Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

mevsim geçişlerinde saçımın dökülmesi arttığı zamanlarda maya maskesi yapıyorum ve dökülmeyi durduruyor...tatlım ben bira mayası aramaktan bahsetmiyorum direk birayı saçıma (dipleri hariç) sürmeyi düşünüyorum bunu yapan arkadaşlarım saçlarında kırık kalmadığını söylüyorlar ama ben denemediğim için bi yorum yapamayacağım elimde saç bakımı için 10-15 tane ürün var en azından bi kısmını bitirdikten sonra birayı saçıma süreceğim :) sende bunu denersen yorumlarını bizlerle paylaş sabırsızlıkla bekliyorum...

Bu yaş maya olsa yani hani şu kare şeklinde buzlukta sakladığımız var ya ondan olsa olmaz mı :))

saç dökülmesi için soruyorsun değil mi? ben dökülmeler (mevsim geçişlerinde olan fazla dökülmeler için)için kuru maya kullanıyorum ve memnunum :)

Maşallah çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutupta düzeleyim ....saçıma sövesim var)) şaka bi yana ben düz fönü çok özledim yaw....

Son düzenleme:
Maşallah çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutupta düzeleyim ....saçıma sövesim var)) şaka bi yana ben düz fönü çok özledim yaw....

valla ben föne ara verdim...
dün boyandı diye çekti fönü. ondan öncede 1 mayıs fotosu için çektirmiştim..

artık yine ara veririm mecbur kalmadıkça fön maşa düzleştirici yok arkadaşım...
ben uzayacağına inanıyorum da bu kadarını açıkçası beklemiyordum. sırtıma doğru
iniyor şaka maka...

Diyorum ya sizin ki akıllı uslu birer saç teli )) röfleden sonra nasıl olmuş daha ii görmek için düz bi fön şart diye düşünenlerdenim arada kaçamak işte bizde sebepleniyoruz sayende saçlarım feyz alın!!! Yıpranınca bıraktm Eski röfleli düz saçlı fotoma baktımda uğraşmasaymşm o kadar çoktan belimde olurlarmış en çokta bi yaptıklarını bi daha yapamıyolardı siniri stresi cabası Artık 2.tur sinameki bitimine kadar sıkıcam dişimi düz fön ve boya için inşallah yani

Eklentiler

• $888888888.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 37

canım hepimizin saçı uzayacak başka şansı yok ki...
bu arada sinameke kürümü yıkadım diplere bi baktım ki aman
Allahım sabah pıtır pıtır olanlar iyice görülüyor..eşime gösterdim
çok etkilendim dedi..daha dün boyandı yaa...inanamadı adam...
önümde saygı ve hürmetle eğiliyor

fotosu net çıkarsa paylaşırım..

Son düzenleme:

Tüüü eski röfleli halim paylaşmaktan vazgeçmiştim geçmiş geçmişte kalsın hesabı ama yaaa ;(((

saçlarımda sanırsam ki galiba özür dilemeliyim uzamışlar şaşkınım ne demeli bilmiyorum 2.kürde aklıma gelmişti çekmek ve yatağımda doğrulp yastığa teli otomatiğe alıp bırakıp çekmiştim ii bi foto değil ama başlangıç için başka da yok malesef... Ya belki de bugün kü barcelino dürttü uzayııın bende bir sürü yağ var die önden göğüs hizama gelmiş
ama bi sorunum var ki hala tararken koparak dökülüyo;(
1.foto 5mayıs az önce çekildi
2.foto 4nisan 2.kürden sonra

Eklentiler

• $4nisan 2.kür.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $5mayýýýs.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

ay ay
ne desem ne söylesem....canım ya maşallah

Ben saçımı uzatmaya 5 ay önce başladım. Genel anlamda hiçbir şey işime yaramadı. Sinameki kürünü 3 kere yaptım. Hem işe yaramadı hem de avuç avuç saçım döküldü. Az dökülen saçlarım üzerinden 3 4 ay geçmesine rağmen toparlayamadı. Bir ara çam terebentin+Badem yağı+ballı şampuan kullandım o da uzatmadı hatta saçımı o da çok döktü bıraktım 2 aydır falan azaldı biraz dökülmem. Pek bir şey kullanmadım bu süre zarfında kendi haline bıraktım daha çok.

Benim saçlarımın boyu şu an omuzlarımda falan. Geçen hafta kestirdim daha uçlardan çok yıprandı diye.
Saçlarımı en son 22 martta boyatmıştım. Dün yani 4 mayısta ölçtüm diplerden 2 cm uzamış çok sevindim. Halbuki çok bir şey yapmadım. 2 kere falan zeytinyağı+badem yağı+evigen+Bepanthen+yumurta sarısı maskesi yaptım. Bir kere de aktardan karışık bir yağ almıştım ondan sürdüm. Normal şampuan kullandım. Saçıma fazla bir şey yapmamama rağmen uzamış olması beni şevke getirdi ve uzatmak için yine bir şeyler yapmaya karar verdim :)

Şampuanıma sarımsak attım. Bir ara denemiştim uzatmada işime yaradı gibi gelmişti. Hatta sarımsak atalı bir hafta olacak neredeyse. Sonra dün saçlarıma ısıtılmış zeytinyağı sürdüm. İlk defa yaptım bunu yumuşacık yaptı çok hoşuma gitti. Bu hafta içi de biyotin almayı düşünüyorum bakalım.
Resim çekme imkanım pek yok, çektirecek kimsem yok çünkü ama ben de destek olmak, destek almak istiyorum sizler de isterseniz

Uzatmak için başka önerileriniz varsa bekliyorum

Ay ben birayı sürmeyi hiç düşünmemiştim sen öyle yazınca bira mayasından diye düşündüm Zaten saçlarımı içten besliyorum birayla bi tanesini de saçıma süreyim bakayım neler olcak sonuçları yazarım

canım arkadaşım aramıza hoşgeldin...
elbette desteğin güç verecek, bizde senden güç ve moral alacağız...
yaptığın bakımlar byeterli gibi ama sayfalara
göz atarsan sana en uygun bakım şeklini bulursun..kendine uygun bi paket yap...
sonuç alırsın canım...
aklına ne takılırsa sor mutlaka...

ay çok hoşsun...
ben bıraktım şu ara içten besleme kısmınıDD

ay ay
ne desem ne söylesem....canım ya maşallah

Başlangıç fotom kambur bugünkü gibi net fotolar çektirmelym öncelikle Ve de çok teşekkür ederim size Çünkü ne olduysa şu 2günde oldu 3mayısta ki dipten daha farklı şu an boydan da durum bu Ben şoktayım tarif edemiyorum başka türlü yuppi ve de hoppi İyi ki varsınız Zeyno... adlı arkadaşım demişti ki Her bakımı inançla bu bakım saçlarıma çok iyi gelecek die yap işe yarıycak görüceksin bugün sürmeden içimden tekrarlayıp sardım kafamı çok teşekkürler ona da umarım görür iyi ki varsınız ve Oooh be ))

Bu yaş maya olsa yani hani şu kare şeklinde buzlukta sakladığımız var ya ondan olsa olmaz mı :))

Ben de bi kere maya maskesi yapmıstım saçıma yaş mayayla pırıl pırıl ve hacimli olmuştu yumurta da koymustum 3 gün burnuma yumurta kokusu geldi ııyykkk bi daa koymam bi kere de kuruyla deneyim bakayım fark olcak mı

canımmm...sen de iyi ki varsın...
böyle inançlı olunca başarmaman için bir sebep yok...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…