Selam Kizlar... FArkedildiyse bu aralar cok giremiyorum yada youmlarimi belirtemiyorum kusura bakmayin is yogunlugm nedeniyle zaman ayiramiyorum.. :)
3.ayin 24unde kurlerime basladim gozle gorulur sonuc 3-3.5 cm.
3.ayin 10-15 arasi tam hatirlayamiorum diplerimi boyadim yani diplerden bugune nerden bakarsak hemen hemen 2ay oldu.. 3.5 cm yi yinede iyi bi uzama olarak goruyorum.. bu hafta saclarimi boyucam,diplerimden tekrar sayabileyim diye,ztn cok bakimsiz duruyolar bu sekilde..
Saclar yumusacik bakimli ee masa flnda degmedignden uclarinda kirilma sorunu baya bi azaldi..
uzama konusunada gelince herzamnki mantigim olan 12 ay 12 cm le kendi motivasyonumu koruyorm.. ztn insan ne ladar cok kafasini takarsa o kadar uzamasina engel oldugnu dusunuyorm.. bazem birseyleride olurina birakmak gerek..
Herneye bu arada geri sayfalari cok azda olda bakabildim bazi arkadaslariminki gozle gorulur bi sekilde baya baya uzamis diger arkadaslarim benim gibi ufak ufak uzama gozlemleyenlerden ama bu bir gercekki parlaklik ve saglikli saclar uzamasada topicde ön planda .. cok sevindim hepimizn adina.. hadi bakalim hepimize uzuun uzuuun saglikli saclar diliyorm..
Bu arada banucum canim diger sayfalarda atlamis olabilirm dip boyani eklediysen tkr ekleyebilirmsn cnm.. saclarin en son gordgum fotoda super gorunuyorlar..
alesim boyandığı gün, boyandıktan hemen sonra ve
boyamanın ertesi günü toplu fotolarım canım...
Eki Görüntüle 408382 Eki Görüntüle 408383 Eki Görüntüle 408385
Ay caniim bunlar yarin 1 cm atar hemen ohh hemencecik belli olur ne gzl ne sans insanin saclarinin acik renk olmasi.. :)
Bende boyicam muhtemelen koyu kahve olucak ve diplerim belli olmicak ama olsun hic yokdan bakimli dururlar..
slm kızlar oh oh mAŞALLAH baya uzamalar var saclarda bende 2 haftalık dınlenme surecındeyım onumuzdekı hafta tekrar baslıcam
kurlerıme bu arada uclarından da bıraz aldırmayı dusunuyorum daha saglıklı uzasınlar dıye
iyiyim canım arkadaşım sağol...
sen nasılsın?
evet canım mayalı süt içiyorum da 2 gündür midem kaldırmadı içemedim.
birazdan yapıp içicem yine...
bir bardak sütü ılıtıyorum. bardağa bir tatlı kaşığı kuru maya koyup üstüne de
ılık sütü ilave edip iyice
karıştırıp bir kaç yudumda içiyorum...tadı bazen dayanılmaz geliyor
çilekli nesqueik katıyorum canım
Eki Görüntüle 408524
Kızlar kendi saç ölçme yöntemimi paylaşmak istiyorumKareli bir kağıttan uzun ince bir şerit kestim. Çok kolay kıvrılabildiği için diplerimden tutup onunla ölçtüm boyadığım yerden ne kadar çıkmış diye. Kareli defterlerin hepsinde 2 kare 1 cm'ye tekabül eder. Altlarına da tarihleri yazıyorum ki farkı, uzamayı görebileyim. Bana şevk de oldu böyle görmek. Hatta odanın bir yerine asılabilir bile
hmm anladım canım çok sağol,
ben daha önce bir kez yapıp içmiştim ama çok da içememiştim sanırım tadı ağır gelmişti :26:
bir bardağa bir çay kaşığıyla mı başlasam alışmak için ne yapsam ki?
gerçi onun tadına da alışılır mı bilmem
haydi içelim güzelleşelim
07 Mayıs 2012, saat 05:38den 09 Mayıs 2012 saat 03:33e kadar Ay Yay burcunda küçülecek;
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
bakım yapmayıp saçlarınızı dinlendirebilirsiniz ayrıca.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Bu maya maskesi nasıl oluyor? Yaş mayayla mı kuru mayayla mı? Saçtan arındırılabiliyor mu? Kokusu kötü mü? Çok sordum galiba
evet canım tadı ağır...o nedenle gece yatarken içmeyi tercih ediyorum..
bir kez sabah içtim tüm gün midem bulandı...dayanamadım...
gece içince en azından uyuyorum bişi anlamıyorum...
su ile bir kaşık yutmayı bile düşündüm ama sütle işe yarıyor demekki diye tarifin
dışına çıkmadım.....
kilo aldırıyomu peki ? hani maya sonuçta kilo aldıran bişey. :26:
bende bunu yapmayı düşündüm ama kilo aldırır diye korktum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?