sağol banucum. benim saçlarımın kendi rengi güzel ve ayrıca seyrek değil çok sık da değil. düz. ama uzamıyo bklım birlikte uzatalım hepberaber....:)
Temmuza iki ay var canim, ne kadar dha uzayabilirki .. :26: tas catlsa 4 cm uzar belki insallah
Bende yagli bakim yaptim suan kafamda, oturuyorum bakalim sabaha kadar bekletmeyide düsünmüyorum degil..
Kızlar bugün öğlen sizin fotolara özendim bende bakımımı yapıp yıkadıktan sonra uzama miktarımı sizinle paylaşmak istedim.
İlk fotoğraf mart 23 martta saçlarımı kestirdikten sonra çekmiştim yaklaşık 5 parmak kestirdim çok içime oturdu hatta ama değdi. son fotoğrafıda şimdi çektim uçları hafif tülerik çünkü daha yeni kuruttum taze taze ekliyorum.
Bu süre içerisinde 2 kere maya maskesi ve bugünle birlikte 3 kere de sinameki yaptım. (3. kür yani bugün yapıldı )
sinamekiyi düzenli olarak 3 haftadır özel günlerde yaptım sadece, maya maskesini de hep özel günlerde yapmıştım.
Bence uzama gayet iyi siz ne düşüneceksiniz acaba :26:
1.5 ay içerisinde göğüs altına iner diye umut ediyorum
Eki Görüntüle 406628 Eki Görüntüle 406627
Kizlar demin yapmis oldugm maskeme corek otu yagi ve tozu zeytinyagi ve zencefi tozu atmistm demin yikadim sonuc mukemmel o kadar pamuk gibi olduki saclarim inanamadm bunu dvm yapicam cok sevdim..
Arkadaşlarım günaydın...3 martta yapılan dip boyamın ardından
bugün itibari ile diplerin son güncel hali.....
Yarın dip boyası ve dip röflesi yapılacak...yani bu son dip fotosu..
yarın boyalı halini de paylaşıcam..ve tekrar sıfırdan
dipleri takibe başlıcam...
Yorumlar lütfen....
Eki Görüntüle 406658
selamlar herkese,
ben sessizce bakınırken aranıza katılıverdim hoşgeldim mi? çünkü olumsuz sonuç alanlardanım moralim bozuk;(
ııım özetlersem ablamı da ikna ederek özel tarihler sinameki ıstılmış zeytinyağı 5 defa kadar turp sarımsaklı şampuan v.s....boya maşa herşeyi bıraktım da
8.sinameki kürümü dün uyguladım ara dönemim başladı bugün itibariyle...
sonu. 35günde 1 cm;( (belime ulaşmasına 1 karış var 20 cm e denk sanıyrm)
Ablamın saçı 20.günde 2,5 cm şimdi 3 cm bulmuştur rahat (beline ulaşması için 7cm gerekti kaldı 4) çoğu zaman hadi kalk saat geçiyo diyip ben yapyrm
ve yanına oturup saçlarını seviyorum uzun ve bakır kızıl çok tatlılar napıyım
çünkü kendiminkilere türlü şebeklikler yaptım sonuç bu ne diycemi bilmiyorum kendim için...
Size gelince süpersiniz ve saçlarınızda çok güzel uzuyo maaşallah diyorum nazarımda değmez kötü niyet barındırmadığım için sanırım rahat olun
ve üşenmeden devam edin
Çünkü sizinkiler söz dinleyen uslu terbiyeli güzel mi güzel her biri birbirinden kıymetli birer saç teli
Benimkiler ise "kıl"hiç kusura bakmasınlar kırgınım ve şebekliği bıraktım 2 gündür spor bile yapamyrm bütün enerjim düştü sayelerinde;(
kıl işte kıllık yapıp beni sinir ediyolar hiç pohpohlayamam şu an asıl benim şevkate ihtiyacım var dairesel hareketlerle masajı bırakıp yolasım var ;(((
öle işte kıymetini bilin ve lütfen üşengeçlik falan yapmayın düzenli devam sizinkiler unutmayın sizinkiler akıllı uslu saç teli
Eki Görüntüle 407050
25martta boyadım 28mart sinameki başlangıç tarihim dip fotoğrafımda 3mayıs.. Aklımla kan testi yaptırmak geldi gribim tamamen geçsin sonuçlara göre bende bi eksiklik varsa bilip ona göre doktor kontrolünde vitamini mi alıyım diyorum Bu sinameki için 2haftalık aramda da bu test işini hallediyim entele losyonu yakınımda ki aktarda yok nerden buluyorsanız yardımcı olur musunuz? bir de barcelino alıyım diyorum denemediğim hakkında iyi yorumlar okuduğum ürünler bunlar... tavsiyeleriniz varsa benim için paylaşırsanız çok mutlu olurum durum ortada gördüğünüz üzere... Not:fotoyu mart die kaydetmşm 3mayıs dün çektiğim dip fotom
Kızlar kirpiklerime badem yağı sürüyorum 4 gecedir bariz bir uzama var alttan da kısa kısa kirpikler çıktı ve kıvrık kıvrık duruyolar kesin deneyin
Ablam markette siyah turp bulmuş:)))))Yarın da pazara bakacak..Kızlar Yalova'ma yakınsanız turp için gidin sanırım bir tek orda var:)))))Yarın haber vereceğim pazarda olup olmadığını.Ben kırmızı beklerken siyah turp,daha ne isterim:))))
canım çokkkk teşekkür ederim..o küçükler yani salkım olanlar işe yarar mı benim de fikrim yok.
yalovadan gelecek olanlar içinde 3-5 tane olsun gönderebilirsen çok mutlu olurum. gereken bilgiler için özelden konuşuruz canım...
tekrar teşekkürler...
hiç bir yerde bulamadım...((
Canım sen bana ne kadar istediğini söyle ben aldırır yollarım sana.
valla 3-5 de razıyım ben...
fazla olursa derin dondurucuya atarım...
adresi özelden yazarım canım...
tamam canım sen yaz ben yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?