Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

kızlar belki komik gelecek ama saçlarımı kestirmemek ve rengini açmamak için para cezalı birsözleşme hazırladık annemle :)) eğer keser ya da boyarsam 500 tl ödeyeceğim. Merak etmeyin o parayı annem benden söke söke alır:)))) sinamekiye de devam edeceğim belki iyi bir yöntem olur bilemiyorum şimdilik:))) kolay gelsin

MUHTEŞEM...
kaptırma paracıkları...

Merhabalar....
Bugün bakım yapmayacağım ama yazmak istedim yinede:)
Dün akşam yatmadan önce sinamekiyi yapıp sürdüm birazdan yıkıcam ve son durulama suyu olarak ısırganı kullanıcam....
Bu arada baktımda tekrardan bakım yapmaya başladığımdan beri 5 kere sinemakiyi uygulamışım....
Ve bunun yanında barcelino yağını...
Tabi başlarda çok düzensizdi ama iki haftadır günler karışıkta olsa sürekli sinemaki barcelino ve ısırganı uyguluyorum...
Ara vermeden devam etsek kötü bi etkisi olurmu acaba...

kızlar size harika birşey söylücem.
geçen gün maya maskesi yapmıştım ilk kez. sadece diplerine uygulamıştım ve saçlarım yumuşacık olmuştu söylemiştim burdada.
dün gece aynaya bakıyodum saç diplerim parlıyor ama öyle böyle değil direkt gözüme çarptı. parlaklık beyaz gibi gözüküyor eyvah maya saçlarımı beyazlaştırdı heralde dedim.
ama meğer parlaklıkmış o. sadece diplerine sürdüğüm için diplerim parlıyodu . kızlar mutlaka deneyin.
ben busefer tüm saçıma uygulucam aycangülün tarihinde. sonuç muhteşem kesinlikle deneyin gözlerinize inanamayacaksınız :115:

selam kızlaaarrr yaklaşık 1,5-2 haftadır giremiyordum kk ya özlemişim insan bu forumda gerçeklten daha bi şevkleniyor daha bi umut doluyorr gerçekten hepiniz harikasınızz ve Banucum o ne dip öyleeee maşallah maşallah diyorum 41buçuk kere çok çok iyi bi uzama gerçekten darısı hepimizin başınaa yurtta olduğumdan dolayı sinameki yapamıyorum bi tek barcelino sürebiliyorum bir de gliserinli su ama 20 gün sonra kesin dönüşümle birlikte sinamekinin de yakasını yapışıyorum tekrar biraz uzun oldu içimi döktüm

Evet az da olsa bi fark var ama zaten bi hafta olmuş ve bi hafta içinde iyi bi fark bence
Bakımların sayesinde çok daha iyi olucak ve farkı daha iyi görücez.

bunlarda benim saç diplerim yolunu yamuk ayırmışım :)))
Ama zaten amaç diplerini çekmekti zor oldu ama çektim.Gerçek rengini yakalamak hiç kolay olmadı ya açık renk çıktı ya koyu çıktı belli olmadı renk geçişi ama bu fotoda yakaladım :)

.............................................

Son düzenleme:

Alışmasın saç sinamekiye die ara veriliyo canım içerken de bağırsaklarda tembellik yaptığı için aynı şekilde ara verilerek tüketilmelidir yazıyo kötü etki değilde etkisini yitirebilir alışması iki türlü kullanımda da die biliyorum

merhaba,

çok güzel uzamış bence renk farkı da baya belli oluyor. resmin üzerine tıklayınca daha net.

Teşekkür ederim cvbın için canım.
O zaman elimdeki 2 bemixi de bitirip ara vereyim bende 2 hafta :)
Ama o süre içinde başka bakımları yaparım :) barcelino ısırgan zeytin yağı hatta mayalı olan bakıma bile başlayabilirim :)

merhaba,

çok güzel uzamış bence renk farkı da baya belli oluyor. resmin üzerine tıklayınca daha net.

Çok teşekkür ederim böyle uzadığını görünce ve arkadaşlarımında bunu fark etmesiyle mutluluğum ikiye katlanıyor.
İnşallah hep birlikte daha uzun saçlara

Rica ederim çok ii fikir bende maya aldım 2hafta aradaym benimde planım bunlar upuzun saçlara hep birlikteee....

Sana da maşallah rapunzellik yolunda çekilen çile kutsaldır diyip birazdan maya kokucam bööö))

bu harika boyaya da katıp kullanabilirmişiz sinameki küllü boyamı akıttığı için boyama tarihime erteleyip duruyorum en kısa zamanda rapunzel olurumda inşallah sinamekiyle vedalaşıp boyayabilirim Ama ablamda deniycem her ay mecbur dipleri geliyo (bahsetmiştim 2,5-3cm)sinameki tek yaptığı bakım bakır kızıl bir de akıyo ben boyuyorum saçını bu defa barcelino katarak boyarım ve sonuçları da paylaşırım Boyamak zorunda olupta bilmeyenlerde katıp boyasına rahatlıkla +bakımla boyarlar saçlarını...
Çok hoşuma gitti paylaşım istedim

Ay ay nasıl mutlu oıldum...öncelikle foto ekleyen arkadaşlarım...gözlerime inanamadım çok çok güzel uzuyor..
maşallah diim...
bakıma düzenli devam eden arkadaşlarım ay nasıl motive oldum okudukça...
ben de bu akşam entele losyon yapıcam...
hani belli değil dediniz ya
yarın da dipleri eklicem teyzelerine:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…