Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

canım merhaba,,,öncelikle senin katettiğin uzama yabana atılacak bi uzama değil.
çünkü kürün içeriğinde eksiklerin vardı..buna rağmen uzadı ve parlak oldu..
dediğin doğru kafaya fazla takmamak lazım..
ben postişi taktığımdan beri saçımı göremediğimden dolayı daha az düşünüyorum.
birazda zamana bırakıyorum...
ancak 24 martta başlayan bakım serüvenimde güzel en azından beni memnun eden sonuçlar
aldım...
devam edicvem bakalım...başaracağıma inancım sonsuz...

birde Alesim, hangi dip fotosundan sözediyorsun canım?
boyamadan önceki mi boyadıktan sonraki hali mi?

Evet canim cok haklisin katiliyorum, ben sacimi bagladigim kürümü tam yapamadigm halde yinede uzadi ama bazen diyorum hic kür yapmadan bu kadar uzatanlar var örngin kuzenim dün havasini atar gibi ben senin üzerine kac kere dip boyadim yinede bundan fazla cm uzadi demekki kür yapsam nolucak dedi, tabi morelim biraz düstü ama napalim yapi meselesi..
Canim saclarini boyadiktan sonra eger koyduysan vede ben de göremediysem yeniden koy diyodum.. :)

Kizlar bu arada 1 kürden sonra dinlenme zamanim geliyo iki haftalik hadi bakalim rapunzel olucaz insallah.. :)

slm kızlar oh oh mAŞALLAH baya uzamalar var saclarda bende 2 haftalık dınlenme surecındeyım onumuzdekı hafta tekrar baslıcam
kurlerıme bu arada uclarından da bıraz aldırmayı dusunuyorum daha saglıklı uzasınlar dıye

Ay caniim bunlar yarin 1 cm atar hemen ohh hemencecik belli olur ne gzl ne sans insanin saclarinin acik renk olmasi.. :)
Bende boyicam muhtemelen koyu kahve olucak ve diplerim belli olmicak ama olsun hic yokdan bakimli dururlar..

evet canım sarı olmanın avantajı bu...diplerimi çok rahat gözlemleyebiliyorum..
ama bu durum eşimin hiççç hoşuna gitmiyor...
daha dün boyandı bu ne böle diyo:))
:44:

hayırlısı olsun canım..evet gelişmeler sürüyor...
ben de haftaya cumartesi 1 kez daha yapıcam 2 haftalık ara başlıcak...
bakalım neler olacak...

Kızlar kendi saç ölçme yöntemimi paylaşmak istiyorum Kareli bir kağıttan uzun ince bir şerit kestim. Çok kolay kıvrılabildiği için diplerimden tutup onunla ölçtüm boyadığım yerden ne kadar çıkmış diye. Kareli defterlerin hepsinde 2 kare 1 cm'ye tekabül eder. Altlarına da tarihleri yazıyorum ki farkı, uzamayı görebileyim. Bana şevk de oldu böyle görmek. Hatta odanın bir yerine asılabilir bile

hmm anladım canım çok sağol,
ben daha önce bir kez yapıp içmiştim ama çok da içememiştim sanırım tadı ağır gelmişti :26:
bir bardağa bir çay kaşığıyla mı başlasam alışmak için ne yapsam ki?
gerçi onun tadına da alışılır mı bilmem
haydi içelim güzelleşelim

harika canım...çok beğendimm...

evet canım tadı ağır...o nedenle gece yatarken içmeyi tercih ediyorum..
bir kez sabah içtim tüm gün midem bulandı...dayanamadım...
gece içince en azından uyuyorum bişi anlamıyorum...
su ile bir kaşık yutmayı bile düşündüm ama sütle işe yarıyor demekki diye tarifin
dışına çıkmadım.....

07 Mayıs 2012, saat 05:38’den 09 Mayıs 2012 saat 03:33’e kadar Ay Yay burcunda küçülecek;
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
bakım yapmayıp saçlarınızı dinlendirebilirsiniz ayrıca.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..

Bu maya maskesi nasıl oluyor? Yaş mayayla mı kuru mayayla mı? Saçtan arındırılabiliyor mu? Kokusu kötü mü? Çok sordum galiba

watsons dan biralı saç maskesi aldım ilk kez kullanıcam watsonsın ürününü. inşallah güzeldir

Bu maya maskesi nasıl oluyor? Yaş mayayla mı kuru mayayla mı? Saçtan arındırılabiliyor mu? Kokusu kötü mü? Çok sordum galiba

ben dün yaptım bu maya maskesini ilk defa . ve çok memnun kaldım.
ben yaş maya ile yaptım ama kuru mayaylada oluyomuş.
yaş mayaya biraz süt ilave edip macun kıvamına getirdim saç diplerime uyguladım ve 2 saat beklettim.
saçtan kolay çıkıyo ıslanınca yumuşuyo ve akıyo kolayca ama kokusu 2-3 saat sonra geçiyo.
fakat saçları yumuşacık pamuk gibi yapıyo bence bir dene

kilo aldırıyomu peki ? hani maya sonuçta kilo aldıran bişey. :26:
bende bunu yapmayı düşündüm ama kilo aldırır diye korktum :26:

kilo aldırıyomu peki ? hani maya sonuçta kilo aldıran bişey. :26:
bende bunu yapmayı düşündüm ama kilo aldırır diye korktum :26:

Canım şuana kadar bir kilo belirtisi yok...,
daha doğrusu ben çok ,iştahlı biriyim zaten...çok kolay alıp çok kolay veriyorum.
dolayısı ile mayaya bağlı bi kilo artışını saptamam ve söylemem çok zor.
bir haftada 64 kiloları da gördüğüm zamanlarımda oldu 57 kiloları da...
o nedenle de sana sağlıklı bi cevap veremicem arkadaşım...

günaydın ve iyi haftalar arkadaşlarım...
pırıl pırıl bir gün hepimizin olsun...bugün bakım günü
olan kimler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…