Kizlar yogunum, arada bir girmeye calisiyorum, foto ekliycem demistim bugün saclarimi boyadim boyadan önceki haliyle simdiki halini brb koydum durum böyle, bu cumartesi 8. sinamekim.. öpt hepinizi uzun bi süre kaybolabilirm yinede arada bi bakmaya calisicam..
Yeni halimiz.. :)
Eki Görüntüle 410394
Buda 18.04 tarihli foto 3 hafta öncesi, simdi bakiyorumda gercekten gözle görülr degisim var.. :)
Eki Görüntüle 410395
canımmmmm teşekkür ederim....valla benim fotom...:))Ayy inanmıyorum çok güzel uzamış maşallah sanki başka birien önemlisi de cok sağlıklı görünüyorlar senin saçlar almış başını yürümüş tutabilene aşk olsun
günaydın canım...ne güzel adına çok sevindim ve tavsiyen içinarkadaşlar ben tam 1 yıl önce saçlarımı kestirdim çok uzundu bi anlık kestirdim boyun hizasında ve pişman oldumburda yazılan şeylerin hepsini denedim şampuana sarımsak kattım kokudan ölcektim bari işe yarasaydı normalde çok hızlı uzuyo saçlarım ama ben pişman olduğum için hemen uzasın istiyorum burdan okuyup ve dikkate aldığım entele bakım losyonunu kullandım işe yaradı gibi ama düzenli kullanmak gerekiyo bi başka formül elma sirkesi oda uzatıyo ama en hızlı uzatan şey ise :):):) söylüyorum karanfil bildiğiniz aktarlarda satılan tane karanfil cezveye 15 20 tane karanfil koyup uzerine bi su bardağı su koyup kaynatın soğuduktan sonra ister duştan sonra ister duştan önce kullanın karanfilin kokusu kötü olmadığı için rahatsız olmicaksınız abartmıyorum ayda 3,5 santim uzadığını fark ettim ama tavsiyem duştan sonra kullanın saçta kaldığı için daha etkili saçlarım eski uzunluğuna geri geldi çok mutluyum :)
çoook güzel ya maşşalaahbakımlara harika yanıt veriyor saçlarınız.. ben yarın saçımı boyamak zorundayım bakıra döndü çünkü,aralarda '' ışıltı '' diye sarı sarı balyajlar vardı.. onları kapatmam lazım, ayın 19unda sözüm var, heralde boyadıktan sonra bi süre ara veririm bakımlara, bugün gittim çıt çıt aldım ama şu telaşları bi atlatalım, tam gaz devam :))
Cnm kargom gelmedi ulasinca bana yazicsm opt grsrz.. :)
Günaydın arkadaşlarım...4 Mayıs Cuma yapılan dip boyasından sonra
bugün hali ile dipler güncel:)))
fotoyu çekmeye çok çalıştım ama yakından hep flu çıktı...
ama bu sabah sanırım başardım...
Eki Görüntüle 410505
Günaydın Banu ablacımm =) saclarının uzama hızı harikaa! yeni hallerine bayıldım. gözle görülür bariz bir uzaman varr.. çook sevindim. umarım dahada hızlanır =) diplerin harika. daha 5 gün oldu ve boyanın ertesi günü cıkmaya baslamıslar. böyle devam =)
evet canım çıldırıcam sevinçten...
inanamıyorum buna...bide nasıl dolgun...savuruyorum şuncacık saçımı ama
çok umutluyum...
banucum senın saclar gercekten gozle gorulur farkla uzuyor .
o yuzden ben senın tum bakım kurlerını ıstıyorum
hafta da sınemakı dısın da ek olarak baska kurler de kullanıyorsan
tekrar guncellermısın tatlım ? (eminim daha onceden belırtmıssındır )
barseleno yagı da kullandıgını bılıyordum ,ben de dun aktara gıttım barseleno yagı
alacaktım ama ,uretımden kaldırıldı dedıler .ben ne yapıcam sımdı
bu arada tatlım barseleno yagını nemlı saca uygulandıgını gordum topıkler de .
nemlı derken dustan sonra mı uygulanıyor yoksa,kuru olan sacı hafıf ıslatarak mı uyguluyoruz ?
tatlım ben daha once de sac dokulme sorunum var dıye belırtmıstım burada ,onun ıcın de
dun sac kremı kullanmayı bıraktım .eskıden sac kremı kullanmadıgım da saclarım mumkun degıl acılmaz
kazık gıbı olurdu .ama bu sınemakı kuru bırsey yaptı saclarıma.krem kullanmadıgım halde saclarım kazık gıbı degıl
artı yumusacık .krem kullanmaya gerek duymuyorum artık .havamı da atarım boyle
ayy kıyamam yaaa =) bu kadar emek ve beklentinin cevabını sonuclarını almak paha biçilemez bi mutlulukdolgunluğu ve ayrıca yumuşaklılığı fotoğraflarda belli oluyo ablacım =) mutluluğun bi ömür sürsün inşallah :) çok sağlıklı olmuşlar
Banu,saçların çok güzel olmuş maşallah..Ben de bu gün bakım yapıp foto eklemeye çalışıcam..Kuaförüm beni kandırdı saçıma hafiften röfle yaptı ama çok güzel bir bakım maskesi hazırladı bana..Onu uygulayacağım...Magicarde professionel diye bir bakım kremi içine argan yağı,susam yağı,jojoba yağı ve ısırgan tohumu yağı 1 er tatlı kaşığı ilave edilerek temiz ve nemli saça uygulanıyor..10 dakika bekletip yıkanıyor..Bir de ıslak veya kuru saça uygulanabilen Morfose isimli keratin serumu var...
