kızlar bugün aycangülün tarihine göre maya maskesi günüymüş.
saçlarıma maskemi yaptım yıkadım yalnız öyle kötü kokuyor ki saçlarım midem kalktı o derece :120:
şampuanım berbat kokuyor sarımsak rendelemiştim sarımsak bozulmuş olabilir mi sizce ? :44:
sizin şampuanlarınız da öyle kokuyor mu ? benimki dayanılmaz bir koku yaa midem kalktı :120:
Sarımsak bekleyince kötü kokuyomuş bi kaç kişiden duymustum ben daha yeni koyduğum için bilmiyorum daha koku yok bu gidişle yalnız rapunzeller olacağız yanımıza kimse yanaşamayacak
Sarımsak bekleyince kötü kokuyomuş bi kaç kişiden duymustum ben daha yeni koyduğum için bilmiyorum daha koku yok bu gidişle yalnız rapunzeller olacağız yanımıza kimse yanaşamayacak
bekle bakalım sen bikaç güne kokusunu görürsün sen
valla şimdi dışarı çıksam kokarca gibiyim benden uzaklaşcak kaçıcak herkes :86:
allahtan evdeyim yani yoksa yandım valla :120:
ben rapunzel olıyımda karşı cins eksik kalsın hiç problem değil
Hacim verdi mi?bide geçen gün aldığım biralı saç maskesini yaptım duşta çok güzel yaptı saçlarımı çok beğendim
henüz tam kurumadı saçlarım
Kuruyunca yazarsın bende de var daha kullanmak nasip olmadı hacim versin diye almıştım umarım işe yarar
Evet sırf kokusu için bile kullanılırinş bakalım yazarım tabiki. saçlarım şuan yumuşacık.
ben ballısından almak istemiştim aslında ama kalmamış ondan bunu aldım bende denemek için.
ballısı çok güzel kokuyomuş
kesinlikle sonra da onları biz istemiciiiizzz güzel saçlarımızı savurup hıııhhhh yapicizz ben oyle yapcam mesela
Ahahahahasüper fikir rededilmeyi hazmedemeyip bide çürük sarımsak gibi kokuyodun zaten demeye kalkan olursa da saçımızlan döveriz
Oldu bitti miiis
Ahahahahao zaman sarımsaklı şampuanlara da sinamekili kürlere de devam güzel günler çok yakında inş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?