kızlar belki komik gelecek ama saçlarımı kestirmemek ve rengini açmamak için para cezalı birsözleşme hazırladık annemle :)) eğer keser ya da boyarsam 500 tl ödeyeceğim. Merak etmeyin o parayı annem benden söke söke alır:)))) sinamekiye de devam edeceğim belki iyi bir yöntem olur bilemiyorum şimdilik:))) kolay gelsin
Merhabalar....
Bugün bakım yapmayacağım ama yazmak istedim yinede:)
Dün akşam yatmadan önce sinamekiyi yapıp sürdüm birazdan yıkıcam ve son durulama suyu olarak ısırganı kullanıcam....
Bu arada baktımda tekrardan bakım yapmaya başladığımdan beri 5 kere sinemakiyi uygulamışım....
Ve bunun yanında barcelino yağını...
Tabi başlarda çok düzensizdi ama iki haftadır günler karışıkta olsa sürekli sinemaki barcelino ve ısırganı uyguluyorum...
Ara vermeden devam etsek kötü bi etkisi olurmu acaba...
Evet az da olsa bi fark var ama zaten bi hafta olmuş ve bi hafta içinde iyi bi fark bence
Bakımların sayesinde çok daha iyi olucak ve farkı daha iyi görücez.
Eki Görüntüle 408988
bunlarda benim saç diplerim yolunu yamuk ayırmışım :)))
Ama zaten amaç diplerini çekmekti zor oldu ama çektim.Gerçek rengini yakalamak hiç kolay olmadı ya açık renk çıktı ya koyu çıktı belli olmadı renk geçişi ama bu fotoda yakaladım :)
Alışmasın saç sinamekiye die ara veriliyo canım içerken de bağırsaklarda tembellik yaptığı için aynı şekilde ara verilerek tüketilmelidir yazıyo kötü etki değilde etkisini yitirebilir alışması iki türlü kullanımda da die biliyorum
ya kızlar dayanamadım foto koydum 1.si bugün 2.si 30 nisan da çekildi sanki biraz fark var sizcede anlaşılıyor mu acaba
Eki Görüntüle 408922
günaydın ve iyi haftalar arkadaşlarım...
pırıl pırıl bir gün hepimizin olsun...bugün bakım günü
olan kimler?
merhaba,
çok güzel uzamış bencerenk farkı da baya belli oluyor. resmin üzerine tıklayınca daha net.
Teşekkür ederim cvbın için canım.
O zaman elimdeki 2 bemixi de bitirip ara vereyim bende 2 hafta :)
Ama o süre içinde başka bakımları yaparım :) barcelino ısırgan zeytin yağı hatta mayalı olan bakıma bile başlayabilirim :)
Sana da maşallahEvet az da olsa bi fark var ama zaten bi hafta olmuş ve bi hafta içinde iyi bi fark bence
Bakımların sayesinde çok daha iyi olucak ve farkı daha iyi görücez.
Eki Görüntüle 408988
bunlarda benim saç diplerim yolunu yamuk ayırmışım :)))
Ama zaten amaç diplerini çekmekti zor oldu ama çektim.Gerçek rengini yakalamak hiç kolay olmadı ya açık renk çıktı ya koyu çıktı belli olmadı renk geçişi ama bu fotoda yakaladım :)
Rica ederimçok ii fikir bende maya aldım 2hafta aradaym benimde planım bunlar upuzun saçlara hep birlikteee....
Sana da maşallahrapunzellik yolunda çekilen çile kutsaldır diyip birazdan maya kokucam bööö ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?