Saçlarım şimdilik bu şekilde...
canım çok teşekkür ederim.benim uyguladığım bakımları çok öneremiyorum sebebi ise ben kendimi
bi anlamda feda ediyorum:)) yoğun bi bakım kampındayım. ters etki ederse de en azından örnek olacağım için
gözümü kararttım...
ama gördüğüm kadarı ile ters etkisi yok aksine harika sonuçlar alıyorum...
uygulamamı bir kez daha yazayım canım arkadaşım senin için..;
her cumartesi sinameke kürü...
2 günde bir barcelona...entele losyon...ısıtılmış zeytin yağı ve diğer yağ karışımları..
(yağ karışımlarım ki bunlar şampuanımda da var): hint,badem,haşhaş,jojoba,fındık,ısırgan,yılan,argan,sarımsak yağı,hindistan cevizi yağı,defne tohumu yağı,çam terebentin...sanırım unuttuğum yok...
turp suyu yaptım ama 2 haftadır turp bulamıyorum...bunların dışında gün içinde de badem yağlı geziyorum...
gliserinli karışım yapıyorum...
hergün medobiotin tablet yutuyorum. bugün tam 30 gün oldu...
yumurtamı aksatmamaya çalışıyorum. mayalı sütü biraz düzensiz içiyorum...
bugün yapacağım işlemi yazayım dilersen...19:30 da entele losyon 20:30 da ısıtılmış zeytinyağı ve akı-sarısıyla
yumurta maskesi....gece yıkıcam onu...
(pazartesi hem entele yaptım ardından barcelona yaptım)
ben çok yoğun uygulamaktan korkmuyorum...gören şaşırıyor, röfleli saç bu kadar yumuşak olurmu, bu kadar sağlıklı
olur mu diye....o nedenle aksatmadan yapıyorum canım....umarım faydası olur..unuttuğum bişi varsa hatırlat lütfen:)))
canım benim...hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah...güzel yüreğini tanımaktan son derce mutluyum ben...
arkadaşım maşallah ne güzel duruyor...hadi bakalım inecek inşallah seninde omuzlarından aşağı...
lütfen inancını kaybetme:)))
İnancımı kaybetmeyi 1 an olsun aklımdan geçirmedim ki :))))
işte benim arkadaşım...::))
Eskisine göre daha canlı saçlarım..Ve eski dalgasına kavuştu..Pek dökülmüyor da...Hayırlısı bakalım..Amaç sadece uzatmak değil,sağlıklı bir şekilde uzatmak..Kestirmedim saçlarımı..Ama bir kesim daha uçlarından aldırmam gerekebilir bir kaç ay sonra..Daha önce de dediğim gibi 1 sene muhlet verdim ben kendime :)
herkese merhaba
ben aranıza yeni katıldım aslında çoookk uzun zamandan beri bu siteyi takip ederim bir çok bilgiyi burdan edindim sonra bende üye olmayılım dedim :)
son 1 yıldır saçlarımla uğraşıyorum . 8 sene kısa saç kullandım sonra uzatmaya karar verdim yeter bu kadar kısa saç diyerek.2011 3.cü ayında son kesimimi yaptırdım ve pişman oldum kötü bi kesimdi başladım bakımlara uzadı ama şekilsiz duruyorlardı 8.ci ayda dedim bari kızıl tonları yaptirim gözüme hoş gözüksün die kuaföre gittim dedim saçımı uzatmaya çalışıyorum bakımlarla uğraşıyorum eğer yanıcaksa sakın boyamayalım die yok bişey olmaz dedi nese boyadı kızıla föndü falan güzel durdu eve geldim kalan boyalar vardı yıkadım tekrar bi baktım şoookkk inanılmaz derecede yanmış elime attığım saç geliyordutepemde toplandı saçlar o kadar kötü oldum ki tekrar kestirmek zorunda kalıcak tım sonra buradan benim gibi saçı yananların azimle yaptıkları bakımlardan cesaretlenerek kestirmeyeye karar verdim bakımlar yapa yapa toparladım saçı sadece uçları kaldı onları da 12.ci ayda aldırım dedim kuaföre dedim sakın kısa olmasın bak çok topalrdım bu saçı die eline aldı bi makası saçımın yarısını götürdü oda kötü kesti tabi sekilsiz duruyordu en son 2012 2.ci ayında kestirdim ve bir dahamı tövbeeee. sinemaki bakımı gördüm hemen uygulamaya başladım ve tabi diğer yağlarla saçımı küstürdüm tabi zor uzuyor ama bakımlar çok işe yaradı
yani anlayacağınız 1 senem boşa gittişimdi asla uçlarını bile aldırmaya gitmem kuaföre kendi boyamı vede yapıyorum
bu konu dan cesaret aldım ama bi kaç ay içinde iii olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?