Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Çok güzel uzamış umarım böyle devam eder

Kesinlikle deneyeceğim 1 şişe iç 1 şişe kafaya dök

şampuanına sarımsaç rendeleyen varmı kızlarrr ??

Ben kullanıyorum sarımsak daha dün attım ortadan 2 ye bölüp 750 ml şampuana 9 diş sarımsak attım rendelemedim sütte kaynattım sonra sütü süzdüm sarımsakları şampuanıma ekledim çok memnun kaldım valla hiç bir koku yok şampuanıma çam terebentin ve badem yağıda ekledim bakalım balda eklicem şimdi

deme öyle..gerçekten mi?
pıtırdadılar ama((

Pıtırdamışlar maşallahh

kızlar ayda bir saç uçlarından 1 cm almak da hızlı ve sağlıklı uzamasına faydalıymış epey ,kendiniz alın ama

Ay çok hoş insanı motive eder bende deneyeceğim

Yorumları alayım arkadaşlarım...

Eki Görüntüle 410243

Gözlerime inanamıyorum mükemmel olmuş saçların Banu anla yaa ay tü tü maşallaah

Sinamekinin soğumasını bekliyordum ılınmıştır iyice ben hemen koşturuyorum mutfağa
Ayrıca süt maya içtim öleceğim sandım Hiç hoş değilmiş ama ne yapalım

canım teşekkür ederim...
çok mutluyum yaaa...diplerim şuan yarım cm çıktı ama
çekiyorum fotoyu flu çıkıyorr...anlaşılmıyor bi türlüü...

Çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutupta düzeleyim... Saçını sevesim var
Çok ii cevap veriyo bakımlara maşallah tüüü tüüü

çok şükür canım umduğumdan güzel yanıt veriyo bakımlara...
çok uysallaştı maşallah..
bu hafta 8. kürü yapıcam ve bakalım 2 haftalık arada neler olacak..
geçtiğimiz cumartesi boyandı ve az önce dipten ölçtüm tam tamına yarım cm...D

canım teşekkür ederim...
çok mutluyum yaaa...diplerim şuan yarım cm çıktı ama
çekiyorum fotoyu flu çıkıyorr...anlaşılmıyor bi türlüü...

Bendede öyle ya dip boyası yaptım ama çekemiyorum.
Yarım cm mükemmel

Hadi bakalım Allah hepimize nasip etsin uzun sağlıklı gür saçları

Hıhıı biliyorum takipteyim
15mayısa bekliyorum ben foto için Saçlarım hiç fotojenik değil flaş falan da sevmiyo fazla

Bendede öyle ya dip boyası yaptım ama çekemiyorum.
Yarım cm mükemmel

Hadi bakalım Allah hepimize nasip etsin uzun sağlıklı gür saçları

evet canım...inş. bakalım şöyle bir inse sırtımdan aşağı...o günlerde gelir hayırlısı ile..

Hıhıı biliyorum takipteyim
15mayısa bekliyorum ben foto için Saçlarım hiç fotojenik değil flaş falan da sevmiyo fazla

benaralarda foto ekliyorum ki motivazyon düşmesin...son günlede
bazı arkadaşlarımı göremiyorum ve onları çok merak
ediyorum..en azından burdayım diye bi ses verseler...
canım 15 mayıs fotolarınızı dört gözle bekliyorumm

15 mayısı heyecanla bekliyorum ama en çokta bugün saat 12yi bekliyorum saçlarımı yıkayıp ıslak halini çekip uzamayı görmek için

çok güzel uzuyor saçların canım ve çok sağlıklı duruyor gerçekten seni görünce daha çok şevkleniyorum ben tam 1 ay olsun öyle koyacağım fotomu:81:

arkadaşım çok teşekkür ederim..
çok şükür.. uzuyor..elimden geleni yapıyorum...
senin de fotonu sabırsızlıkla bekliyorum canım...

Anlaştık meşgullerdir belki onlarda 15 mayısa fotolarıyla gelirler şenleniriz burda cm cm

Son düzenleme:
Anlaştık meşgullerdir belki onlarda 15 mayısa fotolarıyla gelirler şenleniriz burda cm cm

Yani yaramaz bi durum yoktur bak ben öle tanımadığım yani arkadaş olmadığımız halde kurdum kafamda Aycangül tarihleri güncellemeyince sonra bi öğrendim ki pc çökmüş.... Gelirler yani sırma saçlarıyla merak etme sonra başlarım ben de çat diye çatlamak üzereyim....die

Kizlar yogunum, arada bir girmeye calisiyorum, foto ekliycem demistim bugün saclarimi boyadim boyadan önceki haliyle simdiki halini brb koydum durum böyle, bu cumartesi 8. sinamekim.. öpt hepinizi uzun bi süre kaybolabilirm yinede arada bi bakmaya calisicam..
Yeni halimiz.. :)

Buda 18.04 tarihli foto 3 hafta öncesi, simdi bakiyorumda gercekten gözle görülr degisim var.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…