Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Temmuza iki ay var canim, ne kadar dha uzayabilirki .. :26: tas catlsa 4 cm uzar belki insallah
Bende yagli bakim yaptim suan kafamda, oturuyorum bakalim sabaha kadar bekletmeyide düsünmüyorum degil..

canım arkadaşım günaydın...
böyle düşünme lütfen...sen ampuller olmadan bu güne kadar yaptın..
ve çok iyi toparladı...inş. 7-8 gün sonra bemiksli yapacaksın...sen o zaman
gör farkı tatlım...
senin saçların da çok ama çok güzel uzayacak...
karamsarlık yok...

günaydın canım...çok çok güzel uzamış..maşallah..
maya gerçekten faydalı bunu
bir kez daha anladım valla...

Kizlar demin yapmis oldugm maskeme corek otu yagi ve tozu zeytinyagi ve zencefi tozu atmistm demin yikadim sonuc mukemmel o kadar pamuk gibi olduki saclarim inanamadm bunu dvm yapicam cok sevdim..

evet canım benim de yaptığım araştırmada çörekotundan çokça bahsediliyor..
ben de bi ara denemeyi düşünüyorum...
dün sipariş verdiğim entele losyonum gelecek bugün...
onu da denicem bakalım...sonuçlarını elbette paylaşıcam...

Arkadaşlarım günaydın...3 martta yapılan dip boyamın ardından
bugün itibari ile diplerin son güncel hali.....

Yarın dip boyası ve dip röflesi yapılacak...yani bu son dip fotosu..
yarın boyalı halini de paylaşıcam..ve tekrar sıfırdan
dipleri takibe başlıcam...

Yorumlar lütfen....

günaydııınn

banu nasıl uzamış nasıl uzamış yaa. çok mutlu oluyorum uzayan saçları görünce. daha bir motive oluyorum.

dün akşam yağ bakımı yaptım bende. sonra aldım metreyi ölçtüm. şöle ki : kasım başında, bayramda kestirmiştim saçımı kulak mememin hizasında. önceki fotolarımdan da görceksiniz omuzlardan düştüler artık. hesapladım kasımdan nisana kadar 5 ay olmuş 5 ayda 1,5den 7,5cm uzasa (ki normalde 1 cm falan uzuyor.ben fazladan hesapladım) dün akşam ölçtüğümde 13-14cmdi. 13-7,5 desem 5,5cm yapar buda son 1 ay bakımlara başladığımdan beri demektir. nisanın6sında başlamıştım ben bakımlara. böyle hesaplayınca inanmak zor geliyor gerçekten. ama bakımlar kesinlikle işe yarıyor bence

baya uzamış kızlar saçlarınız. benim hiç ümidim yok .. ümidi olmayan birinin de ne kadar saçının uzadığını görmek ii olur bence diye düşünüyorum:)
ama çok yavaş uzuyor. tırnaklarım da öyle geç uzuyorlar... bakımlar önemli tabi. dıştan bakım önemsiz diyenler var bazı yerlerde bence çok önemli.. mesela elimiz sudan çıkmadığı zamanlar mesela temizlik bulaşıkta tırnakların çok çbuk uadığını görüyorum. ayrıca hergün duş alanların saçları daha çabuk uzuyor. zaten biz uzamış saçı düzeltmeye çalışmıyoruz.. ben bozulmuş saçn tekrar düzelcegine inanmıyorum. çünkğü neler denedim ve düzelmedi mecbur kestirmek zorunda kaldım.. ama dipten gelen saçların sağlıklı vede hızlı uzatabileceğimizde eminim. tabi bu formüller bende işe yarar mı bilmiyorum. inşallah yarar. umudum yok ama pes etmicem yine de

saçlarımın uçları çok sertleşti yüzüme değdirdiğimde batıyor resmen
sanırım kestirme vaktim geldi offf kestirmeyi hiç istemiyorummm

