iyi tatiller abla :) bombayız bombaa bugun kürün 3. günü olucak inşallah :))
canım benim..çok sevindim...
hadi kolay gelsin sırma olsun saçların...önünü göreme saçlarından:)))
Ayy inşallah ya cümlemizin :) bu arada ben kürü haftada 2 kere yapıyorum daha iyi geliyo sanki
bilemiyorum canım o kadar yoğun nasıl olur...
zaten aralarda yağ bakımlarım var ya...zaman kalmıyor..
ördek gibi hep suyun içindeyim zaten:)))
Ben şuan sinamekiyle bu elseve'nin saç maskesini uyguluyorum valla iyi gidiyor ama birazcık bemix kokuyorumvalla inş faydası olur da ben de size söylerim :) sorma abla ya bende aynı şekilde şifayı kapmasak bari
canım ben kaptım geçti,ğimiz hafta...burun akıntısı,aksırık,tıksırıkla geçirdim...
hoş hala bi parça kaldı ama inatla devam ediyorum..
hanım evladı olmayayım dimi:)))
benim bakımlar çok düzenli gidiyor maşallah...böylede devam etsin inş.
dün entele losyonu aldım...bakalım hafta başı başlıcam..
sonuçlarını yine bu topicte sizlerle paylaşıcam...
gözlerimize inanamadığımız günler diliyorum valla:)))
Ayy çok geçmiş olsun :)) süper süper bu kadar bakıma uzasınlar artık valla yani dimi :)) inşallah çok çok uzar da çatlar kuaförler :)) azcık daha zaman geçsin bende koyucam resimlerimi :)
turp yok malesef Onu maske olarak eleyip Barcelino aldım aktardan 25tl ye Ne kadar dedim 25 dedi Hıım çokta uygun bişe değilmiş neyse alıyım dedim Kafamda şu soruyla ? bu aktar beni kazıklıyo olabilir mi Entele Losyonu var mı peki diye sordum Yok demişti bilmiyo da gibiydi daha önce sormuştm çünkü Bizde yok getirtiriz pahalı bişey ama dedi Kafamda yine o soru ? Tamam bulamazsam gelirim diyip eve geldim Ablam kardeşim bakıp bugün arıycaklar bulurlarsa bu var fiyatı bu diye Gerçek fiyatları ne bunların ???Bilenler yazarsa memnun olurum
25 e mi aldın?
Her yerde fiyat farklıdır tamamda bu kadar da olmaz.
Ben 10tl ye aldım..
Adam baya bi kazıklamış bir daha almayın ordan.Adamdaki hinliğe bak sinir oldum adama.
turp yok malesef Onu maske olarak eleyip Barcelino aldım aktardan 25tl ye Ne kadar dedim 25 dedi Hıım çokta uygun bişe değilmiş neyse alıyım dedim Kafamda şu soruyla ? bu aktar beni kazıklıyo olabilir mi Entele Losyonu var mı peki diye sordum Yok demişti bilmiyo da gibiydi daha önce sormuştm çünkü Bizde yok getirtiriz pahalı bişey ama dedi Kafamda yine o soru ? Tamam bulamazsam gelirim diyip eve geldim Ablam kardeşim bakıp bugün arıycaklar bulurlarsa bu var fiyatı bu diye Alın ya da almayın bişe diycem tereddütteyim Gerçek fiyatları ne bunların ???Bilenler yazarsa memnun olurum
25 e mi aldın?
Her yerde fiyat farklıdır tamamda bu kadar da olmaz.
Ben 10tl ye aldım..
Adam baya bi kazıklamış bir daha almayın ordan.Adamdaki hinliğe bak sinir oldum adama.
çok güzel umarım benimkiler de çabucak uzar :) kuaförü dinle bence saçını çok yormamış olursun... hem sarı hem de sağlıklı saçlar harikaben sinameki kürünü pek beğenmedim ilk yaptığımda işe yarayacak gibi geldi ama sonrasında bana uygun olmadığına kara verip bıraktım şimdi sadece bemikş evigen ve bepanthen kürü yapıyorum... daha önce konuşulmuş olabilir emin değilim ama yine de sormak istiyorum sen saçına bakım amaçlı hiç bira sürdün mü? ben yakın zamanda deneyeceğim de....
merhaba canım, ben de kuaförümden aldım barcelonayı 15 tl..ama sonra internette 8
tl ye buldum.
entele losyonda 25 tl ye internetten aldım.
Güzelliginiz icin
Güzelligin sirri mayada sakli. Onunla saclariniza masaj yapin, sütte eriterek yüzünüze ve ellerinize sürün. Güzelliginiz icin ihtiyaciniz olan tüm gereksinimleri karsilayacak kadar zengin olan mayayi mutfaginizdan eksik etmeyin.Vücut ve yüzYüzünüzü nemlendirmek ve dis etkenlere karsi korumak icin mayadan yararlanabilirsiniz . Yüksek dozda protein iceren maya, cilt dokularinin yeniden yapilanmasini sagliyor. Cildin daha güzel ve pürüzsüz gorünümüne yardimci oluyor. Protein, ayrica cildin oksijen almasini saglayip beslenmesine katkida bulunuyor. Mayanin icerigindeki yüksek potasyum miktari, dokularda biriken toksinleri disari atarak cildin artik maddelerden arinmasini sagliyor. Boylece cilt adeta yenileniyor. Maya, cildin mat ve pürüzlü gorünümüne yol acan mide sorunlarini gideriyor. Bagisiklik sistemini güclendirerek cilt alerjilerini onlüyor. İcerigindeki B2 ve B6 vitaminleri sayesinde cildin yag dengesini ayarlayarak akne ve sivilceye karsi etkili oluyor. Maya, deyim yerindeyse cildi hem icerden hem de disardan besliyor.
Saclar
Maya ozellikle stresli donemlerde saclarin dokülmesini onleyip saglikli uzamasini sagliyor. İcerigindeki B5 vitamini, sac sagligi icin cok onemli olan keratin olusumunu uyariyor. Keratin, saclarin dokülmesini onleyip daha hacimli ve gür gorünmesini sagliyor. 4 corba kasigi toz mayayi 1 bardak ilik suda eritin. Sac diplerine früksiyon yaparak yedirin. Birkac dakika bekledikten sonra bol suyla durulayin.
Bu yaş maya olsa yani hani şu kare şeklinde buzlukta sakladığımız var ya ondan olsa olmaz mı :))
iyi akşamlar arkadaşlarım...bugün boya ve röfleden sonra dipleri paylaşmıştım...
ve işte bugün itibari ile saçlarımın boydan son uzunluğu ve hali....fön biraz içe kıvrımlı çekildi...onu da hesaba katın arkadaşlarım...
boydan kıpmış biraz benim oğlan fotoyu çekerken
hemde en önemli, yerini:)))
Eki Görüntüle 407463
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?