Kızlar bir yanlış anlama var onu düzeltmek istiyorum.
Ben yatırım uzmanı olmamın yanında gıda teknikeriyim ve bira üretimini her aşamasında gördüm.
Birada asit değil lezzet koruması ve taze kalması için ambalajlama öncesi karbondioksit gazına basılır şişe yada kutunun içine.
O açtığımızda ve bardağa döktüğümüzde çıkan baloncuklar biranın içinde ki karbondioksit'in birayı terk edişidir kısaca mayalı bir içecek olduğu için bu yöntemle taze tutulur
Biranın üretimi: buğday, şerbetçi otu, malt otu fermantasyonu ile gerçekleştirilir.
Bir arkadaşımız biranın içine limon sıkmaktan bahsetmiş kesinlikle onaylanamaz limon doğal asittir (strik asit)
Saça kullanmak için açın birayı atsın fazla karbondioksit çıksın sürün problem olmaz
kızlar size harika birşey söylücem.
geçen gün maya maskesi yapmıştım ilk kez. sadece diplerine uygulamıştım ve saçlarım yumuşacık olmuştu söylemiştim burdada.
dün gece aynaya bakıyodum saç diplerim parlıyor ama öyle böyle değil direkt gözüme çarptı. parlaklık beyaz gibi gözüküyor eyvah maya saçlarımı beyazlaştırdı heralde dedim.
ama meğer parlaklıkmış o. sadece diplerine sürdüğüm için diplerim parlıyodu . kızlar mutlaka deneyin.
ben busefer tüm saçıma uygulucam aycangülün tarihinde. sonuç muhteşem kesinlikle deneyin gözlerinize inanamayacaksınız :115:
Çok parlamanın dezavantajı maalesef ben kaç tel saçımı kestim öyle beyaz sanıp meğerse parlaklıktanmıs
Kızlar bir yanlış anlama var onu düzeltmek istiyorum.
Ben yatırım uzmanı olmamın yanında gıda teknikeriyim ve bira üretimini her aşamasında gördüm.
Birada asit değil lezzet koruması ve taze kalması için ambalajlama öncesi karbondioksit gazına basılır şişe yada kutunun içine.
O açtığımızda ve bardağa döktüğümüzde çıkan baloncuklar biranın içinde ki karbondioksit'in birayı terk edişidir kısaca mayalı bir içecek olduğu için bu yöntemle taze tutulur
Biranın üretimi: buğday, şerbetçi otu, malt otu fermantasyonu ile gerçekleştirilir.
Bir arkadaşımız biranın içine limon sıkmaktan bahsetmiş kesinlikle onaylanamaz limon doğal asittir (strik asit)
Saça kullanmak için açın birayı atsın fazla karbondioksit çıksın sürün problem olmaz
günaydın ve iyi haftalar arkadaşlarım...
pırıl pırıl bir gün hepimizin olsun...bugün bakım günü
olan kimler?
Çok parlamanın dezavantajı maalesef ben kaç tel saçımı kestim öyle beyaz sanıp meğerse parlaklıktanmıs
verdiğin bilgiler için tekekkürlerben birayı saçın boyuna ve ucuna sürmeyi planlıyorum... içindeki alkol kafa derisine zarar verebilir diye düşünüyorum ama %5 lik bi oranı olduğu içinde bi yandan bi sorun yaratmaz gibi de geliyor... sen bu konuda ne düşünüyorsun? gerçi alkolsüz biralarda var ama kararsız kaldım doğrusu :44::44:
Bira mayası dedikleri de aynı şey mi acaba yani biranın içine koyulan mı alsam saç diplerime sürsem zararı olur mu?:26::26:
kızlar yaş mayadan mı bahsediyosunuz? merak ettim doğrusu maskeyi nasıl yaptınız detaylarıyla aydınlatın bizi
kızlar yaş mayadan mı bahsediyosunuz? merak ettim doğrusu maskeyi nasıl yaptınız detaylarıyla aydınlatın bizi
...............
Ben bir kez yaptım yaş mayayla biraz sütü karıştırıp macun kıvamından biraz daha sulu yaptım saç diplerime ve tüm saçıma sürdüm 2 3 saat kadar beklettim çok güzel oldu acayip parladı yumuşadı ve dolgunlaştı. Bazıları kuruyla yapıyor hatta bi sitede vardı tarif 4 kaşık mayayı bir kaşık suyla karıştırıp saç diplerine sürüyormussun bu akşam kuruyla denicem bakalım fark olcak mı :)
yaş mayayı macun kıvamına gelicek şekilde sütt katıyoruz canım bunu saç diplerimize sürüp 2 saat bekletip yıkıyoruz
Kızlar argan yağı arayışlarımız bir türlü netleşmediği için açıkçası firmalara güvenmiyorum saf argan yağı yok.
E vitamini ihtiyacımız ve cildi beslemek için deneyip sizlerinde faydalanmanızı istediğim 2'li bakım topiğime beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html
Evet bi de ben yumurta da koymustum saf saf kafam oldu kek hamuru gibimaya nasıl ağırlaştırıyo başını dimi. ben başım kabarıyo dedim bisüre sonra
Rica ederim tatlım paylaşılmayan bilgi bilgi değildir. Alkolün çeşitleri ve dereceleri var sorun yaratmaz canım alkolsüzün üretim bilgilerine bir göz atıp tekrar bilgi verebilirim
Bira mayası malt ve şerbetçi otlarıyla sağlanıyor bu bitkiler uygun koşullarda arpa ve buğday ile fermente edildiğinde bira elde ediliyor. Bence açıp karbon salınımını sağladıktan sonra sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum
Evet bi de ben yumurta da koymustum saf saf kafam oldu kek hamuru gibikabardı sertleşti dedim çıkaramıcam ben bu maskeyi kafamdan herhalde ama sonuç şahane oldu yumurta koymıcam bu defa kokusu cıkmadı 2 gün ya da bana oyle geldi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?