Canım ben kestirdiğimde de kesim için özel tarihti onunda etkisi olabilir, birde maya çok etkili saç için kesinlikle tavsiye ediyorum benm saçlarımı sanırım uzatanda sinameki değil maya..
bu maya maskesi nasıl oluyor tatlım acaba anlatabilir misin:44:
dayanamadım tekrar girdim bide gözlerim sulanmasa çok süper olacak neyse ya turp maskesi yapıp fayda gören fakat bu ara mevsimsel nedenlerden bulamayan bi arkadaşım vardı o kadar çok yazı okudum ki kusura bakmasın neismi ne sayfayı hatırlamıyorum Yarın bulunduğum semtin pazarı ve geçen hafta varmış annem görmüş şimdi konuşurken birlikte gidelim dedim bende yeniden başlıyım etkilemedi die düşünp bırakıp kalanı salatayla hüpletmiştim Eğer bulursam ve hala istiyosa yazabilir mi kaç tane siyah kırmızı önemli mi v.s yeniyim haliyle bi güvensizlik olabilir adres v.s kargodan o ilçenin kargosuna yollarm alır Çok bildiğimden değil ilk defa yapıcamaklıma ilk gelen formülü yazdım Maksat rapunzelliğine faydam olsun...
canım ben bulamamıştım fakat buldum.. başka arkadaşlarımız da vardı benim gibi, bulamayan olursa sana ulaşacaktır mutlaka :) teşekkürler yine de..
Canım ben kestirdiğimde de kesim için özel tarihti onunda etkisi olabilir, birde maya çok etkili saç için kesinlikle tavsiye ediyorum benm saçlarımı sanırım uzatanda sinameki değil maya..
bu maya maskesi nasıl oluyor tatlım acaba anlatabilir misin:44:
Cnm ben yaş mayayı 2-3 tatlı kaşığı sütle karıştırıp saçıma sürüyorum bazen içine brkaç damla çörekotu yağıda koyuyorum. Tüm saç diplerime bir güzel yedirip 2-3 saat streç filmle sarıp üstünede hatta sıcak tutsun diye bere takıp bekliyorum. sinamekiden daha kötü kokuyor ama canım 1-2 yıkamayla mayanın kokusu gitmiyor 2. banyoya anca yani haberin olsun sonra kokuttun saçlarımı deme
Ben de son sinameki kürümde tülbentten bereye geçiş yaptım çok daha sıcak tuttu gerçekten bide uyudum yastığa hiçbişey bulaşmamıştı koku da sinmemiştiCnm ben yaş mayayı 2-3 tatlı kaşığı sütle karıştırıp saçıma sürüyorum bazen içine brkaç damla çörekotu yağıda koyuyorum. Tüm saç diplerime bir güzel yedirip 2-3 saat streç filmle sarıp üstünede hatta sıcak tutsun diye bere takıp bekliyorum. sinamekiden daha kötü kokuyor ama canım 1-2 yıkamayla mayanın kokusu gitmiyor 2. banyoya anca yani haberin olsun sonra kokuttun saçlarımı deme
iyi akşamlar arkadaşlarım...bugün bakım yapanlar?
ben pazara kadar yapamıcam(
pazar sinameke yapıcam, entele losyonum gldi 1 gün sonra da
onu denemeye başlıcam bakalım....
İnşallah faydası olur bende entele bulup 2haftalık arada entele losyonu maya turp barcelino (yarın ki pazar turuna göre turp) özel tarihlere göre çokta yormadan 2gün arayla yapıyım diyorum benim de planım bu hayırlısı
güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın umarım arkadaşım..
ben memnunum tüm bakımlarımdan...daha da hızlanacağına
inancım tam:))))
süpersiniz sende saçında tam bi ekip çalışması budur ne diyim ...okudum not aldım uyguluycam hepsini bilinçli bi şekilde arada yaymak yokmuş öğrendim
küsmem geçiyo yeniden saç tellerim diyebilmem çok yakında hissediyorum))
Kızlar bişi sorucam size, siz bakım yapıyorsunuz falan ama haftada 2 kereden fazla yapmak saç köklerinizi yorar tam tersi etki almaz mısınız bu durumda:26:
Haftada en fazla 2 hatta yağlı bakımları haftada 1 yapmak lazım diye okumuştum ben bir yerde, arada sırada özel günlerden dolayı denk gelebiliyor haftada 2 kere falan ama fazlası zararlı olabilir emin değilim ama bir araştırın siz yinede.:26:
çok haklısın canım...benim dışımda diğer arkadaşlarımız olağan kürlerini uyguluyorlar zaten..
yani dengeli gidiyorlar...
ben neden bu kadar yoğun uyguluyorum onu soracak olursan;
topici başlatan benim ve saçımı adım adım uzatmayı göstererek yapmak istedim...
eğer bu bakımlar işe yararsa
bizden sonraki site ziyaretçileri içlerinden kendilerine uygun kürleri seçer uygularlar...
eğer saçlarımızı uzatmayı başaramazsak da
yine ziyaretçiler kendileri karar verirler yapıp yapmayacaklarına...
ben bu topicteki tüm dostlarıma bunu göstereceğime dair söz verdim..
hiçbirşey elde edemesekde birlik beraberlikle çok güzel bi
dostluk kurduk...inancı yaşıyoruz...değmez mi?
tabiki de değer canım ama ya ters tepki verirse senin saçlar diye korktum:26:
Cnm ben yaş mayayı 2-3 tatlı kaşığı sütle karıştırıp saçıma sürüyorum bazen içine brkaç damla çörekotu yağıda koyuyorum. Tüm saç diplerime bir güzel yedirip 2-3 saat streç filmle sarıp üstünede hatta sıcak tutsun diye bere takıp bekliyorum. sinamekiden daha kötü kokuyor ama canım 1-2 yıkamayla mayanın kokusu gitmiyor 2. banyoya anca yani haberin olsun sonra kokuttun saçlarımı deme
teşekkür ederim tatlım en kısa zamanda denicem hemenkokutsun ne yapalım başa gelen çekilir heral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?