Kızlar bugün öğlen sizin fotolara özendim bende bakımımı yapıp yıkadıktan sonra uzama miktarımı sizinle paylaşmak istedim.
İlk fotoğraf mart 23 martta saçlarımı kestirdikten sonra çekmiştim yaklaşık 5 parmak kestirdim çok içime oturdu hatta ama değdi. son fotoğrafıda şimdi çektim uçları hafif tülerik çünkü daha yeni kuruttum taze taze ekliyorum.
Bu süre içerisinde 2 kere maya maskesi ve bugünle birlikte 3 kere de sinameki yaptım. (3. kür yani bugün yapıldı )
sinamekiyi düzenli olarak 3 haftadır özel günlerde yaptım sadece, maya maskesini de hep özel günlerde yapmıştım.
Bence uzama gayet iyi siz ne düşüneceksiniz acaba :26:
1.5 ay içerisinde göğüs altına iner diye umut ediyorum
Eki Görüntüle 406628 Eki Görüntüle 406627
mevsim geçişlerinde saçımın dökülmesi arttığı zamanlarda maya maskesi yapıyorum ve dökülmeyi durduruyor...tatlım ben bira mayası aramaktan bahsetmiyorum direk birayı saçıma (dipleri hariç) sürmeyi düşünüyorum bunu yapan arkadaşlarım saçlarında kırık kalmadığını söylüyorlar ama ben denemediğim için bi yorum yapamayacağım elimde saç bakımı için 10-15 tane ürün var en azından bi kısmını bitirdikten sonra birayı saçıma süreceğim :) sende bunu denersen yorumlarını bizlerle paylaşsabırsızlıkla bekliyorum...
şampuanına sarımsaç rendeleyen varmı kızlarrr ??
deme öyle..gerçekten mi?
pıtırdadılar ama((
kızlar ayda bir saç uçlarından 1 cm almak da hızlı ve sağlıklı uzamasına faydalıymış epey ,kendiniz alın ama
Eki Görüntüle 408524 Kızlar kendi saç ölçme yöntemimi paylaşmak istiyorumKareli bir kağıttan uzun ince bir şerit kestim. Çok kolay kıvrılabildiği için diplerimden tutup onunla ölçtüm boyadığım yerden ne kadar çıkmış diye. Kareli defterlerin hepsinde 2 kare 1 cm'ye tekabül eder. Altlarına da tarihleri yazıyorum ki farkı, uzamayı görebileyim. Bana şevk de oldu böyle görmek. Hatta odanın bir yerine asılabilir bile
Waoowbide dalgalı hali bu Aman tanrım
canımmmm...
evet yaaa hem de dalgalı..kürün ilk zamanlarında böyle bi daklgalı
hali ile foto eklemiştim.
şimdi görünce ben de şaşırdım...ve çokkk mutlu oldum....
o şaşkınlık ne güzel bişey dimi tarifi yok oooh ooh uzasın saçlarımız....
evet canım inancın neler yaptığını görmek çok güzell...dur bak ilk-son foto karşılaştırması yapalım...
Eki Görüntüle 410262 Eki Görüntüle 410263
Çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutupta düzeleyim... Saçını sevesim var
Çok ii cevap veriyo bakımlara maşallah tüüü tüüü
canım teşekkür ederim...
çok mutluyum yaaa...diplerim şuan yarım cm çıktı ama
çekiyorum fotoyu flu çıkıyorr...anlaşılmıyor bi türlüü...
çok şükür canım umduğumdan güzel yanıt veriyo bakımlara...
çok uysallaştı maşallah..
bu hafta 8. kürü yapıcam ve bakalım 2 haftalık arada neler olacak..
geçtiğimiz cumartesi boyandı ve az önce dipten ölçtüm tam tamına yarım cm...D
Bendede öyle ya dip boyası yaptım ama çekemiyorum.
Yarım cm mükemmel
Hadi bakalım Allah hepimize nasip etsin uzun sağlıklı gür saçları
Hıhıı biliyorum takipteyim
15mayısa bekliyorum ben foto için Saçlarım hiç fotojenik değil flaş falan da sevmiyo fazla
çok güzel uzuyor saçların canım ve çok sağlıklı duruyor gerçekten seni görünce daha çok şevkleniyorumben tam 1 ay olsun öyle koyacağım fotomu:81:
evet canım...inş. bakalım şöyle bir inse sırtımdan aşağı...o günlerde gelir hayırlısı ile..
benaralarda foto ekliyorum ki motivazyon düşmesin...son günlede
bazı arkadaşlarımı göremiyorum ve onları çok merak
ediyorum..en azından burdayım diye bi ses verseler...
canım 15 mayıs fotolarınızı dört gözle bekliyorumm
Anlaştıkmeşgullerdir belki onlarda 15 mayısa fotolarıyla gelirler şenleniriz burda cm cm
Ayy inanmıyorum çok güzel uzamış maşallah sanki başka biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?