.en uzun bu kadar seviyorum ben ve böyle istiyorum(selena gomezinki)

benim gibi böyle sevenler var mı??

varsa doping etkisi yapsınn benimki de böyle olsun diyerekten

Son düzenleme:

iyi akşamlar arkadaşlarım...bugün bakım yapanlar?
ben pazara kadar yapamıcam(

pazar sinameke yapıcam, entele losyonum gldi 1 gün sonra da
onu denemeye başlıcam bakalım....

iyi akşamlar arkadaşlarım...bugün bakım yapanlar?
ben pazara kadar yapamıcam(

pazar sinameke yapıcam, entele losyonum gldi 1 gün sonra da
onu denemeye başlıcam bakalım....

İnşallah faydası olur bende entele bulup 2haftalık arada entele losyonu maya turp barcelino (yarın ki pazar turuna göre turp) özel tarihlere göre çokta yormadan 2gün arayla yapıyım diyorum benim de planım bu hayırlısı

güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın umarım arkadaşım..
ben memnunum tüm bakımlarımdan...daha da hızlanacağına
inancım tam:))))

güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın umarım arkadaşım..
ben memnunum tüm bakımlarımdan...daha da hızlanacağına
inancım tam:))))

süpersiniz sende saçında tam bi ekip çalışması budur ne diyim ...okudum not aldım uyguluycam hepsini bilinçli bi şekilde arada yaymak yokmuş öğrendim
küsmem geçiyo yeniden saç tellerim diyebilmem çok yakında hissediyorum))

Son düzenleme:
Kızlar bişi sorucam size, siz bakım yapıyorsunuz falan ama haftada 2 kereden fazla yapmak saç köklerinizi yorar tam tersi etki almaz mısınız bu durumda:26:
Haftada en fazla 2 hatta yağlı bakımları haftada 1 yapmak lazım diye okumuştum ben bir yerde, arada sırada özel günlerden dolayı denk gelebiliyor haftada 2 kere falan ama fazlası zararlı olabilir emin değilim ama bir araştırın siz yinede.:26:

çok haklısın canım...benim dışımda diğer arkadaşlarımız olağan kürlerini uyguluyorlar zaten..
yani dengeli gidiyorlar...

ben neden bu kadar yoğun uyguluyorum onu soracak olursan;
topici başlatan benim ve saçımı adım adım uzatmayı göstererek yapmak istedim...
eğer bu bakımlar işe yararsa
bizden sonraki site ziyaretçileri içlerinden kendilerine uygun kürleri seçer uygularlar...
eğer saçlarımızı uzatmayı başaramazsak da
yine ziyaretçiler kendileri karar verirler yapıp yapmayacaklarına...
ben bu topicteki tüm dostlarıma bunu göstereceğime dair söz verdim..
hiçbirşey elde edemesekde birlik beraberlikle çok güzel bi
dostluk kurduk...inancı yaşıyoruz...değmez mi?

tabiki de değer canım ama ya ters tepki verirse senin saçlar diye korktum:26:

tabiki de değer canım ama ya ters tepki verirse senin saçlar diye korktum:26:

canım benim..kıyamam ya sağoll...
olsun ters tepki vermesini de göze aldım ben...
eğer ters bişiler olursa da paylaşıcam elbette ve
arkadaşlarımın yapmasını ve zarar görmesini
engellemeye çalışıcam...şuan sağlıklı devam ediyorum...
hatta bugün kuaförüm çok beğendi saçımı..çok güçlenmiş dedi,
haddinden fazla uzamış dedi..
o saçın bu hale gelmesi mucize dedi...
şimdilik herşey yolunda, sorun çıkarsa hemen paylaşırım arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…