Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

içten beslediğin bi gün birazını ayır onunla da dıştan beslersin yalnız saçına süreceğin kısmını iyice dinlendir asidi kaçsın mümkünse birkaç saat bekle :) saç diplerin hassas olabilir o yüzden diplerine sürme 2 saat bekle ve yıka :) ben arkadaşlarımdan tarifi böyle aldım sana kolay gelsin yorumlarını da sabırsızlıkla beklicem

Üstüne de watsons biralı maskesini sürerim ohhh artık önümüzdeki 1 ay içmeme gerek kalmaz mutlaka deneyim yazarım :)

Üstüne de watsons biralı maskesini sürerim ohhh artık önümüzdeki 1 ay içmeme gerek kalmaz mutlaka deneyim yazarım :)

o maskeden memnun musun? ne kadar süredir kullanıyorsun ve saç tipin nedir? çok mu soru sordum ne ben aldım ama kullanmaya fırsatım olmadı iyiyse diğer ürünleri doğruca çöpe atacağım

o maskeden memnun musun? ne kadar süredir kullanıyorsun ve saç tipin nedir? çok mu soru sordum ne ben aldım ama kullanmaya fırsatım olmadı iyiyse diğer ürünleri doğruca çöpe atacağım

Daha kullanmaya fırsatım olmadı canım daha geçen gün almıştım ballı ve sütlüsünü kullanıyorum şuan ama ballıdan daha memnunum biralıyı forumda bi arkadaş yazmıstı saçlarıma hacim verdi diye ondan merak edip aldım çünkü saçlarım ince telli ve pek de gür değil yıkadığımın 3 4 saat sonrası sönüyorlardı hemen ama ballıdan sonra sanki 1 saat önce yıkamısım gibi oluyor artık sanırım biralısı bu iş için daha ii olcak çünkü volumizer yazıyo kutusunda bakalım deneyip yazarım sonuçları canım

saçlarım seninkiyle aynı yapı da... sanırım mantığımızda aynı bende senin gibi düşünüp aldım ama kullanmaya sıra gelmedi

saçlarım seninkiyle aynı yapı da... sanırım mantığımızda aynı bende senin gibi düşünüp aldım ama kullanmaya sıra gelmedi

Kafanın üstündekiler aynı olunca kafada aynı çalısıyor herhalde Ballısı az kaldı onu bitirince başlıcam şimdi boşuna açmayım hepsini birden inşallah vaadettiği gibidir ballı süper o yüzden umutluyum istediğim gibi çıkarsa artık saç kremlerinin yüzüne bile bakmıcam

tabii yaa köprüyü geçene kadar... sonra bi daha ballının ve saç kremlerinin yüzüne bakmayacaksın inanıyorum ben

tabii yaa köprüyü geçene kadar... sonra bi daha ballının ve saç kremlerinin yüzüne bakmayacaksın inanıyorum ben

Zaten ne zamandır saç kremi yerine maske sürüyorum onlardan vazgectim de ballıdan vazgecmem dönüşümlü olarak ballı bira :)) sütlü pek hoşuma gitmedi yalnız kokusu güzel

Zaten ne zamandır saç kremi yerine maske sürüyorum onlardan vazgectim de ballıdan vazgecmem dönüşümlü olarak ballı bira :)) sütlü pek hoşuma gitmedi yalnız kokusu güzel

ballı bira iyi fikirmiş beğendim bu ikilinin tadı tadı nasıl olur ki kesin kötü olur çünkü ben pek tatlı sevmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…