selamlar herkese,
ben sessizce bakınırken aranıza katılıverdim hoşgeldim mi? çünkü olumsuz sonuç alanlardanım moralim bozuk;(
ııım özetlersem ablamı da ikna ederek özel tarihler sinameki ıstılmış zeytinyağı 5 defa kadar turp sarımsaklı şampuan v.s....boya maşa herşeyi bıraktım da
8.sinameki kürümü dün uyguladım ara dönemim başladı bugün itibariyle...
sonu. 35günde 1 cm;( (belime ulaşmasına 1 karış var 20 cm e denk sanıyrm)
Ablamın saçı 20.günde 2,5 cm şimdi 3 cm bulmuştur rahat (beline ulaşması için 7cm gerekti kaldı 4) çoğu zaman hadi kalk saat geçiyo diyip ben yapyrm
ve yanına oturup saçlarını seviyorum uzun ve bakır kızıl çok tatlılar napıyım
çünkü kendiminkilere türlü şebeklikler yaptım sonuç bu ne diycemi bilmiyorum kendim için...
Size gelince süpersiniz ve saçlarınızda çok güzel uzuyo maaşallah diyorum nazarımda değmez kötü niyet barındırmadığım için sanırım rahat olun
ve üşenmeden devam edin
Çünkü sizinkiler söz dinleyen uslu terbiyeli güzel mi güzel her biri birbirinden kıymetli birer saç teli
Benimkiler ise "kıl"hiç kusura bakmasınlar kırgınım ve şebekliği bıraktım 2 gündür spor bile yapamyrm bütün enerjim düştü sayelerinde;(
kıl işte kıllık yapıp beni sinir ediyolar hiç pohpohlayamam şu an asıl benim şevkate ihtiyacım var dairesel hareketlerle masajı bırakıp yolasım var ;(((
öle işte kıymetini bilin ve lütfen üşengeçlik falan yapmayın düzenli devam sizinkiler unutmayın sizinkiler akıllı uslu saç teli

pixim saçların o zamandan bu zamana baya uzamış maşallah..
Daha çok uzar inşallah...

Banu saç diplerin çok çıkmış çok güzel saç dipleri böyle uzadığı zaman ben çok mutlu oluyorum saçlar uzamış anlamına geliyor:)
Saçlarımı uzun zamandır boyamıyorum bu yüzden diplerden çok kontrol edemiyorum ben ama artık sinemaki mi barcelinomu yoksa ara ara sürdüğüm zeytin yağı mı bilmem saçlarımın rengini değiştirdi...
Çok tatlı bi kahve oldu saçlarım.Sende saçlarını boyadığında diplerinden takip etmek çok zevkli olucak :)

25martta boyadım 28mart sinameki başlangıç tarihim dip fotoğrafımda 3mayıs.. Aklımla kan testi yaptırmak geldi gribim tamamen geçsin sonuçlara göre bende bi eksiklik varsa bilip ona göre doktor kontrolünde vitamini mi alıyım diyorum Bu sinameki için 2haftalık aramda da bu test işini hallediyim entele losyonu yakınımda ki aktarda yok nerden buluyorsanız yardımcı olur musunuz? bir de barcelino alıyım diyorum denemediğim hakkında iyi yorumlar okuduğum ürünler bunlar... tavsiyeleriniz varsa benim için paylaşırsanız çok mutlu olurum durum ortada gördüğünüz üzere... Not:fotoyu mart die kaydetmşm 3mayıs dün çektiğim dip fotom

Son düzenleme:

canım merhaba...elbette aramıza hoş geldin ama böyle üzgün süzgün değil...
sen birkaç gün bizle takıl bak kendini nasıl keşfedeceksin...
bakımları yapman ya da yapmaman değil ki mesele...
ne kadar inançlı olduğunda gizli herşey...bu topicte tüm dostlarım ve ben tam bir inanç
örneği gösteriyoruzzz...
öncelikle biraz sakin, ılımlı ve pozitif ol...fotonu bizimle paylaş ve
olacaklara inanamıcaksın...
hadi bakalım bekliyoruz canım.....

arkadaşım öncelikle bağışla fotonu bu sayfada görmede3n yazdım az önmcekileri...
saçların söylediin kadar yavaş uzamış gibi görülmüyor. 25 marttan bu yana gayet normal uzamışlar...
kürleri yaparken eksik bişi yada düzensizlik söz konusu olabilir...
ayrıca şok diyet falan da yapma...
bunlara rağmen bence gayet iyi bir yol katetmişsin...
hiç moralini bozmadan motivasyonunu yıkmadan devam et...

ben barcelona yağdan memnunum...düzenli yapıyorum...
bugün entele losyonumda geldi....bakalım denicem...
neler olacak:))) önceki sayfalara bakarsan detaylı neler yaptığımızı hep yazdık arkadaşlarımla...
yeni gelen arkadaşlarımıza kolaylık olsun diye...

Ablam markette siyah turp bulmuş:)))))Yarın da pazara bakacak..Kızlar Yalova'ma yakınsanız turp için gidin sanırım bir tek orda var:)))))Yarın haber vereceğim pazarda olup olmadığını.Ben kırmızı beklerken siyah turp,daha ne isterim:))))

paketleyip göndersin hemen...altın değerinde valla:)))

Canım sen bana ne kadar istediğini söyle ben aldırır yollarım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…