Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

bu harika boyaya da katıp kullanabilirmişiz sinameki küllü boyamı akıttığı için boyama tarihime erteleyip duruyorum en kısa zamanda rapunzel olurumda inşallah sinamekiyle vedalaşıp boyayabilirim Ama ablamda deniycem her ay mecbur dipleri geliyo (bahsetmiştim 2,5-3cm)sinameki tek yaptığı bakım bakır kızıl bir de akıyo ben boyuyorum saçını bu defa barcelino katarak boyarım ve sonuçları da paylaşırım Boyamak zorunda olupta bilmeyenlerde katıp boyasına rahatlıkla +bakımla boyarlar saçlarını...
Çok hoşuma gitti paylaşım istedim

Son düzenleme:
Kızlar bir yanlış anlama var onu düzeltmek istiyorum.
Ben yatırım uzmanı olmamın yanında gıda teknikeriyim ve bira üretimini her aşamasında gördüm.
Birada asit değil lezzet koruması ve taze kalması için ambalajlama öncesi karbondioksit gazına basılır şişe yada kutunun içine.
O açtığımızda ve bardağa döktüğümüzde çıkan baloncuklar biranın içinde ki karbondioksit'in birayı terk edişidir kısaca mayalı bir içecek olduğu için bu yöntemle taze tutulur
Biranın üretimi: buğday, şerbetçi otu, malt otu fermantasyonu ile gerçekleştirilir.
Bir arkadaşımız biranın içine limon sıkmaktan bahsetmiş kesinlikle onaylanamaz limon doğal asittir (strik asit)
Saça kullanmak için açın birayı atsın fazla karbondioksit çıksın sürün problem olmaz

verdiğin bilgiler için tekekkürler ben birayı saçın boyuna ve ucuna sürmeyi planlıyorum... içindeki alkol kafa derisine zarar verebilir diye düşünüyorum ama %5 lik bi oranı olduğu içinde bi yandan bi sorun yaratmaz gibi de geliyor... sen bu konuda ne düşünüyorsun? gerçi alkolsüz biralarda var ama kararsız kaldım doğrusu :44::44:

Çok parlamanın dezavantajı maalesef ben kaç tel saçımı kestim öyle beyaz sanıp meğerse parlaklıktanmıs

Bira mayası dedikleri de aynı şey mi acaba yani biranın içine koyulan mı alsam saç diplerime sürsem zararı olur mu?:26::26:

Çok parlamanın dezavantajı maalesef ben kaç tel saçımı kestim öyle beyaz sanıp meğerse parlaklıktanmıs

valla ya bende dün gördüm gözlerime inanamadım saçlarım beyazladı sandım çok korkmuştum ama gündüz bakınca parlaklıkmış meğer

kızlar yaş mayadan mı bahsediyosunuz? merak ettim doğrusu maskeyi nasıl yaptınız detaylarıyla aydınlatın bizi

Rica ederim tatlım paylaşılmayan bilgi bilgi değildir. Alkolün çeşitleri ve dereceleri var sorun yaratmaz canım alkolsüzün üretim bilgilerine bir göz atıp tekrar bilgi verebilirim

Bira mayası dedikleri de aynı şey mi acaba yani biranın içine koyulan mı alsam saç diplerime sürsem zararı olur mu?:26::26:

Bira mayası malt ve şerbetçi otlarıyla sağlanıyor bu bitkiler uygun koşullarda arpa ve buğday ile fermente edildiğinde bira elde ediliyor. Bence açıp karbon salınımını sağladıktan sonra sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
kızlar yaş mayadan mı bahsediyosunuz? merak ettim doğrusu maskeyi nasıl yaptınız detaylarıyla aydınlatın bizi

Ben bir kez yaptım yaş mayayla biraz sütü karıştırıp macun kıvamından biraz daha sulu yaptım saç diplerime ve tüm saçıma sürdüm 2 3 saat kadar beklettim çok güzel oldu acayip parladı yumuşadı ve dolgunlaştı. Bazıları kuruyla yapıyor hatta bi sitede vardı tarif 4 kaşık mayayı bir kaşık suyla karıştırıp saç diplerine sürüyormussun bu akşam kuruyla denicem bakalım fark olcak mı :)

yaş mayayı macun kıvamına gelicek şekilde sütt katıyoruz canım bunu saç diplerimize sürüp 2 saat bekletip yıkıyoruz

yaş mayayı macun kıvamına gelicek şekilde sütt katıyoruz canım bunu saç diplerimize sürüp 2 saat bekletip yıkıyoruz

çok teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim kuru mayayı dökülmeye karşı ara ara kullanıyorum parlaklık konusu dikkatimi çekmemişti ama dökülmeyi durduruyor banyoda 5 dk beklemeniz yeterli

maya nasıl ağırlaştırıyo başını dimi. ben başım kabarıyo dedim bisüre sonra
Evet bi de ben yumurta da koymustum saf saf kafam oldu kek hamuru gibi kabardı sertleşti dedim çıkaramıcam ben bu maskeyi kafamdan herhalde ama sonuç şahane oldu yumurta koymıcam bu defa kokusu cıkmadı 2 gün ya da bana oyle geldi :26:

teşekkürler bu arada topiğine baktım faydalı görünüyor...

ayyyy yumurta mı aman tanrım o koku kimbilir nasıl olmuştur . sen kek yapmışsın baya vanilya filanda koysaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…