Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

1.5 sene saç kestirmemek için uzun bir zaman olmuş... güçlenmesi için uçlarından azıcık aldırsan bir de bizim kürlerimizi yaparsan farkedersin

arkadaşlarım nasılsınız?
bu ara yine yoğunluk başladı...yazamıyorum topicimize...
ama herşey kontrol altında:)))

bugün bakım günleri olanlar kimler?
birde artık neden fotolarınızı paylaşmıyorsunuz?renklendin güzel topicimiz
güzel saçlarınızla...

kızlar bugün aycangülün tarihine göre maya maskesi günüymüş.
saçlarıma maskemi yaptım yıkadım yalnız öyle kötü kokuyor ki saçlarım midem kalktı o derece :120:
şampuanım berbat kokuyor sarımsak rendelemiştim sarımsak bozulmuş olabilir mi sizce ? :44:
sizin şampuanlarınız da öyle kokuyor mu ? benimki dayanılmaz bir koku yaa midem kalktı :120:

Sarımsak bekleyince kötü kokuyomuş bi kaç kişiden duymustum ben daha yeni koyduğum için bilmiyorum daha koku yok bu gidişle yalnız rapunzeller olacağız yanımıza kimse yanaşamayacak

Sarımsak bekleyince kötü kokuyomuş bi kaç kişiden duymustum ben daha yeni koyduğum için bilmiyorum daha koku yok bu gidişle yalnız rapunzeller olacağız yanımıza kimse yanaşamayacak

bekle bakalım sen bikaç güne kokusunu görürsün sen
valla şimdi dışarı çıksam kokarca gibiyim benden uzaklaşcak kaçıcak herkes :86:
allahtan evdeyim yani yoksa yandım valla :120:

bide geçen gün aldığım biralı saç maskesini yaptım duşta çok güzel yaptı saçlarımı çok beğendim

bekle bakalım sen bikaç güne kokusunu görürsün sen
valla şimdi dışarı çıksam kokarca gibiyim benden uzaklaşcak kaçıcak herkes :86:
allahtan evdeyim yani yoksa yandım valla :120:

Çam terebentinin keskin kokusu örtüyo şimdilik olmadı bölcem şampuanı içine sarımsak katılmamış aynı şampuandan ilave etcem

Kuruyunca yazarsın bende de var daha kullanmak nasip olmadı hacim versin diye almıştım umarım işe yarar

inş bakalım yazarım tabiki. saçlarım şuan yumuşacık.
ben ballısından almak istemiştim aslında ama kalmamış ondan bunu aldım bende denemek için.
ballısı çok güzel kokuyomuş

bakım yapasım var ama daha dün yaptım :18: zaten aldığım mayayla kaç tepsi pasta börek çörek olur kestiremiyorum bile....şu diplerim en az 5....cm daha uzasa da boyatsam caymazsam ki umarım caymam diplere dokundurmadan uçlara balyaj şeklinde boyatıp saç diplerime boya dokundurmym artık diyorum sene de 1-2 boya bitti gitti saçıma da hem zarar vermemiş hemde de riske atmamış olurum Uzattıktan sonra yanar v.s bişe olursa feci üzülürüm çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…